Şimdi Ara

ŞEBNEM FERAH - CAN KIRIKLARI... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şebnem ferah gibi kalitesi hitap ettiiği kesim belli olan bi başka rock sanatçısı varmı
    reklamdan sansasyondan çalıntı müzik ve şarkı sözlerinden uzak tamamen doğal ve kendi ürünüdür herşey
    onu anlamayan insanlar için saçmadır şebnem ferah ama onu anlayanlar içinde ondan başkası yoktur
    ben çok seviyorum ve albümünü aldığım tek türk sanatçı
    çünkü müzik, ses, duygu, his, gizem herşey onda var

bir müzik kanalını açıp 1 saat seyredin
    türk müziğinin haline bakın
    eğitimi becerisi olmayan hergün bir çok kiş çıkıyor ve kayboluyor
    kliplere bakın bir bayana sarılarak onunla pozlar verilerek çevrilen klipler %85 oranında
    ben iğreniyorum bu kliplerden bu sanatçılardan ve bunları amaçsız seyredenlerden

şebnemin albümünü beğeniyorum beğenmeyenlerede diyorum bu onun tarzı
    klibe gelince yine beğeniyorum çünkü klip değil şarkı ve sözler ön planda (her zaman olduğu gibi)

son olarak soruyorum
    şebnem ferah gibi çizgileri belli olan ve zor koşullarda
    (geçim sıkıntısı, hayat standartları, korsan)
    müzik üreten kaç sanatçımız var.

• bence albüm gerçekten güzel olmuş.dinledikçe daha da hoş geliyo bence ..benim kanımca Şebnem Ferah Türkiyedeki bir nımaralı bayan rock sanatçısıdır..üstüne başka biri tanımıyorum...
  • arkadaslar biri bana bu klipi nasıl bilgisayarıma download edceğemi solesin lutfen ya kafayı yıcem kusura bakmayın biraz fazla seboistim
  • şebnem ferahın tüm albümlerini ilk dinleyişimde beğenmem ama sonraki dinleyişlerimde aşık olurum bu albümdede ölleee oldu MÜLTECİ OKYANUS DELGEÇ SANA BİLMEDİĞİN BİRŞEY SÖYLEYEMEMBİR KALP KIRILDIĞINDA CAN KIRIKLARIM ÇAKIL TAŞLARI HOŞÇAKAL ZAMAN GEÇİP GİDİYOR GEÇMİŞE YOLCULUK şarkılar süper sözler süper çığlıklar süper ŞEBNEM FERAH HARİKAAAAAAA
    ı love şebnem ferah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şeboist_00 -- 16 Ağustos 2005, 18:58:37 >
  • CAN KIRIKLARI
    bütün sözler kendisine ait
    kendisini müzikle anlatmaya çalışio
    bir şarkısında BENİM GİZLİ BİR BİLDİĞİM VAR
    diğer şarkısında BENDE BİRŞEY BİLMİYORUM
    diyor, işte bu şebnem tarzı
    neler hissediosa onu sölüo
    buda doğal ve müzikle içiçe olduğunu gösterio
    bazılarına duyurulur...

ŞEBNEM FERAH ı çok seviyorum.
    yok onun gibisi..
  • Suyun derinliği aynıydı
    Ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu
    Bütün yapraklar sararıp düşecekti
    Ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı

Bütün aşklar çok büyük olacaktı
    Ama en büyük bizimkisi diyecektik
    Her bir insan eşsiz olacaktı
    Ama hep kendimizi en değerli zannedecektik

Çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına
    Önce senin ellerin kirlenecek
    Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine
    O yürekte hep yerin olacak

Sana bilmediğin bir şey söyleyemem
    Ben de hiçbir şey bilmiyorum
    Ne kadar iyilik varsa hepimiz için
    Hepsini dileyip gerisine direniyorum

Çok sonraları fark edecektik
    İyilik temizlik bile göreceli olacaktı
    O kadar hızlı kirlenecektik ki
    Masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı

Korkuyor musun senden farklı olan her şeyden
    Korktuğun şey kendi içinde büyüyecek
    Ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına
    Yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek

İŞTE ŞEBNEM BU SÜPPER!OLAY BİTMİŞTİR!

