Seçimden Sonra Üniversiteleri Açarlar mı?

-
-
yok eğitim hep sonra gelir
-
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 hafta için gerek yok
-
İnş açmazlar
Ben de aynı temennideyim. Okulda bir bok öğrettikleri yok zaten. İlkokuldan beri bütün mevcut bilgi birikimimi kendi gayretlerimle edindim. Bir işe girip para kazanmak istiyorum.
Ailemle, bilhassa babam olacak bunakla ciddi sorunlarım var. 100-200 lira harçlık veriyorlar, psikolojim alt üst oluyor şu lanet olası evde.
Benim bir an önce kendi paramı kazanmam lazım benim.
-
Bizim açık ama genel olarak konuşuyorum. 1 ay için okul açarlarsa gerçekten saçma. Yazın işe gir hocam
Tabi bu süreçte okuldan feragat edeceğim gibi bir iddiam yok. Var gücümle derslerimi de çalışacağım. Hayatı tecrübe etmek istiyorum.
-
Hangi bölüm-okul sizin?
-
Sabancı hazırlık
Orası köklü bir vakıf. Tam burslu mu okuyorsun orada? Benimki ise Reis'in kayyım rektör atadığı bir okul.
-
yıl bitti zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılım dersimize giren adam yazılımın Y'sinden haberi yok. Adamın özgeçmişine baktım. Matematik lisansı okumuş. Bir gün önce Udemy'den dinliyor. Ertesi gün dinlediklerini gelip sınıfta anlatıyor.
-
nerde ne okuyorsun hovam
Muhalefet başa gelirse açar kesin.Karar o yönde.Ama sınav sürecine giriyor.Dönem bitiyor.
-
Şehir dışından devam edenleri ve yabancı öğrencileri de düşünerek bu dönemin online/hibrit bitirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
İnsanları 2 hafta için bilet bulmaya, kalacak yer ayarlamaya falan mı mecbur edecekler, bu masrafları devlet mi karşılayacak?
-
Bizim 2 haftadır lablar zorunlu gidiyoruz 1. Sınıfım seçimden sonra da devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yok eğitim hep sonra gelir |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X