Dinleyenlerden yorumlar!!! Albüm nassı olmuş sizce, kesti mi sizi yoksa...
pop
can değil cam olacak bence güzel
Allaaaah süper gidioz...Ben kesin yanlış almışım albümü...KesiN.
Benim aldıım albümün üstünde can kırıkları yazıyo bi de bi de pop diil bu albüm...Şebnem Ferah pop'a da el atmış ben de kaçırmışım yazıklar olsun bana...Yarın bu cd'yi direkt aldıım yere götürüp pataklıcam elemanı.
Tüh be... benim albümün üzerinde de CAN kırıkları yazıyo.
dinledim iğrenç olmuş .. eski albümleri cok iyi idi .. giderek kötüleşiyor..
Abi adamlar aşmış ya bi de can kırıkları diye şarkı yapmışlar...Biri şu korsan olayına dur desin artık!!! (Korsan Forever)
Bence dengesiz bi grafik çiziyo Şebo ama üstüne bi insan daha yok bu ülkede...Alsın kara üzüm habbesini sölesin "le le le le caaaanım" diye tempo tutarım...
hııımm ciddi albümün ismi nedir?
can kırıkları
quote:
Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi
Benim aldıım albümün üstünde can kırıkları yazıyo bi de bi de pop diil bu albüm...Şebnem Ferah pop'a da el atmış ben de kaçırmışım yazıklar olsun bana...Yarın bu cd'yi direkt aldıım yere götürüp pataklıcam elemanı.
şebnem ferah rock mı?
electro yok denecek kadar az bas 2. kalite bir pop şarkısındaki kadar
pop işte
quote:
Orjinalden alıntı: earandil
quote:
Orjinalden alıntı: BoyiiiM Mi Abi
şebnem ferah rock mı?
electro yok denecek kadar az bas 2. kalite bir pop şarkısındaki kadar
pop işte
Abi albümü dinlediine emin misin sen? Sert bulmayabilirsin ama nası elektro yok diosun.Daha bismillah ilk şarkı okyanus bi giriyo...Solo molo atılmasını falan mı bekliosun,olmayacak şey diilde illa olması da gerekmiyo.
Ayrıca Şebnem Ferah rock mı? ne demek... Sen ultra manyak bi metal-boi falansın heralde Metal / Rock ayırımını yapamayacak kadar elektro olmuşsun. Bu memlekette 1 numara kim diye sorsan emin ol ki zirveye çıkacak kişidir.Rock müzik diince birey olarak yok üstüne.
Öküzz gibi sert olmuş. Fazlasıyla hatta. Bi arkadaşım delgeç'i idnledikten sonra oha Stratovarious hediye etmiş bunu şeboya diye espri yapmıştı. Ciddende öyle arada giren kemanlar falan süper olmuş. Cidden bu albüm en iyi albümleri arasına girer bence. Ayrıca kayıtta cidden çok iyi. Bi adım öteye taşımız çizgisini bence dahada sertleşmiş
dumanında yeni albümü çıktı harika özellikle özgürlüğün ülkesi ve sevgili bayan benim en sevdikelrim ÖZGÜRLÜĞÜN ÜLKESİ ADALETİN TEMSİLCİSİ TERÖRİSTERLERDEN KURTAR BİZİ ...... :.....
ewet ismi gerçekten can kırıkları. cam filan değil. bi enteresanlık olsun diye yapmışlar heralde
Başka dinneyen...
Şebnem Ferah - Ben Bir Mülteciyim parçasına bitiyorum süpeeerrrr
Can Kırıkları.... Süper... Diğer konudada yazdığım gibi yapmış yine Şebo yapacagını.... kendini her albümde olduğu gibi yine aşmış... Can Kırıkları şarkısndak o var var lar süperr yaaa hele oo çığlıklar :) sen süpersin Şebo yaaaaaaa :)