• begendim.. onun yaptığı herşey güzel
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ScreaMM

• onun için tercihimi bile değiştirebilirim
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sencerks

şebnem ferah gibi kalitesi hitap ettiiği kesim belli olan bi başka rock sanatçısı varmı
    reklamdan sansasyondan çalıntı müzik ve şarkı sözlerinden uzak tamamen doğal ve kendi ürünüdür herşey

çok haklısın kadının hiçbir popularite sansasyon veya reklam derdi yok
    yapmak istediği tek şey kendi müziği sürekli kendini geliştirmek için çalışıyor.
    albüme gelince : bence çok başarılı
    yeterince sert olmuş pop diyen arkadaşlar neye dayanarak bunu iddia ediyolar bilemiyorum.
    sonuçta kadın herşeyiyle kendine ait olmasını istiyo albümün haklı da sözler de kötü değil bence
    "Her bir insan eşsiz olacaktı
    Ama hep kendimizi en değerli zannedecektik"
    quote:

bir müzik kanalını açıp 1 saat seyredin
    türk müziğinin haline bakın
    eğitimi becerisi olmayan hergün bir çok kiş çıkıyor ve kayboluyor
    kliplere bakın bir bayana sarılarak onunla pozlar verilerek çevrilen klipler %85 oranında
    ben iğreniyorum bu kliplerden bu sanatçılardan ve bunları amaçsız seyredenlerden

bu ise başka bir sorunumuz
    malesef kalitesiz müziklere prim yaptırdığımız için haliyle gitgide sayıları artıyor kalitesiz eğitimsiz şarkıcıların
    klipler zaten şarkıları aratmıyor şarkı kadar kliplerde kötü
    şarkının temasını işleyen değilde içinde bol bol bayan ve öpüşme sahnesi olan kliplere prim yaptırmaya devam edersek düzelmeleri imkansız
    şebnem in klibi o kadar kötü bence diğer lerine nazaran iyi bile

son söz;şebnem ferah kaliteli müzik yapan bayan sanatçıların başında gelir
    ve bu son albümü kesinlikle takdiri hakediyor.

• arkadaşlar şebnem ferah içinden geldiği gibi müziğini yapıo yani şu müziği sert olsun olmasın gibi gereksiz tartışmaları artık kesin!!!!kendi de bi röportajında *şarkılar hapşırır gibi içimden gelir* diyo yani o belirlemio şarkının kendisi belirlio zaten müzikle söz dengesini iyi ayrlıo yani nesözler müziğin rasında karışıp gidio ne de müzik sözlerin altında ezilio neyse arkadaşlar başka şebnem yok şebnem gibisi de yok bide yabancı sanatçılara verdiğimiz değeri türklere verelim daha iişeyler olacak mesela şebnem amy lee ye 10 basar!!!

• CAN KIRIKLARI

quote:

Orijinalinden alıntı: serseri

can değil cam olacak
    bence güzel
  • güzel bi albüm bence ama bırz pop gıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gpancar

ewet ismi gerçekten can kırıkları. cam filan değil. bi enteresanlık olsun diye yapmışlar heralde

bir yazardan kitap gelmiş şeboya adı da buymuş can krıkları diye kitabı görünce şarkı kafamda çıktı diyor bir röportajında kitabı da zort diye okumuş bitirmiş ardından albüm ismi için yazarla görüşüp izin almış yazar da gurur duyarım falan demiş öyle çıkmış bir albümdür.
  • Şebnem FERAH'ı çok seviyorum,
    şu iğrenç magazin aleminde sanatçı olmayı başardığın için tebrikler..
  • Son albümü çok sert geldi bana vokali çok ön planda buldum, her albümünde 3-4 tane sağlam parça bulurdm bunda bulamadm. Umarım yaşlandıkça biraz sakinleşir
  • Şebo'nun albümü için pop diyenlerin yazılarını şaşkınlıkla okuyorumm

Can Kırıkları...!! albüm tamamiiyle sağlam parçalardan oluşuyor bence vee tabii kii konserlerii süper başladı süper gidiyorr... haftasonu rock'n coke da Şebo'ylayız ;)
  • ben kendisini tanımıyordum,türkiyedeki tatilimde televizyonda klibini gördüm,şok olacak kadar güzel ve kaliteli,helal olsun
    türkiyedeki çoğu insan gülben ergen,hülya afşar veya media tarafından şişirilmiş şarkıcıları dinlediğinden
    bu kızın yaptığı müzikten anlamazlar
  • gayet başarılı bir albüm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.