Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.651
Cevap
209
Favori
1.280.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaz mutlaka deniz kenarına kapağı at ve bol bol denize gir derim...sebonun yegâne "etkili" ilacıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • SupermanPrime kullanıcısına yanıt
    evet malesef bizdensin :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

Hoşdulduk diyelim, doktora gitmesem de biliyordum hoş.Burun yanı, kaş, kulak arkası ne var ne yok var.Ama işte yüzde çıkması bozdu bu sefer canımı

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

quote:

Orijinalden alıntı: streamin

Hoşdulduk diyelim, doktora gitmesem de biliyordum hoş.Burun yanı, kaş, kulak arkası ne var ne yok var.Ama işte yüzde çıkması bozdu bu sefer canımı

kafaya sebamed anti dandruff la başla derim çok iyi erkenden kullanırsan sorunun geçer bana kalırsa

bak bu sd 'nin kafa derisine yaptiklarina

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Seborrhoeic_Dermatitis_on_the_Scalp.jpg

http://i67.tinypic.com/10naosp.jpg

http://i68.tinypic.com/w9i544.jpg

hani usuldendir şimdi 10 larce sayfayi okuma; karbonhidrat, seker ve hareketsiz yaşamdan uzak duruyorsun ..coresatin sarı krem + selsun mavi yada vichy yeşik şampuan alıyorsun ..

yulaf , ekmek ..vb bunlarda şeker ve karbonhidrattir hatirlatma .. karatay diyeti fena iş görmüyor ancak bu rezil hastalik icin fazla protein de sıkıntılı bir durum 15-20 yıllık tecrübemle söleyebilirim bunu ..

• SupermanPrime kullanıcısına yanıt
    Cillop gibi SD.. O kadar tipik ki cikan yerler.. Gecmis olsun diyelim simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tornado_man

merhaba bende kaşıntı yok ama saçımın üstünde sarı bir tabaka var. buruşuk gibi duruyor.birde sarı kabugu kaldırınca saçla birlikte geliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: DELİANLI

Merhaba arkadaşlar,

Sırf bu konuda deneyimlerimi paylaşmak için bu siteye üye oldum.

Ben orta 2. sınıfta tanıştım bu illetle 1990 yılında yani. Saçlarımı ders çalışırken kaşımak başta hoş geliyordu sonradan kepeklenme ve birer birer dökülmeler başladı. Birde baktımki kitabın üzerindeki yazılar dökülen kepekten ve saçtan okunmaz oluyordu. Tabi haliyle o tatlı kaşıntının ardından birden çok acı bir yanma başlıyordu. Dökülmeler ve kepek aşırı derecede artmıştı. Nizoral, Ketoral, Selsun bütün şampuanları kullandım fayda vermedi. Gitmediğim doktor kalmadı. En son 4-5 sene evvel Başkent Üniversitesinde bi Profa gittim bana SULFUR şampuanı ve losyonunu verdi.(Eczanelerde satılmaktadır.) Kullandım bir tek o iyi geldi. Saçımdaki dökülmeyi durdurdu losyonu kepek oluşumunu engelledi. Size saçınız için bunları tavsiye ederim.
    Yüzümde ve göğsümde oluşan kızarıklık ve kaşıntıyı ne yaptıysam geçiremedim. Bu saç tedavisinden daha zor geldi bana. Bayanlar gibi dakkalarca aynanın önünde kremleniyorum. Bundan da nefret ediyorum ama pullu bir citle insanların önüne çıkınca da size iğrenerek bakıyorlar bu da hoş olmuyor. Bunun için iki krem kullanıyorum. Birincisi Prednol krem, içerdiği kortizon sayesinde kızarıklığı ve kaşıntıyı hemen kesiyor ancak çok kullanımda deri incelmesine yol açıyor bu nedenle ya aralıklı süreceksiniz ya da çok az ince bir tabaka süreceksiniz. Zaten kokusuda berbat. İkincisi kortizon içermeyen ELİDEL krem buldum biraz pahalı yazdırıyorum %20 si bile 15-20 arası tutuyor, ancak prednol gibi etkili bir krem değil. Sadece deriyi inceltmiyor. Malesefki sürekli bakım isteyen ve sizi aynalara bağlayan bir hastalık. Allah beterinden saklasın. Bana göre tek taçersi var geniş bir insan olmak, vurdumduymaz sorumsuz hiç bir şeyi kafasına takmayan hep istediğini yapan olursanız ne yediğinizin bi önemi yok gibi. Ama böyle biri değilsenizde bari yağlı ve mayalı şeyler yemeyin derim.
    Bu konu hakkında yeni çıkmış ilaç şampuan vs. bilenler lütfen paylaşsın.Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Beyler bu hastalığın halk arasında temriye diye illetle alakası var mı ? Çevremdekiler öyle diyor. İnanmadım ama soruyum dedim.
    CPU: Intel Core i7 4790K 4.4 Ghz CPU Cooler: Cooler Master 212 EVO Mobo: MSI Z97 Gaming 7 GPU: Zotac GTX 650 Ti AMP Edition Monitor: ASUS ROG PG258Q 1ms 240Hz G-Sync RAM: 8X4 32 GB Kingston HyperX Savage RED 1600 Mhz CL9 SSD: Samsung 850 Pro 256 GB HDD: WD 1 TB Black 1003FZEX Case: Corsair 230T Black PSU: Corsair VS650 650W OS: Windows 10 Pro

