Şimdi Ara

***SEBO REİS***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
14.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tribünlerimizin lideri sebahattin şirin nam-ı diğer sebo reis hakkındaki düşüncelerimizi anılarımızı ve sorularımızı bu topic altında paylaşalım.
    HER TRİBÜNÜN BİR REİSİ VARDIR AMA ONLARINDA SEBO REİSLERİ VARDIR.......................................

BU ALEMDE REİS SEBAHATTİN REİS
    SENDEN BAŞKA REİS BİZ İSTEMEYİZ
    PAZARA DEĞİL MEZARA GELİRİZ
    BİLİYORSUN REİS HEP SENİNLEYİZ

ilk anı benden:2-3 sene evvel sami yende fb maçı var maça 10-15 dk kalmış reis kapalı turnikesinden girecek stada arkasında ben benim arkamdada kalabalık.tabi maça az bi süre kaldığı için millet birbirini itip kakıyo dolayısıyla benide itiyorlar benim önümdede reis var.reise yüklenmemek için kendimi baya bir zorlamıştım ama sonunda dayanamadım ve reisi biraz iteklemek zorunda kaldım.reis durumun farkında olduğu için bana bişi dememişti ama arkadakilere baya bi kızmıştı

• Reis mantıklı ahlaklı ve tam lider karakteri olan bir insandır. Diğer tribün liderlerininde dediği gibi. Sebahattin abinin başımızda olması çok büyük bir şans ...

96 ya kadar kan gövdeyi götütürken garibanlar telef olurken reis bu işe bir dur demiştir.ve birçok canın kurtulmasına sebep olmuştur.bunu yaparken bazı arkadaşların dediği gibi korku saikiyle değil tamamen Allah korkusundan yapmıştır. yoksa reis gibi önde olan birine hiçbir cenkte bir şey olmazdı.olan garibana oluyordu. zaten kendisini tanıyan tanır çok gözü karadır. bir beşiktaş maç çıkışı reis optik başkanla barışla ilgili bir meseleyi konuşup çay içiyorlar.etraf silme beşiktaşlı. reisin yanında haznedardan birkaç arkadaş var.o arada beşiktaşlı densizin biri Allaha küfretti. reisisn en hoşlammadığı şey Allaha küfürdür. okadar beşktaşlı içersinde elindeki çayı adamın suratına fırlattı kalkıp gitti. okadar beşiktaşlı çıt bile çıkarmadı.şu hadise bile reisin karakterini gösterir. cenk dönemlerinde cengaverliği dillere destandır.
    Şu anda reis ağırbaşlı bir komutan gibi.ağırbaşlı olması insanları yanlış düşündürmesin.bir yerde yazıyordu hakaret edercesine GS tribünününe yakışan barışçı lider diye. reis ağırbaşlıysa tamamen dünya görüşünden kaynaklanır Allah korkusu vardır. insanların canının yanmasını istemez yoksa reis yolverse daha farklı şeyler olabilirdi olmadı... iyiki de olmadı. neyse.
    Şunu ifade edeyim sefa abi ile reisin tribünde lider olmaları bir şans. ikisi kan akmamasında en büyük etken. ikiside teke yara verdirmez garibanı ezdirmez sıradan seyirciyi kollar. kıymetlerini bilelim.
    reisin hiçbir zaman tvlerde madara olduğu deplasmanlarda indirildiği görülmemiştir(mmalesef birçok liderin böyle görüntülerivar).tv lerde çıkıp başka takım aleyhine konuşmaz konuştığu tek şey takımdan başarı bekliyoruz demesidir.başakalarına çamur atmaz.konuşmaması icraatı yok olarak anlaşılmamalı bu da büyüklüğünün gereğidirr. hiçbir zaman başkanım büyük başkan ayakaları çekmez kulüple ilişkisini kendisini ezdirmeden şerefini kouyarak sürdürür. cenk döneminde yara almamışmıdır almıştır ama verdiğinin yanında devede kulak kalır. bir bakışı insanları durdurmaya yeter.kardeşleri tarafından maymuna çevrilen abilerden değildir.

