Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.593
Cevap
199
Favori
1.248.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Arkadaşlar size bir şey soracağım. Sorunu saç derisinde yaşayanlar bilgilendirirse çok sevinirim. Sorunun olduğu bölgelerdeki saçın kalitesinde düşüş görüyor musunuz ? Sorunlu bölgelerden çıkan saç adeta ölü gibi cansız renksiz vs. Önceden saçlarım çok güzel şekil alırdı şimdi yarım saat uğraşmam gerekiyor nerdeyse.

Uzun yıllardan beri ben bir dökülme veya cansız saçlar vs. gibi problem yaşamadım rahat ol bence endişe etmene gerek yok yaşar.
  • quote:

Arkadaşlar size bir şey soracağım. Sorunu saç derisinde yaşayanlar bilgilendirirse çok sevinirim. Sorunun olduğu bölgelerdeki saçın kalitesinde düşüş görüyor musunuz ? Sorunlu bölgelerden çıkan saç adeta ölü gibi cansız renksiz vs. Önceden saçlarım çok güzel şekil alırdı şimdi yarım saat uğraşmam gerekiyor nerdeyse.

Aynı sorun bende de var hocam, sorunlu bölge daha cansız ve seyrek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

quote:

Orijinalden alıntı: BEŞİKTAŞK1903

h&s intensive adlı şampuanı istanbulda temin edebileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? eczanelerde bulamadım online satış da olur farketmez

Bayrampasa devlet hastanesi karsindaki eczanenin birinde vardi .36TL idi fiyati .Online olarak bende aradim ama bulamadim heryerde stok bitmis.online bulursan banada haber et.

yakın zamanda heryere dağıtılacağıyla ilgili bilgi aldım ne kadar doğru bilemem. ayrıca şuanda satılanların çoğunun son kullanma tarihi geçmiş dikkat edin arkadaşlar. ozkan994 bulursam buraya yazarım yine. teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

quote:

h&s intensive adlı şampuanı istanbulda temin edebileceğim bir yer söyleyebilir misiniz? eczanelerde bulamadım online satış da olur farketmez

Bayrampasa devlet hastanesi karsindaki eczanenin birinde vardi .36TL idi fiyati .Online olarak bende aradim ama bulamadim heryerde stok bitmis.online bulursan banada haber et.

yakın zamanda heryere dağıtılacağıyla ilgili bilgi aldım ne kadar doğru bilemem. ayrıca şuanda satılanların çoğunun son kullanma tarihi geçmiş dikkat edin arkadaşlar. ozkan994 bulursam buraya yazarım yine. teşekkürler.

Rica ederim.Amcam eczadeposunda çalışıyor bende ona sordum ama ses çıkmadı bulamadı herhalde .

• quote:

Orijinalden alıntı: parhim

yıllardır çekiyorum çözüm olmasada uzun süreli nüks etmeme garantisi var yoluda "lityum süksinat ve çinko sülfat kombinasyonu" içeren krem veya losyon bulmak "özel yaptırın" uzun süre nüks etmez sadece sorunlu bölgeye uygulanmalı.

bildiğim kadarıyla lityum süksinat türkiye de yok.
    siz nasıl ve nerede yaptırıyorsunuz
    doktor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

quote:

Saçım keçi kılına döndü ya moralim öyle bozuluyor ki. 5 6 yıl önceden harika saçlarım vardı şimdi süpürge saçlıya döndük.

• bendeki seboreik dermatit iyice çoştu. önceden saçta vardı şimdi bıyık sakaldada çoğaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Arkadaşlar önceki mesajımda anlatmıştım resimde ekleyim;

Blue Cap krem burun kenarı için kullandığım ve 1 gecede etki eden kremdir.

H&S ise saçım için kullandım ve tüm rahatsızlık yok oldu...

Seboreik Dermatit

Buna 80 lira vereceğine aynı işi yapan ilaç var advantan diye bir krem ve cok cok ucuz hele birde doktora yazdırırsan bedava oluyor ben yaklaşık 7 ay kadar önce aldım 2 haftada bir falan sürüyorum kremi ama halen yarısını bile bitiremedim... Tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende saçta ve kaşta kepek var.kabuklanma ve kanama yok.benim bu hastalıktan olma ihtimalim var mıdır??
  • fatih33yucel ;

Ne yazık ki fayda etmiyor başka kremler bluecap geçiriyor sadece

Hayalbaz93 ;

Kaşıntı yoksa çok endişelenme derim ama yinede bir dermatolog a gözük istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connect201010

quote:

yıllardır çekiyorum çözüm olmasada uzun süreli nüks etmeme garantisi var yoluda "lityum süksinat ve çinko sülfat kombinasyonu" içeren krem veya losyon bulmak "özel yaptırın" uzun süre nüks etmez sadece sorunlu bölgeye uygulanmalı.

bildiğim kadarıyla lityum süksinat türkiye de yok.
    siz nasıl ve nerede yaptırıyorsunuz
    doktor musunuz?

bende merak ettim.. ne tür bır etkısı oluyor bu karışımın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

bendeki seboreik dermatit iyice çoştu. önceden saçta vardı şimdi bıyık sakaldada çoğaldı.

quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

bendeki seboreik dermatit iyice çoştu. önceden saçta vardı şimdi bıyık sakaldada çoğaldı.

aynı durum bende de var.
    çok fena yayılan sinsi bir hastalık. Allah düşmanımın başına vermesın.

