Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.647
Cevap
209
Favori
1.273.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coresatin aklı olan kullanmasın yaklaşık 1 sene kullandım 1 senede çok iyi geldi fakat birden etkisini yitirip yüzde kızarıklık yaptı sadece bana özeldir belki bilmiyorum ama doktorunuz önermeden kullanmak doğru değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dualion

quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Arkadaşlar bu coresatin nerden bulabilirim ben kocaelideyim acaba eczanelerde satılırmı ?

Satılır hocam.

Teşekkürler arkadaşlar bir tanesinde bulamadım ikinci gittiğim eczanede buldum bugün kullanmaya başladım çok ufak kutusu varmış esas merak ettiğim konu ne kadar sürede etki ettiği kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi ?

2 3 günde etkisini görürsün hocam ben devamlı kullanmıyorum yara olursa ayda bir kez falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yaklaşık bir sene öncesine kadar ben de bu dertten muzdariptim.konu sahibi arkadaşın mesajını görene dek.daha yeni yer imlerine bakarken daha önce göz attığım her yere çözüm bulursam yazmalıyım düşüncem aklıma geldi.Ben de bu konu tavsiyesini gördüğüm her yere yazıcam.ha bu demek değildir ki herkese iyi gelecek ama gelirse de ne mutlu bana.
    http://forum.donanimhaber.com/m_82968318/mpage_3/tm.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

quote:

Arkadaşlar bu coresatin nerden bulabilirim ben kocaelideyim acaba eczanelerde satılırmı ?

Satılır hocam.

Teşekkürler arkadaşlar bir tanesinde bulamadım ikinci gittiğim eczanede buldum bugün kullanmaya başladım çok ufak kutusu varmış esas merak ettiğim konu ne kadar sürede etki ettiği kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi ?

Arkadasin dedigi gibi 2 veya 3 gunde etkisini gosterir.. Gunde 2-3 kez surersen daha hizli da olabilir. Kullanma klavuzunda da gunde birkac kez surun gibi birsey yaziyordu galiba..

• Bendede var aynı sorun 15 yaşındayım 2014 yazında vurdu beni head&shoulders yapınca şampuanımı o zamandan beri var bu illet sadece sivilceleri önleyecek birşey var mi kaşıntıyı çünkü sivilceler deriyi yıpratıp saçta döküyor arkadaşlar üstüne size bilgi vereyim abilerim kardeşlerim mastürbasyon yapmak meni akması kaşıntıyı ve sivilce oluşumunu arttırıyor bilginize ben bir ara aşırı mastürbasyon yapmıştım o zaman çok azdı farkettim kaşıntılarım mastürbasyonu bırakınca aşırı azaldı dökülmelerim azaldı ama tamamen bitmedi üstüne bilgisayar başındayken ya da telefondayken kaşınmalarım azıyo radyasyonda tetikliyor ayrıca şekerli şeyde tetikliyor üstüne geceleri kaşınmam duruyor çok garip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranzer35727 -- 16 Temmuz 2015; 17:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Coresatin aklı olan kullanmasın yaklaşık 1 sene kullandım 1 senede çok iyi geldi fakat birden etkisini yitirip yüzde kızarıklık yaptı sadece bana özeldir belki bilmiyorum ama doktorunuz önermeden kullanmak doğru değil bence

Saçmalamışsın. Kremin bir şey yapacağı olsa 1 sene sonra ortaya çıkmazdı bu. Başka bir sebebi vardır. Zaten Coresatin'in deriyi iyileştirme özelliği var, egzemayı yok etme gibi bir özelliği yok. Egzemaya bağlı tahribatı ortadan kaldırıyor.

Aklı olan Coresatin kullansın. Sarı kutulusu. Hiçbir yan etkisi yok.
  • arkadaşlar sorun deriden çok bağırsaklarda bağışıklılık bozulduğundan gidin bir doktora test yaptırın flora zararlı çıkıyor buda mantar etkisi yaratıyor sizde çeşitli bölgelerde diyet vericek doktor onu kullanın kesinlikle ekmek,çok yağlı çöp atıştırmalıklar yok şeker çok az bilgilendirelim çeşitli ilaçlarda almayın radyasyona maruz kalmayın,cinsel hayatınızı mümkün olduğunca kısıtlayın kolay gelsin
  • emrerok_rc kullanıcısına yanıt
    Kardeşim mesajın sonunu okudunmu sen kullanacaksınız doktor kontrolünde kullanın yazdım,ama bende daha ise yaramadığı için ben bıraktım doktorun verdiği nizoral kremi kullanmaya başladım geçmeye başladı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 31 Ağustos 2015; 1:34:52 >
  • Saça yapılan uygulama sedef, egzama ve mantarı vücuttan atıyor

Sedef, egzama, mantar, selülit, saç dökülmesi, sivilce, tüylenme ile ciltteki leke ve çatlaklar için bitkilerle yapılan bakım çözüm oluyor.