• Farkli seyler..

Orijinalden alıntı: sirius_black

Selsun Blue'nun hangisi?
    dermecto kullanmaya başladım kokusu berbat bakalım işe yarayacak mı
  • Head shodols clinical kullanan oldumu gecende bu sampuani alcaktim biri forumda kafami karıştırınca 3d men diye bi şampuan aldım almaz olaydım dökülme çoğaldı şimdi bıraktım ama ne çare yağlanma dökülme halt safhada artik parada vermiyim diyom ama bu head shodols clinical kullanan varsa son bunuda deniyim diyorum

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

Head shodols clinical kullanan oldumu gecende bu sampuani alcaktim biri forumda kafami karıştırınca 3d men diye bi şampuan aldım almaz olaydım dökülme çoğaldı şimdi bıraktım ama ne çare yağlanma dökülme halt safhada artik parada vermiyim diyom ama bu head shodols clinical kullanan varsa son bunuda deniyim diyorum
    Ramazan ayı geliyor malum bize bazı yiyecekler yasak iftarda sahurda ne yemeliyiz bir fikri olan var mı bu konu ile alakalı.
    CPU: Intel Core i7 4790K 4.4 Ghz CPU Cooler: Cooler Master 212 EVO Mobo: MSI Z97 Gaming 7 GPU: Zotac GTX 650 Ti AMP Edition Monitor: ASUS ROG PG258Q 1ms 240Hz G-Sync RAM: 8X4 32 GB Kingston HyperX Savage RED 1600 Mhz CL9 SSD: Samsung 850 Pro 256 GB HDD: WD 1 TB Black 1003FZEX Case: Corsair 230T Black PSU: Corsair VS650 650W OS: Windows 10 Pro
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Onun da yağlanmaya iyi gelmediğinden şikayetçi olanlar vardı. Ya bence bölüşüp denemeliyiz kullanmadıklarımızı başka yolu yok. Hrunc ne güzel deneyip yazmış hepsini, adam neutrogena denemiş 80 liraya mesela, o kadar para vermiş biz burda bi 40 lira veremiyoruz.
    Ah kardeşim keşke 80 deil 800 olsa srefsizim saça harcadigim para ( saç ekimi şampuan o saç çıkardığı idda edilen ürünler olmak üzere) 2. El bi doğan parası harcamisimdir biktim artık para vermekten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lights.Out

Onun da yağlanmaya iyi gelmediğinden şikayetçi olanlar vardı. Ya bence bölüşüp denemeliyiz kullanmadıklarımızı başka yolu yok. Hrunc ne güzel deneyip yazmış hepsini, adam neutrogena denemiş 80 liraya mesela, o kadar para vermiş biz burda bi 40 lira veremiyoruz.
    Ben zamanında çok faydasını görmüştüm yağlanma/kaşıntı/kepeklenme karşıtı Nivalis ısırgan otu ve sarımsaklı şampuanını öneriyorum. Kesinlikle kötü kokmuyor. Fiyatı da çok uygun 400 mlsi 18 lira.

Bu kadar selenyum kullanıyoruz, zync kullanıyoruz, bir sürü vitamin/mineral eklentili şampuan kullanıyoruz faydası olmuyor da böyle dandik bitkisel bir şampuanın ne faydası olabilir diye büyük bir önyargıyla yaklaşmama rağmen inanılmaz faydasını gördüm, hatta kalıcı tedaviyi bulduğumu düşünmüştüm ama 5. ayın sonunda etkisi kayboldu. :((((((((((

Örnek link:
    www.aktarzane.com
    Nivalis Isırgan ve Sarımsak Özlü Bitkisel Şampuan 400ml | aktarzane.com
    http://www.aktarzane.com/Nivalis-Isirgan-ve-Sarimsak-Ozlu-Sampuan-NeetleGarlic,PR-982.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lights.Out -- 5 Haziran 2016; 18:31:51 >

• W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Peki şu an hangi şampuanı, ne sıklıkta kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 6 Haziran 2016; 22:35:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.