• gerçekten asker kaçağı olmayan küçük çocukları kavgaya göndermeyen tribün liderleri var saygı duymak lazım

***SEBO REİS***

• tanımıyorum ama muhterem bi şahsiyet heralde.

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

arkadaşlar ne oldu niye kimse yorum yazmıo sebo reis hakkında

forumda pek Galatasaray tribünü kovalayan yok, ondandır
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Bazıları Askerden kaçarken, diğerleri Mehmetçik Vakfından plaket alır:

***SEBO REİS***

bu herşeyi açıklıyor zaten sebo reis

• ''.. maç için kopenhaga avrupanın dört bir yanından türkler akıyodu bizde gazeteci olarak orda yerimizi almıştık
    maça daha 2 gün vardı hatta futbolcular bile gelmemişti
    ama finalin bir ismi ingiliz diğeri ise türk olunca olay çıkmaması imkansızdı
    bizde bu olayları takip edebilmek için kopenhaga erken gitmiştik

15 mayıs : sabah erkenden çıkıp şehrin en büyük meydanı olan tivoli meydanına gitmiştik
    her tarafta dostça görüntüler vardı ingilizler ve bizimkiler beraber foto çektiriyodu
    ama bunlar maça aileleriyle gelmiş olanlardı
    holiganları biraz araştırdığımızda gündüzleri dinlendiklerini geceleri ise içip olay çıkardıklarını öğrenmiştik

bizimkiler ise leeds maçından dolayı galatasaray tribünün kalbi olarak adlandırılan tayfanın çok büyük bir kısmı gelememişti maça
    sadece sebahattin ve bi kaç arkadaşı gözümüze çarpıyodu istanbuldan

ama ortalıkta almanya hollanda gibi ülkelerden gelen ülkücü gençler vardı
    gördüğümüz kadarıylada sabahattin bu gençleri organize etmeye çalışıyodu
    ...gece olduğunda bize gelen haberde meydana yakın bi barda olay çıktığı bildirildi
    hemen oraya koştuk biz gittiğimizde polis olayları yatıştırmıştı
    ingilizler barın içindeydi türkler ise kapıda polis kapıyı kapatımış bizimkileri içeri sokmuyodu

bir genç o sırada kapıya yaklaştı polise bir şeyler söyledi tam dönerken koşarak kapıya bir tekme attı tam o anda kapı açıldı ve ingilizler çekerek bizimkini içeriye aldı
    barın dış kısmı full camdı
    dışardaki türkler bu görüntünün ardında taşlarla camları kırıp içeri girdiler ve burdaki ingilizleri kötü benzettiler
    bizimkiler çıktığında içerde bıçaklanmış bi nigiliz vardı

16 mayıs : gece yaşanan olaylardan dolayı iki tarafta grup şekline dolaşıyodu ve nerdeyse her tarfta küçü olaylar oluyodu
    ama bunlar 3-5 kişinin yaptığı kavgalardı

akşama doğru yine bir kavga haberi geldi bara gittiğimizde bir ingiliz hastaneye kaldırılıyodu
    yine geç kalmıştık olay çıkmış ve bizimkiler yine üstün gelmişti

17 mayıs : olayın kokusu burnumuza geliyodu bu gün kötü şeyler olacaktı
    meydanda kameralarımızla bekliyoduk meydan tamamıyla türklerle doluydu 6-7 bin türk meydandaydı her taraf sarı kırmızıydı
    arada ingilizde görüyoduk ama bunlar yaşı baya büyük ailelerdi

