Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
208
Favori
1.271.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...........................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin-123456 -- 10 Kasım 2013; 23:40:37 >
  • prozinc aldım birkaç gündür kullanıyorum ve kaşıntı azalacağına arttı

kimseye tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

prozinc aldım birkaç gündür kullanıyorum ve kaşıntı azalacağına arttı

kimseye tavsiye etmem

Herkesin saç derisi vb farklı. Bana da Head and Shoulders Treatment Intensive iyi gelmiyor, Prozinc harika geliyor.

Diyeceğimiz o dur ki; Seboreik hastaları mutlaka iki şampuanıda deneyip kendileri karar versin.
  • Beyler önemli bireşy sorcam Herbalist Ebru Eren'i tanıyormusunuz? Kendisiyle görüşmem oldu 1-6 ay arasında bu hastalık geçer dedi. Kürlerini kullanan varsa İnsaniyetlik adına paylaşırlarmı???
  • Merhaba,

Ben pek süt ve ayran sevmem o yüzden kefirin içine çıkolata falan katıp içsek olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

quote:

Orijinalden alıntı: painkila

quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

bütün şampuanlarda deterjan var,kafınızı sabunla yıkayın ama her sabun da olmaz tabiki.

Deterjan olduğunu ben de biliyorum ama hiç bir bitkisel şampuan iyi gelmiyor kepek yapıyor. Clear For Man Cool Sport iyi geliyor sadece. Sizin öneriniz nedir?

bak bilader ben bu mereti cok cektim parasınıda gectim salak sacma ürünler aldim bi halta yaramdi,forumdada bu tarz ürünler satmak isteyen cok kişi var bundada dikkatli ol bikere.
    zeytin yağlı defne sabunu kulaniyorum.markası "mehmet aydın" 6 kalıp 7 tl ye aldim.sagda solda gördükce aliyorum suan 15 kalip falan var.yaklasik 10 aydan beri kafamı sadece bu sabunla yıkıyorum,cok sükür dermatit oranı % 10 lara düştü.sıfırlanmadı ama dikkatini cekerim. ;)

sende bi arastirma yap defne bitkisinin ne oldugunu bir incele.
    tabi bunun yaninda başka etkenlerde var,sacın uzun olmaycak,sıcak su ile kafanı yıkama soguga yakın ılık olsun,yastık kılıfını 2 günde bir degistir vs.

bak tekrar söylüyorum o clar mıi head sholdur mıs falan yazık etmeyin derinize,

acil şifalar.

Son kısma katılıyorum clear head and shoulders falan bunların içinde milyon tane zararlı kimyasal var uzun vadede saçın sağlığını ciddi derecede bozuyor. o yüzden üstüne basa basa söylüyorum: MARKET DE SATILAN ŞAMPUANLARI KULLANMAYIN...!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph55 -- 8 Ağustos 2012; 12:57:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• stresten uzak durun, m-furo damla kullanıyorum saçın 3, 4 yerine damlatınca hiç kaşıntı felan kalmıyor.. en kötü 5 günde bir banyo yapın.. her gün yapmayın. tavsiyem 3 günde 1
  • head&soulders iyi gelitor saçıma ama yüze gelmiyor
  • prozinc benzeri (haftada 2-3 kez kullanın ve bu esnada başka ürün kullanmayın diyen) şampuanlar kaşıntı sıkıntısı çekenlere uygun değil

bilen bilir, çoğu zaman günde 2 kez saçı yıkamak zorunda kalıyoruz
  • prozinc mor dan çok memnundum dönüşümlü kullanıyım diye giittm yeşil şişeden aldım.pişmanım.. he kaşıntı kepek yok ama mor kutuda daha bi normalleşmişti saçlarım.ama onunda yan etkisi sivilce oldu yeşil kullanalı bir tek sivilce çıkmadı ama morda her gün yeni bir sivilce çıkıyordu alın bölgemde.herşeye rağmen prozinc iyidir ama alternatifini bulursanız lütfen öneride bulunun vichynin bir şampuanından memnun kalmış bir arkadaş başka kullanan var mı çok merak ediyorum.şişesi 34 tl imiş galiba.

bu arada seyrek saçlıyım zamanında aşırı dökülme yaşadım.şu an bir tedaviye başladım yaklşık 2 ay olmak üzere.saçında egzema olupda dökülme problemi yaşayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım.şu an kendimi denek yaptım.2 ay daha devam edip sonuçları yazarım
  • dermovateı kullandım bi süre kaş için dökülme azaldı fakat kaş geri çıkmıyor oesse diye bişey var içeriği nedir bilen var mı işe yarar mı acaba kaş adına
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

bu arada head&shoulders intensive treatment aldım.. kokusu kötü ama işe yaradığı kesin.. tavsiye ederim.