İlaçların da temel bileşinini oluşturan bitkiler esasında çok tanıdık. Isırgan, sarımsak, kekik bunlardan birkaçı.

Bitkiler tanıdık ama hangi bitkinin neye yaradığını bilmek, nasıl ve hangi sıklıkla kullanılacağını öğrenmek gerekiyor. İşin sırrı ise bitkilerin uygulama için nasıl hazırlandığında...

Dokuz kuşaktır bitkileri kullanarak cilt sorunlarına karşı doğal reçeteler hazırlayan bir aileden gelen Herbalist Leyla Çabuk, İskoçya'da öğrendiği yöntemle bitki karışımlarını zamana karşı dayanıklı hale getirmeyi başarmış.

Bu karışımları saç dökülmesi, sivilce, sedef, egzama, mantar, selülit, tüylenme, leke, çatlak ve aşırı kilo sorunu olanlara uygulayan Çabuk, ilk uygulamadan sonra farkın hissedilmeye başladığını belirtiyor.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanlığı'nın yaptığı araştırmada da yapılan uygulama sonucu tüylerin 3 ayda yüzde 20 azaldığı ve yüzde 38 inceldiği ve herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadığı kanıtlanmış.

Yurtiçi ve yurtdışından kadın, erkek, yaşlı, genç, farklı cilt sorunlarına çözüm arayan birçok kişinin kapısını çaldığı Leyla Çabuk, meslek sırlarını ailenin genç bireylerine öğreterek ileride de birçok kişiye yardımcı olmayı hedefliyor.

Çabuk, Şaşkınbakkal'daki merkezde uygulanan bakımları, nasıl sonuçlar alındığını ve kullanılan bitkisel ürünleri cnnturk.com'a anlattı.

Saç dökülmesi ile başlayalım…

Leyla Çabuk: "Aileden kalıntı olarak geçiyor sivilce, saç dökülmesi, egzama.

Yeni dökülmeye başlamıssa saçlar, üç kere bitki karışımı uygulamak yeterli. Yağlı saçlar çok dökülür. En çok dökülen kişide ise 30-60 günde dökülme duruyor.

Uygulamada önce derinin dibi dezenfekte ediliyor. Bu işlem yağ, bakteri, mantar hepsini alıyor. Sonra bitki lapası haftada bir uygulanıyor. 30 dakika süre ile saçta kalıyor. Fazla durursa yakmaya başlar zaten.

Yıkayıp kuruttuktan sonra da ısırgan sürülüyor. Esas saçtaki sorunu gideren de bu...

Haftada üç kere ise saç yıkanıyor özel sabun ve şampuan ile. Sabah ve akşam da sarımsak ve kekik sürülüyor sırasıyla.

Daha sık yıkanıp uygulama yapılırsa daha da çabuk sonuç alınır.

Kimi iki, kimi üç sefer de sonuç alır. 60 gün sonra dökülme durur, saçım dolgun olsun dersen devam ediyorsun. Çok açıklık varsa gözenek yok olmuşsa tedavi uzun sürer, ama saç çıkar. Altı ayda sonuç alınır...

Her hafta kafa deri atar yılan gibi. Bitki lapası ve ısırgan deriyi harmanlıyor alttaki deri harekete geçiyor ve hücre de çalışmaya başlıyor.

Sedef, saç kıran ve egzama olanın başı akar. Kulak arkası, ensede çatlak oluşur ve sıvı gelir; yapışkan bir yapıda, zamk gibi. Hani sivilceyi sıkarsın da bir su gelir ya, onun gibi. Sadece bu üç hastalıktan sıvı gelir.

Bu sıvı akmadan da bu hastalıklar geçmez. Aynı bitkiyi 100 kişiye koyarsın 4'ünde sıvı gelir. İnsanlar korkuyorlar bilmedikleri için ama korkacak birşey değil..."