öğlene doğru bi haber geldi '' 500 civarı ingiliz meydana doğru geliyodu
    ve bu sırada onları görmüştük evet 500 kadarlardı ama yüzlerinden intikam okunuyodu caddenin karşısına gelice durmuşlardı
    meydanın o tarafına bakan kısmına bizim gençler toplanmaya başlamıştı ellerinde kemer şişe hatta bıçak olanları vardı

tam bu sırada meydanın diğer tarafında bi ses yükseldi
    yaklaşık 500 kişilik bi ingiliz grup arkadan saldırmıştı :''yeeeeeee...''
    tam bu sırada cadde tarafındaki ingilizlerde saldırıya geçti
    bu saldırı karşısında bizimkiler tamamen şok olmuştu çok iyi planlı bi saldırıydı
    organize saldırıyolardı
    bizimkilerde direniş vardı ama kişiseldi bunlar org. bi hareket yoktu

bu arada gözlerimiz sebahattini vede ülkücü gençleri arıyodu ama hiç biri yoktu ortada
    yanımdaki arkadaşımın :''nerdesin sebahattin''dediğini duyduğuma eminim

ingilizler meydanın ortasında birleşmişti bizimkiler ise kaçıcak yer arıyodu direnenler çok azdı
    dediğim gibi kişisel direnişti ve bi işe yaramıyodu
    ve tam bu sırada meydana çıkan bir caddeden bir ses geldi sanki gök yarılıyodu :'' YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER''
    bir an binler yürüyo sanmıştık
    ve işte bizimkiler geliyodu en önde sebahattin arkasında inanmış yürekli 300-400 civarı bir grup
    meydanın başına gelince durdular ingilizlerin dikkati oraya yönelmişti
    sebahattin elini kaldırdı ve bir kez daha bağırdı '' YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER'' ve arkasındakilerle birlikte meydana giriş yaptı ingilizlerin üstüne acmısız bir şekilde saldırıyodu az önce ortalığı yakıp yıkan ingilizler şimdi kaçıyodu yere düşenlere defalarca vuruluyodu
    sebahattinin geldiğini gören diğer türkler(kaçanlar) geri dönüyodu onlarda kaptığı sandalye fırça kemer vs. ingilizlere saldırmaya bşalamışlardı elindeki büyük türk bayrağını bırakmayan bir türke saldırıyodu ingilizer diğer tarafta
    sebahattin ordusu oraya yöneldi o aslan parçası gençte kurtarılmıştı
    bu savaşta kazanılmıştı
    meydanın ortasında toplanıldı en önde o türk bayrağı herkes sustu
    sebahattin ağzını bir kez daha açtı :'' dağğ başınıı duman almıışşşş....'

Not:Alıntıdır...

İnanmayın Demiştik!

• bu alemde reis sebo senden başka reis istemeyiz !!

her tribünün bi reisi vardır fakat onlarında bi reisi vardır sebo reis...

• 3 senelik hort

Orijinalden alıntı: osstation

Reis olarak hitap edilmesi şu anki tribün kalitesinin de bir göstergesi olmalı.

Valla reisin lugatımıza inci sozlukle girdigini düsünüp mü böyle bir yorum yaptın bilemiyorum ama tribün lideri oldugu icin denmesi gayet normal.Tribün kalitesi hakkında pek yorum yapmıycam fakat oyle bir doneme denk geldi ki bu kötü futbolun üzerine bizim takımı 10 taraftar grubu birlesse kurtaramaz

Herkes Haddini Bilecek !

''Amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmektir.''
    Ali Sami Yen,1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Valla reisin lugatımıza inci sozlukle girdigini düsünüp mü böyle bir yorum yaptın bilemiyorum ama tribün lideri oldugu icin denmesi gayet normal.Tribün kalitesi hakkında pek yorum yapmıycam fakat oyle bir doneme denk geldi ki bu kötü futbolun üzerine bizim takımı 10 taraftar grubu birlesse kurtaramaz

Ben herhangi bir ismin ön plana çıkmasından rahatsız oluyorum. Maçlara gitmem, stada uğramam fakat Galatasaray taraftarının Reislere falan ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, varsa da bu kadar ismi zikredilmemeli. Bahsedilen kişiyi tanımıyorum, kişisel bir yorum yapmıyorum, ama karşılıklı ense sıvazlama var gibi geliyor bana. Adam egosunu tatmin ediyor, karşısındakiler de gaz verip reis şöylesin böylesin diyorlar gibi geliyor bana, belki de stada sürekli gidince böyle davranmak gereklidir bilemiyorum.
    Kötü futbol elbette var ama tribün kalitesi berbat durumda. Türkiye'nin ve İstanbul'un insan yapısı da berbat durumda, onun da bir yansıması var tabi ki, ama daha iyisi olabilir. Tezahüratlar berbat seviyede, biraz bunlara el atsınlar, uykumuz geliyor maçlarda.
    Neyse uzun hikaye bu, tartışmak istemiyorum ama bazı kişilerin Galatasaray ismiyle bir yere gelmeleri hoşuma gitmiyor.