merhaba bende sd var aşırı yağlanıyor saçlarım tabii dökülme ve kaşıntı, saçlarım iki günde vıcık vıcık oluyor.. acaba bu şampuan yağlandırma konusunda nasıl yağlandırıyor mu saçları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

Şu prozinc hakkında biraz bilgi verir misiniz? benimde 5 yaşımdan beri saçımdan kepek eksik olmaz. schwarzkopf bonacure almayı düşünüyorum ama prozince sıcak bakmaya başladım.

prozinc aslında ilaç kategorisinde olan bir şampuan gibi geldi bana. prospektüsü falan var çünkü:

www.ilacpedia.com
    Bakım Çalışması Yapılmaktadır. | İlaç Pedia | Eczacılık Platformu
    http://www.ilacpedia.com/prospektus/prozinc-sampuan

bu sebeple doktor kontrolünde kullanman gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Midgardian

Ben yaklaşık 1 buçuk aydır Vichy nin yeşil kapaklı olanını kullanıyorum. Senelerdir(yaklaşık 5-6 yıl) sivilce çıkıyor kafamda. Önceden arka taraflarda çıkıyordu. Son zamanlarda üst taraflara bulaştı.İnsan içine çıkmaya utanacak hale bile geldi zaman zaman. En son bir forumda gördüm yeşil kapaklı VICHY i tavsiye ettiler. Denemediğim şey kalmadı çünkü. Ama bu şampuan bambaşka. Şimdi kafamda yaz aylarında azması gereken kaşıntılar yok. Sivilceler yok. Kullanmayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Biraz tuzlu ama değdi buna. Artık rahatça 0 numaraya vuruyorum saçlarımı. Rahatladım. Tabi bunun yanında cips ve çekirdeği bunun yanında McDonalds ve Burger gibi yerlerden yemek yemeyi bile bıraktım. Onların da çok etkisi var bu sivilcelere.

Ürünün tam adını yazar mısınız?
    Mümkünse bir resim de olabilir...

• clear for men cool sport...

sadece alın ve deneyin, ilk kullanımdan itibaren farkı göreceksiniz..
    kafamı neredeyse komple sarmıştı, sinirden delirecektim, forumlarda clear for men'in epey methini duydum.. deneyeyim olmazsa başka yol denerim dedim.

1.gün ferahlık verdi
    2.gün kaşıntı azaldı
    3.gün deri düzelmeye başladı
    4. ve 5.gün kaşıntı epey azaldı
    6.gün çok rahattı
    7.gün kafa derimdeki kızarıklar bile yoktu.. aynaya bakıp bakıp keyiflenmeye başladım..

yani diyeceğim o ki, bu clear men cool sport bende tahmin ettiğimden daha da hızlı etki etti..
    elbette herkeste aynı etkiyi göstermez ama kafam çok kötü haldeyken kullanmaya başladım ve hızla etkisini görünce buraya yazma ihtiyacı hissettim.

iyice köpürterek parmak ucunun yumuşak etli kısmıyla masaj yaparak iyice yedirin, daha sonra 2-3 dakika bekletin öyle köpüklü(bu önemli).. sonra durulayın..

bu süreçte asla kafanızı kaşımayın..

moralinizi bozmayın (bu çok çok önemli)

ha bir de şifa için dua etmeyi unutmayın.. sonuçta ilaç olsun merhem olsun şampuan olsun sabun olsun her neyse artık, şifayı veren Allah'tır.. onlar bir araçtır sadece..
    bu şampuan bu hastalığı tam olarak geçirmez, sadece ortaya çıkmasını engeller. düzenli olarak kullanmak gerekir. şahsen şampuan haricinde(clear for men) başka hiçbir kimyasal kullanmıyorum.. Allah hepimize şifa versin..

• Schwarzkopf bonacure alın üstüne basa basa söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imroz

clear for men cool sport...

sadece alın ve deneyin, ilk kullanımdan itibaren farkı göreceksiniz..
    kafamı neredeyse komple sarmıştı, sinirden delirecektim, forumlarda clear for men'in epey methini duydum.. deneyeyim olmazsa başka yol denerim dedim.