Ne kadar sürüyor uygulama?

Leyla Çabuk: "Kimisinde 6 hafta, 3 hafta kimisinde de 1 yıl sürer. Kiminde damla damla gelir, 1 yıl sürer, kimisinde ise 1 gecede biter. Hep gece akar yalnız…

Bunun nedeni de önceden görülen tedaviler. Alınan ilaçlar hastalığı bastırıyor ve içeriye hapsediyor. Dolayısıyla her vücudun tepkisi de farklı oluyor.

Eskiden çıban çıkardı biz de patlatırlardı, üstüne karasakız ya da lokum veya sabun ile soğan koyarlardı ve içi boşalırdı çıbanın. Şimdi ise hep antibiyotik ile vücuda sokuluyor mikroplar. Sedef ve egzamada hem krem hem ilaçla mikroplar içeri sokuluyor."

Vücuttaki sedef de aynı şekilde mi gidiyor?
    Leyla Çabuk: "Ayak parmağından saçına sedef olanlar var. Vücuda hiçbir şey yapmıyorum sadece saça müdahale ediyorum. Bunun akma yeri ense ve kulak arkası.

Saçtan aktıkça vücutta da hastalık geçiyor, kuruyup gidiyor.

Sedef de genetik. Bir üzüntü, bir kayıp bu hastalığı tetikliyor.

Bir hastalık daha var: Deri kaybı. Bu hastalıkta, saç derisi kayboluyor, çukurlar oluşuyor ve delik delik oluyor; kemiğe kadar iniyor. Dört hasta var elimde böyle.

Küçük yaşta geçirilen ateşli hastalık sonrası lenfler iltihaplanır. 18-20 yaşında da hastalık görülür. Bu kişilerde de aynı yöntem uygulanıyor.

Bunu da büyüklerinden öğreniyorsun. Yemek yapmayı öğrenmek gibi. Benim ailem yıllardır yapıyor bu işi. Ben de geleneğini bozmadan devam ettiriyorum."

• dranzer35727 D kullanıcısına yanıt
    Ne testi yapıyorlar bunun için merak ettim?
  • lamettrie kullanıcısına yanıt
    karına iğne batırıp bir sıvı çekiyorlar onu bir sıvıya atıyorlar sıvıda renk değişimi yapmazsa yararlı yaparsa zararlı flora aşırı üremiş ben ondan kilo alamıyordum birde stresten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Kardeşim mesajın sonunu okudunmu sen kullanacaksınız doktor kontrolünde kullanın yazdım,ama bende daha ise yaramadığı için ben bıraktım doktorun verdiği nizoral kremi kullanmaya başladım geçmeye başladı

Ben sonunu okudum da sen yazdığının başını okumadın sanırım. Aklı olan kullanmasın falan... İnsanları yanlış yönlendirme. Ayrıca SB tanısı konulduktan sonra doktorluk bir işimiz kalmıyor. 1500 tane doktora gittim. Hepsi ezberlemiş gibi aynı alakasız ilaçları verdi bir tanesi hariç. Yok tetradox yok roaccutane sanki sivilce var kafamızda. İşimiz Allah'a kaldı, kendin araştırarak, tecrübe ederek neyin sana faydası olduğunu bulacaksın. Birine iyi gelen birine iyi gelmiyor zira ama şunu çok net söyleyebiliriz ki coresatin'i kullananların birçoğu memnun kaldı ve coresatin'in hiçbir yan etkisi yok. Bu yüzden doktor tavsiyesi şart değil ve bence herkes denemeli. Beğenirse kullanır, beğenmezse bırakır ama "1 sene kullandım iyi geldi, sonra iyi gelmedi aklı olan kullanamsın demek" yanlış. 4-5 sene oldu bu hastalığa yakalanalı, coresatin ile tanıştıktan sonra hiç olmadığı kadar rahatım. Neredeyse unuttum böyle bir dedim olduğunu. Neyse. Allah şifa versin hepimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 18 Temmuz 2015; 0:28:09 >

Adını biliyormusun bu testin acaba? Ben de kilo sorunu yok ama belirtileri okudum değişiklik gösteriyor kişiye göre. kiminde ishal kiminde kabızlık yapıyormuş.. aynı safa otunu içmeyi deniycem bakalım 20 gün.