• quote:

Sanmıyorum lakin yeni nesil gençler sıklıkla kullanılıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

Ben herhangi bir ismin ön plana çıkmasından rahatsız oluyorum. Maçlara gitmem, stada uğramam fakat Galatasaray taraftarının Reislere falan ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, varsa da bu kadar ismi zikredilmemeli. Bahsedilen kişiyi tanımıyorum, kişisel bir yorum yapmıyorum, ama karşılıklı ense sıvazlama var gibi geliyor bana. Adam egosunu tatmin ediyor, karşısındakiler de gaz verip reis şöylesin böylesin diyorlar gibi geliyor bana, belki de stada sürekli gidince böyle davranmak gereklidir bilemiyorum.
    Kötü futbol elbette var ama tribün kalitesi berbat durumda. Türkiye'nin ve İstanbul'un insan yapısı da berbat durumda, onun da bir yansıması var tabi ki, ama daha iyisi olabilir. Tezahüratlar berbat seviyede, biraz bunlara el atsınlar, uykumuz geliyor maçlarda.
    Neyse uzun hikaye bu, tartışmak istemiyorum ama bazı kişilerin Galatasaray ismiyle bir yere gelmeleri hoşuma gitmiyor.

katılıyorum.

• Kalksın abicim istemiyoruz reis falan bu adamların ultraslan.com forumunda çıkan skandallarınıda biliyoruz. Keşke ultraslan kalksa yada üniversiteli gençlere bıraksalar..

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe16

Kalksın abicim istemiyoruz reis falan bu adamların ultraslan.com forumunda çıkan skandallarınıda biliyoruz. Keşke ultraslan kalksa yada üniversiteli gençlere bıraksalar..

neymiş o skandallar...

Orijinalden alıntı: reef1905

''.. maç için kopenhaga avrupanın dört bir yanından türkler akıyodu bizde gazeteci olarak orda yerimizi almıştık
    maça daha 2 gün vardı hatta futbolcular bile gelmemişti
    ama finalin bir ismi ingiliz diğeri ise türk olunca olay çıkmaması imkansızdı
    bizde bu olayları takip edebilmek için kopenhaga erken gitmiştik

15 mayıs : sabah erkenden çıkıp şehrin en büyük meydanı olan tivoli meydanına gitmiştik
    her tarafta dostça görüntüler vardı ingilizler ve bizimkiler beraber foto çektiriyodu
    ama bunlar maça aileleriyle gelmiş olanlardı
    holiganları biraz araştırdığımızda gündüzleri dinlendiklerini geceleri ise içip olay çıkardıklarını öğrenmiştik

bizimkiler ise leeds maçından dolayı galatasaray tribünün kalbi olarak adlandırılan tayfanın çok büyük bir kısmı gelememişti maça
    sadece sebahattin ve bi kaç arkadaşı gözümüze çarpıyodu istanbuldan

ama ortalıkta almanya hollanda gibi ülkelerden gelen ülkücü gençler vardı
    gördüğümüz kadarıylada sabahattin bu gençleri organize etmeye çalışıyodu
    ...gece olduğunda bize gelen haberde meydana yakın bi barda olay çıktığı bildirildi
    hemen oraya koştuk biz gittiğimizde polis olayları yatıştırmıştı
    ingilizler barın içindeydi türkler ise kapıda polis kapıyı kapatımış bizimkileri içeri sokmuyodu

bir genç o sırada kapıya yaklaştı polise bir şeyler söyledi tam dönerken koşarak kapıya bir tekme attı tam o anda kapı açıldı ve ingilizler çekerek bizimkini içeriye aldı
    barın dış kısmı full camdı
    dışardaki türkler bu görüntünün ardında taşlarla camları kırıp içeri girdiler ve burdaki ingilizleri kötü benzettiler
    bizimkiler çıktığında içerde bıçaklanmış bi nigiliz vardı

