Şimdi Ara

Seçil Store Ankara-Kızılay Bulvar Şubesi Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nişan kıyafeti bakmak için iki hafta kadar önce sözlümle Kızılay bulvar şubesindeki Seçil mağazasına gittik. Bizimle Hülya Hanım ilgilendi. Hakkını yemeyeyim, son ana kadar gayet ilgiliydi ve nazikti.
    Sözlümün internetten beğendiği bir nişan kıyafetini sorduk. Mağazada olmadığını ama depo stoklarında gözüktüğünü söyledi. Tamam deyip ayrıldık.
    Geçen cuma yani 12 Ocak'ta tekrar gittik ve bahsettiğimiz model kıyafeti almak istediğimizi söyledik. Hülya Hanım telefonla bir yeri aradı ve sonra o modelin satıldığını, ellerinde olmadığını söyledi. Tam ayrılacakken birisi Hülya Hanım'ı aradı ve istediğimiz modelin depo stoklarında 1 adet gözüktüğünü ve ödeme yapmamız halinde mağazaya 17 Ocak Çarşamba günü getirtebileceklerini söyledi. Peki dedik, sonuçta beğendiğimiz bir modeldi. Mağazada bulunan benzer model bir kıyafeti sözlüm denedi ve almaya karar verdik. Ödemesini yaptık. 17 Ocak Çarşamba günü tadilat ve düzeltmeler için mağazaya gelin dediler. Tamam dedik ve mağazadan ayrıldık.
    Yarın, prova ve tadilat için mağazaya gidecektik ancak biraz önce mağazadan sözlümü aramışlar. Ne deseler beğenirsiniz? Hanımefendi, bizim depodakiler dedi ki, o kıyafetin, müşterinin istediği renginden yok, başka rengi var, onu verelim. Sanki eczaneden antibiyotik alıyorsun da, abi augmentin yok, amoklavin verelim der gibi. Bize muadilini satmaya çalışıyorlar. Sinirlerim tepeme fırladı. Açık renkli kıyafet istediğimizi bile bile vişne çürüğü gibi koyu tonda bir elbiseyi bize satmaya çalıştılar. Neymiş efendim, internet stoklarında renk bizim istediğimiz renk gözüküyormuş da lakin ki depo stoklarındaki öyle değil daha koyu bir renkmiş.
    Şimdi size soruyorum, bir mağaza nasıl olurda deposundaki ürünün rengini bilemez? Bize ürünü satıyorlar, ödemeyi alıyorlar ama sonra ya kusura bakmayın, o renk yokmuş falan filan.
    Tüm eşime dostuma tanıdıklarıma bu rezaleti anlatacağım. Benim 1 hafta zamanımı harcadı bu mağaza.
    Şimdi aradım konuştum Hülya Hanım'la. Paramı iade edin dedim. Mağaza müdürü yokmuş da, bu işlemleri o hallediyormuş da, neyse bilgilerimi aldı. Ödediğim parayı hesabıma yatıracaklarmış.
    Nişan alışverişi dönemi en stresli dönemdir ki bizimle alakasız bu konu yüzünden sözlümle tartıştık.
    Aman arkadaşlar, bahsettiğim mağazadan alışveriş yapacaksanız iki kere düşünün derim.1 haftamız heba oldu bunların yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam insanlık hali yoğunluktan bir hata yapmış olabilirler. Sizi arayan lise mezunu düşüncesiz bir çalış belki yerine bunu verelim demiştir, tüm mağazaya yıkmayın suçu. Paranızı da yatıracaklarını söylemişler. Eğer yatmazsa haklısınız. Şu an için çok büyütülecek bir durum yok, nişan olayları sizi fazla etkilemiş anlaşılan
  • ne abartmıssınız sanki dünyanın sonu stoklarda sistemlerde hata olabilir
    hatayı telafi etmek için öneride de bulunmuşlar
    napsınlar daha ölsünlermi ufacık bi hata yüzünden
    stresliyseniz 1 haftanız öyle ordaki insanlar sabahtan aksama kadar sizin gibi insanlarla ugrasıyor
    ne zamandır insanlar olarak bu kadar anlayışsız olduk alttan alamıyorsunuz
  • Abarttığımı hiç sanmıyorum. Aksine karşı tarafın da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İstediğimiz renk-model belli. Ürün ya vardır, ya yoktur. Pudra rengi yok, vişne çürüğü rengi verelim de ne demek, pardon da bu teklifleri mi kabul edip alttan almam gerekiyor? Yoğun ve yorucu çalışıyor olmaları, müşteriye yanlış bilgi verip,oyalayıp bizi 1 hafta geriye atma hakkı vermez kimseye.

Ha bu arada, malum firma 1 gün geçmesine rağmen hala para iademi yapmadı. Ödemeye gelince şak diye alıp fatura kesiyorlar ama değil mi? Yoksa bu hususta da mı alttan almalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.