Şimdi Ara

Sebepsiz FPS Dropları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bi kaç ay öncesine kadar CS:GO'da 40 fps in altına düşmeden oyunu oynarken bikaç güncellemeyle beraber oyuna girdikten sonra 5-6 dakika içerisine fps 35ten yukarı çıkmamaya başlıyor. Sistemle ilgili mi emin değilim çünkü ilk bikaç dakika 40 fps nin altına düşmüyo normal bi şekilde ama sonra bu droplar oluyor. Nedenini ve çözümünü bilen cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok sebebi olabilir oyunu oynarken hwmonitor programını arka planda çalışır vaziyette bırak ordan tüm donanımın max. min ısı değerlerini görebilirsin oyun sonu bakıp incelersin en azından ısınmadan mı değilmi onu elemiş olursun.
  • Arkadaşlar bende de aynı problem var birkaç ay önce yaklaşık 100 fps civarı oynuyordum bir süre oynamadım bir iki haftadır ise 30-60 fps arası sürekli dalgalanma var ve kasıyor , bütün ayarlar en düşükte çözünürlük 1024*769 (strech) oyun yüksek performansa ayarlı her şeyi denedim olmadı bir tek termal macun yenilemedim onu da yapacağım onunla da olmazsa bu oyunun Allah bin belasını versin gözlerim bozuldu
    edit : bu arada cpu ısısı saatlerce oynadıktan sonra en fazla 70 derece gördüm çok mudur normal mi bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebird\m/ -- 30 Ocak 2017; 19:17:40 >
  • 1 ay öncesine kadar benim de 300 fps in altına düşmüyordu. Şimdi 120 leri görüyorum nedense. 120 iyi diyebilirsiniz ama 144 hz monitörde oynuyorum ve oyunu ve aşırı derecede etkiliyor takılmalar oluyor resmen. Çözümünü bilenler bilgilendirse çok memnun olurum.

Sistemim i5 4690 işlemci, Gtx 960 ekran kartı, 8gb ram
    BU FPS DROP NEDEN?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna güncelleme geldikçe fpsde düşüşler oluyor. geçen sene 200le oynuyordum şuan 110 zor görüyorum ara sıra da 50-60a düşüyor. Bende tam bir çözüm bulamadım maalesef belli başlı yöntemler var. ekran kartı driverını güncelleyin, windows 10 ise yükseltme ile geçtiyseniz temiz kurulum deneyin. Oyun ayarları en düşükte olsun, NVIDIA Denetim masasındaki ayarları yapın. aklıma geldikçe bilgilendirmeye çalışırım
    bende aman aman fark göremedim doğru bi 10-20 fps artışı sağladı. Valve'ında suçu var bence oyunda optimizasyon sıkıntısı var cs:go da işlemci çok önemli rol oynuyor. notebook kullanıyorsanız içini temizlemeyi, termal macunu yenilemeyi deneyin. masaüstüyse yeni sistem gerekebilir. maalesef yapacak pek birşey yok. 50 kişilik serverlarda 150 fps aldığımı hatırlarım şuan girdiğimde 50-40 civarında geziyor. normal rekabetçide 100 civarlarında geziyor fakat çok düşüş var. her yöntemi deniyorum yararlı bişey bulduğumdada mutlaka insanlara paylaşacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.