@privyet yüzde kızarıklığın değişik nedenleri olabilir. Alerji olabilir belki. Belki kortizonlu bir ilacın yan etkisi olabilir vs. Biz aile boyu coresatin kullanıyoruz çocuk dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 18 Temmuz 2015; 0:32:48 >
    bilmiyorum ama doktora dersen bağırsak vb kabızlık ishal ne tür çıkıyorsa problemin varsa söyle bir test yapsın
    yukarıda da yazmıştım .Türkiyede doktorlar mantara çok bakmıyor. Daha önce ben kabızlık sorunu için gitmiştim. Kan tahlili filan yaptırdı birşey yok dedi gönderdi.
    ısrar etmen gerek yoksa bi ketoral felan yazıp yolluyorlar ben 2 kez gittim doktora 1. de ketoral ve bir kortizonlu krem verip yolladı izmir trafik hastanesinde 2. gidişimde ege üniversitesine gittim test felan yaptılar sorunlarımı söyleyince şuan fıstık yiyorum ice tea içiyorum şekeri kısıtladım limonata bile şekersiz içiyorum ekmek kepekli ekmek yiyorum en fazla kahvaltılarda fıstık felan kaşıntım çok azaldı dökülme sadece banyoda var saçlarımı kestirdim artık nerdeyse hiç kaşınma yok dökülme günde 1-2 tel şampuanımı değiştirip head&shoulders saç dökülmelerine etkili yaptım mentol kokusu var
  • Kendinizi sürekli bir koala gibi uyuşuk ve halsiz hissediyorsanız, nedeni içimizde yaşayan bazı küçük canlılar olabilir.
    Nasıl kontrol altına alınır?
    Sağlık hekimi ve diyetisten Dr. Elizabeth Boham, maya aşırı büyümesi ve yorgunluğunuzla savaşmaya yardımcı olacak dört kolay adım öneriyor.
    İlk adım bazı gıdalardan uzak durup bazılarını diyetimize dahil etme yöntemi. Unlu mamuller ve dondurma gibi şekerli yiyecekleri bırakın. Ayrıca patates, ekmek, makarna ve kahvaltılık gevrek gibi nişastaları da
    kesmeniz lazım.
    Bu gıdalar yerine yararlı bakterilerin çoğalmasını sağlayacak besinler tüketin. Yararlı bakteriler içeren fermente edilmiş gıdalar tercih edin. Lahana turşusu ve mayalanmış kırmızıbiber gibi yiyecekleri yumurta, çorba veya pilavınıza ekleyerek tüketebilirsiniz. Kinoa, yulaf, esmer pirinç, çekirdek, kuruyemiş ve kara buğday gibi yüksek lifli besinler de tüketebilirsiniz.
    Üçüncü adımsa sindirim kanalınızın dengesini düzenlemek için probiyotiklere yönelmek. Yoğurt ve fermente edilmiş gıdalar iyi birer probiyotik kaynağı. Ancak daha kuvvetli bir doz istiyorsanız en az 25 milyar aktif canlı organizma içeren probiyotik takviyesi alabilirsiniz.
    Dördüncü adımdaysa mayaya doğrudan mantar önleyici bitkilerle müdahale ediyoruz. Doktor Boham günde bir veya iki diş çiğ sarmısak tüketimini öneriyor. Bu adımları iki hafta boyunca deneyerek semptomlarınızın kaybolup kaybolmadığına bakın.
    Eğer semptomlar devam ederse bir doktora başvurun.

www.hurriyet.com.tr
    Yorgunluğumuzun gizli nedeni Maya
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/24496329.asp

http://dikkat-etmeli.com/tukuruk_testi_yaparken_nelere_dikkat_etmeli.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 18 Temmuz 2015; 1:41:16 >

doktorum aynı diyeti verdi bende bunu yazdan beri çekiyorum dün doktora gittim 16 temmuzda ben yazdan beri şunları farkettim mastürbasyon yapınca meni akıntısı(boşalma) kaşıntıyı ve yağlanmayı arttırıyor,radyasyon arttırıyor,sarımsaklı yoğurt yedikten sonra kaşıntımın çözüldüğünü ve yağlanmanın biterek dökülmenin çok azaldığını gördüm ayrıca kabak çekirdeği gibi çinkolu yiyecekler azaltıyor
  • allah belasını versin bu hastalığın 3 yılı geçiyor hala tık yok bıktım ulan.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.