1.gün ferahlık verdi
    2.gün kaşıntı azaldı
    3.gün deri düzelmeye başladı
    4. ve 5.gün kaşıntı epey azaldı
    6.gün çok rahattı
    7.gün kafa derimdeki kızarıklar bile yoktu.. aynaya bakıp bakıp keyiflenmeye başladım..

yani diyeceğim o ki, bu clear men cool sport bende tahmin ettiğimden daha da hızlı etki etti..
    elbette herkeste aynı etkiyi göstermez ama kafam çok kötü haldeyken kullanmaya başladım ve hızla etkisini görünce buraya yazma ihtiyacı hissettim.

iyice köpürterek parmak ucunun yumuşak etli kısmıyla masaj yaparak iyice yedirin, daha sonra 2-3 dakika bekletin öyle köpüklü(bu önemli).. sonra durulayın..

bu süreçte asla kafanızı kaşımayın..

moralinizi bozmayın (bu çok çok önemli)

ha bir de şifa için dua etmeyi unutmayın.. sonuçta ilaç olsun merhem olsun şampuan olsun sabun olsun her neyse artık, şifayı veren Allah'tır.. onlar bir araçtır sadece..
    bu şampuan bu hastalığı tam olarak geçirmez, sadece ortaya çıkmasını engeller. düzenli olarak kullanmak gerekir. şahsen şampuan haricinde(clear for men) başka hiçbir kimyasal kullanmıyorum.. Allah hepimize şifa versin..

hocam her şampuan değiştirdiğimizde plasebo etkisinden midir nedir ilk ay çok iyi sonuç alıyoruz.ancak bir süre sonra saç derisi alıştığından mıdır nedir yine herşey başa dönüyor ve yeni arayışa giriyoruz.lütfen bir kaç ay sonrada görüşlerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.

• bişey buldum

paraben adlı bi madde alerjik duyarlılığı olanlarda bunu tetikliyormuş ve bikaç forumda zaten seboreik dermatiği tetiklediğini fark ettim işte o madddeyi içeren ürünler

ve kısaca maddenin tanımı

NEDİR? raf ömrünü uzatan korucuyucu maddelerdir, birçok ürünün içinde bulunur

NERELERDE BULUNUR? Kozmetikler (Fondoten, pudra,, göz farı, maskara, makyaj temizliyiciler, ruj, çabuk kuruyan ojeler).
    Ilaçlar (Krem- merhem şeklinde ilaçlar, göz, kulak ve burun damlaları, rektal -vaginal ilaçlar, bandajlar, lokal anestezik ilaçlar)
    Kişisel bakım ürünleri (Nemlendirici losyon ve kremler, diş macunu, diş tozu ve temizliyicileri, güneş yağları, cilt temizleyiciler, terlemeyi önleyici deodorantlar, sabunlar…), Gıdalar (Salata sosları, mayonez, hardal, ketçap, dondurulmuş gıdalar-sebzeler, reçeller, meyve suları…)

teknolojinin zararları modernleştikçe o dünyanın kendi bedelleri oluyor

hiç bişey yemilyelim kullanmayalım ozaman herşeyde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnthesoul -- 17 Ağustos 2012; 20:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhittin1

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

bu arada head&shoulders intensive treatment aldım.. kokusu kötü ama işe yaradığı kesin.. tavsiye ederim.

merhaba bende sd var aşırı yağlanıyor saçlarım tabii dökülme ve kaşıntı, saçlarım iki günde vıcık vıcık oluyor.. acaba bu şampuan yağlandırma konusunda nasıl yağlandırıyor mu saçları?

fena değil.. yağlanmayı da bir miktar önlüyor ama yağlanma konusunda mucizeler yaratıyor diyemem..

bu arada h&S intensive treatment'ın kokusu baya kötü.. saçımdan burnuma koktukça hoşuma gitmiyordu.. önceden her yıkamada kullanırken artık haftada 2 yıkamaya düşürdüm.. kokusuna pek dayanamıyorum.. onun dışında Hayashi şampuan kullanıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

prozinc aldım birkaç gündür kullanıyorum ve kaşıntı azalacağına arttı

kimseye tavsiye etmem

Herkesin saç derisi vb farklı. Bana da Head and Shoulders Treatment Intensive iyi gelmiyor, Prozinc harika geliyor.

Diyeceğimiz o dur ki; Seboreik hastaları mutlaka iki şampuanıda deneyip kendileri karar versin.

Bende bundan 1 ,5 ay önce yukarıdaki arkadaşın yazısını görüp Head and Shoulders Treatment aldım, fakat kullanmaya başladığımdan beri hiç iyi gelmedi, hatta yüzümü berbat ediyordu, biraz sabır belki ileride düzelir iyi gelir dedim ama olmadı, hiç iyi gelmiyordu bana bu şampuan dedim ve dün itibari ile eski şampuanıma geri döndüm Head & Shoulders Hassas Saç Derisi Bakımı ve bugün yüzüm eskisine göre çok daha iyi, o kadar süre o şampuanı boşa kullanmışım gerçekten, herneyse birde Prozinc denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz hocam ?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.