16 mayıs : gece yaşanan olaylardan dolayı iki tarafta grup şekline dolaşıyodu ve nerdeyse her tarfta küçü olaylar oluyodu
    ama bunlar 3-5 kişinin yaptığı kavgalardı

akşama doğru yine bir kavga haberi geldi bara gittiğimizde bir ingiliz hastaneye kaldırılıyodu
    yine geç kalmıştık olay çıkmış ve bizimkiler yine üstün gelmişti

17 mayıs : olayın kokusu burnumuza geliyodu bu gün kötü şeyler olacaktı
    meydanda kameralarımızla bekliyoduk meydan tamamıyla türklerle doluydu 6-7 bin türk meydandaydı her taraf sarı kırmızıydı
    arada ingilizde görüyoduk ama bunlar yaşı baya büyük ailelerdi

öğlene doğru bi haber geldi '' 500 civarı ingiliz meydana doğru geliyodu
    ve bu sırada onları görmüştük evet 500 kadarlardı ama yüzlerinden intikam okunuyodu caddenin karşısına gelice durmuşlardı
    meydanın o tarafına bakan kısmına bizim gençler toplanmaya başlamıştı ellerinde kemer şişe hatta bıçak olanları vardı

tam bu sırada meydanın diğer tarafında bi ses yükseldi
    yaklaşık 500 kişilik bi ingiliz grup arkadan saldırmıştı :''yeeeeeee...''
    tam bu sırada cadde tarafındaki ingilizlerde saldırıya geçti
    bu saldırı karşısında bizimkiler tamamen şok olmuştu çok iyi planlı bi saldırıydı
    organize saldırıyolardı
    bizimkilerde direniş vardı ama kişiseldi bunlar org. bi hareket yoktu

bu arada gözlerimiz sebahattini vede ülkücü gençleri arıyodu ama hiç biri yoktu ortada
    yanımdaki arkadaşımın :''nerdesin sebahattin''dediğini duyduğuma eminim

ingilizler meydanın ortasında birleşmişti bizimkiler ise kaçıcak yer arıyodu direnenler çok azdı
    dediğim gibi kişisel direnişti ve bi işe yaramıyodu
    ve tam bu sırada meydana çıkan bir caddeden bir ses geldi sanki gök yarılıyodu :'' YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER''
    bir an binler yürüyo sanmıştık
    ve işte bizimkiler geliyodu en önde sebahattin arkasında inanmış yürekli 300-400 civarı bir grup
    meydanın başına gelince durdular ingilizlerin dikkati oraya yönelmişti
    sebahattin elini kaldırdı ve bir kez daha bağırdı '' YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHU EKBER'' ve arkasındakilerle birlikte meydana giriş yaptı ingilizlerin üstüne acmısız bir şekilde saldırıyodu az önce ortalığı yakıp yıkan ingilizler şimdi kaçıyodu yere düşenlere defalarca vuruluyodu
    sebahattinin geldiğini gören diğer türkler(kaçanlar) geri dönüyodu onlarda kaptığı sandalye fırça kemer vs. ingilizlere saldırmaya bşalamışlardı elindeki büyük türk bayrağını bırakmayan bir türke saldırıyodu ingilizer diğer tarafta
    sebahattin ordusu oraya yöneldi o aslan parçası gençte kurtarılmıştı
    bu savaşta kazanılmıştı
    meydanın ortasında toplanıldı en önde o türk bayrağı herkes sustu
    sebahattin ağzını bir kez daha açtı :'' dağğ başınıı duman almıışşşş....'

Not:Alıntıdır...

• Bu hikayeyi okuyup inanan, adama da Reis der herhalde En son "Cesur Yürek" filmi beni bu kadar etkilemişti
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.