Şimdi Ara

Secimde sececek birinin olmamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acikcasi kusura bakmayinda kimse secilecek biri degildi. Turk siyaseti bence lider secimi olarak kilide girdi secilecek birisi bana gore suan yok. Mansur yavas risk alamiyor otoriteye karsi cikamiyor korkan ve risk alamayan birisi, ekrem imamoglu da birsuru hata yaparak hatta kendi eli ile medyaya malzeme vererek kendi kariyerinde hatalar ile insanlarin aklina kazindi. hdp ile ziyaret goruntuleri vs oldu medyada.


    Chp felan asla kazanamaz, anadoluda bir karsiligi yok.


    valla koca ulkede secilecek biri yok. Bu arada selcuk bayraktar bence rte yerine gececek diye dunusuyorum ileride. rekor oy ile de secim kazanir siyasete girerse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 10 Haziran 2023; 10:46:20 >



  • İdeal seçenek olmayabilir ama her zaman seçenek vardır. Mesela A şahısının notu 2, B sahsının 3 ise, B şahsı tercih edilir, ideal olmasa da.
    Mansur yavaş'ın korkan biri olduğunu düşünmüyorum, ihtiraslı biri değil bence. Siyaset için koltuk için herşeyi yapmayı göze almamalı insan. Sonradan katıldığı bir partide ihtilal yapmaya kalkması saygınlìğını zedelerdi.
    Anadoluyu anlamıyorum, sanki ilim irfan yuvası. Onun anadoluda karşılığı yok, bunun karşılığı yok. Bu ülke gelişecek ise anadoluyu geliştirmek gerekiyor. Sadece ekonomik değil, eğitim, sanat, sosyal, kültürel alanlarda büyük hamleler yapılmalı. Yoksa kısır döngü devam eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.