• quote:

fatih33yucel ;

Ne yazık ki fayda etmiyor başka kremler bluecap geçiriyor sadece

Hayalbaz93 ;

Kaşıntı yoksa çok endişelenme derim ama yinede bir dermatolog a gözük istersen.

kaşıntı bir ara çok vardı,hatta bu kaşıntı için head and shoulders'in kaşıntılar için çıkan şampuanını alacaktım(şu futbolcu çocuklar oynuyor ya reklamda o işte) sonra geçti,şimdi kaşıntı falan pek yok.yalnız kepek gitmiyor kafanın üstü kepek kaynıyor

• Arkadaşlar kuaförde beni tıraş eden arkadaş, sendeki rahatsızlığın aynısı doktor bir müşterimde var dedi ve aşağıdaki şampuanı gösterdi. Doktor taşıma derdinden kurtulmak için kuaföre geldiğinde kullanmak için kuaförede 1 adet bırakmış.
    Deneyen var mı acaba?
    Physiogel Shampoo Plus For Sensitive Scalp 250ml
    Seboreik Dermatit
    Seboreik Dermatit
    Seboreik Dermatit
    Seboreik Dermatit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 12 Haziran 2013; 19:30:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

quote:

Arkadaşlar önceki mesajımda anlatmıştım resimde ekleyim;

Blue Cap krem burun kenarı için kullandığım ve 1 gecede etki eden kremdir.

H&S ise saçım için kullandım ve tüm rahatsızlık yok oldu...

Seboreik Dermatit

Buna 80 lira vereceğine aynı işi yapan ilaç var advantan diye bir krem ve cok cok ucuz hele birde doktora yazdırırsan bedava oluyor ben yaklaşık 7 ay kadar önce aldım 2 haftada bir falan sürüyorum kremi ama halen yarısını bile bitiremedim... Tavsiye ederim

Advantan, Blue Cap kadar iyi değil maalesef. Ayrıca kortizon içeriyor.

• tekrar sölemek ıstıyorum. yurt dışında blue cap krem yaklaşık 15 euro felan. tanıdığınız varsa yurtdışından getirtin. ben öle yaptım.
  • Head&Shoulders rahatlatıcı bakım (okaliptüs özlü olan) gerçekten işe yarıyor.Ketoral şampuandan ve diğer birçok ilaçtan daha etkili sonuç alındığını biliyorum.Bu sorunla uğraşan ve bu şampuanı denemeyen varsa mutlaka denesin.Kendinde işe yaramıyorsa bile evde ki diğer aile bireyleri gönül rahatlığıyla kullanabilir, kaybedeceğiniz bir şey olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~H!ddeN

quote:

Saçım keçi kılına döndü ya moralim öyle bozuluyor ki. 5 6 yıl önceden harika saçlarım vardı şimdi süpürge saçlıya döndük.

Alıntıları Göster
    abim dermotolog o tavsiye etti ben losyonu almanyada yaptırdım sürnce 6 ay baskılıyor minimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parhim -- 16 Haziran 2013; 18:21:58 >

• quote:

abim dermotolog o tavsiye etti ben losyonu almanyada yaptırdım sürnce 6 ay baskılıyor minimum.

biraz etkilerinden bahsetmen mümkün mü ?
    açıkcası bu kadar etkiliyse bende yaptırmak istiyorum..
  • merhaba arkadaşlar

kükürtlü sabunu kullanmaya başladığım ilk iki gün içinde kaşıntım tamamen ortadan kalkmıştı,

sonraki 2 haftada irinli sivilceler tamamen ortadan kalkmıştı ve sadece küçük kızarıklık olan sivilceler vardır

sonraki bir hafta içinde başımda sadece 3-5 tane küçük sivilce vardı, en sonunda sanırım bu hastalıktan kurtuluyorum derken hevesim kursağımda kaldı.

ne oldu anlamıyorum, sadece bir gecenin içinde o iğrenç irinli sivilceler geri gelmiş, sabah uyandığımda başımda büyük bir kaşıntı vardır ve saç diplerine baktığımda içi irinli onlarca sivilce vardı.

dün akşam 11 gibi yatarken bir şey yoktu ama sabah 7 de uyandığımda acı gerçekle yüzleştim.

sanırım bu sivilcelere sebebiyet veren herneyse kükürte karşıda direnç kazandı, şimdi ne deneyeceğim bilmiyorum.

bir gecede bu kadar sivilce nasıl geri geliyor, buna ne sebeb oluyor, son bir hafta içinde yediğime içtiğime bakıyorum hiç bir değişiklik yok

Bu güne kadar ne yaptımsa hep geçici çözümler oldu, bir kaç hafta iyileşme gösteriyor ama sonra başa dönüyorum.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.