Şimdi Ara

Sebebi Olmayan Hüzün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç bir derdim yok,ailem çok anlayışlı,genelde mutluyum ama bazen sebepsiz yere hüzünleniyorum.Mutsuz olmak için bahane aradığımı fark ettim.Sizce yaştan mı kaynaklanıyor yoksa psikolojik sorunlarım mı var?

şimdiden teşekkür ederim

• bu depresyon da olabilir geçici bir ruh hali de...ben de aynısından müzdaribim(böyle mi yazılıyordu ya)
  • hayırdır inş diyelim önce çünkü böyle durduk yere hüzünlenmenin sonu pek hayırla bitmez

yaşından da olabilir tabi birde zamanını boş geçiriyorsan insan ister istemez efkarlanıyor
  • pm den yolla msni konuşalım biraz rahatlarsın
  • Melankoli olmuşsun sen
  • farkında olmadığın bir problem vardır bu genel anlamda bir sıkıntıdır ya bir isteğin vardır fark etmiyorsundur ya da içindeki sıkıntıyı giderecek sorunu tanımlayamıyorsundur , bu herkeste zaman zaman olur , en güzeli biraz kendine zaman ayırıp ne olup ne bittiğine bir göz atmak hayatında eksik hissettiğin bir konuyu gözden kaçırıyor olabilirsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

pm den yolla msni konuşalım biraz rahatlarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm nedeni neydi?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

pm den yolla msni konuşalım biraz rahatlarsın

pm kutumda hala yeni msj yok

beklemedeyim tamam (daha çok beklerim )

bende 19' um çok ortak noktamız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 10 Ağustos 2007; 21:23:16 >

• prozac günde bi tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

prozac günde bi tane

yaştan kaynaklanıyordur, kişi kendinden bilir işi
  • quote:

prozac günde bi tane

dokto musun eczacımı? bende sende hastasın bilader.

Cipralex 20mg sabah-akşam tok karnına.
  • vardır bir sorun.
  • sürekli emre aydın dinlersen böyle olur işte
  • Melankoli aşırı miktarda bendede mevcut bi anda depresyona girebiliyor bir süre sonra çok iyi olabiliyorum. sorun işte ne yaparsın
  • Arada olur bendede olur.Ama daha sonra hemen düzeliveririm.Aslında hüzünlenmemin sebebide yalnız kaldıgımda ve de yanımda kimse olmadıgında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

Selam! Yaşım 19

Hiç bir derdim yok,ailem çok anlayışlı,genelde mutluyum ama bazen sebepsiz yere hüzünleniyorum.Mutsuz olmak için bahane aradığımı fark ettim.Sizce yaştan mı kaynaklanıyor yoksa psikolojik sorunlarım mı var?

şimdiden teşekkür ederim

Sorun zaten hiç derdinin olmayışı.İnsanın yaratılışı mücadele temellidir.Sadece mutluluk hissi ile yaşayamazsın.Bunun nedeni haz seni geliştirmez.Zaten metabolizmada sürekli haz duygusuna sendeki gibi tepki verir.Adrenalin ihtiyacını bir şekilde karşılamak zorundasın yani.Kendini güvende hissettiğin ortamlardan biraz uzaklaşıp farklı şeyler denemekte fayda var.

• quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Arada olur bendede olur.Ama daha sonra hemen düzeliveririm.Aslında hüzünlenmemin sebebide yalnız kaldıgımda ve de yanımda kimse olmadıgında...

Evet.Bende yanlız kaldığımda oluyor.Arkadaşlarla birlikte iken asla olmuyor.Peki hep böyle mi olacak? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_06

quote:

prozac günde bi tane

dokto musun eczacımı? bende sende hastasın bilader.

Cipralex 20mg sabah-akşam tok karnına.

İlaçlar tedavi etmez semptomları yok eder bununda bilincindesinizdir inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

Evet.Bende yanlız kaldığımda oluyor.Arkadaşlarla birlikte iken asla olmuyor.Peki hep böyle mi olacak? :(

sosyal olmaktan hoşlanıyorsan; Evet, her yalnız kaldığında bir hüzün hissedebilirsin, aslında hüzünden çok bir eksikliktir o dimi?
  • Bilmem ki mesela örnek vereyim; arkadaşlarla 3-4 saat birlikte olduk.Eve geldim mutlu idim.ama birden hüzünlendim.saçma sebepler yaratıyorum."Neden dostum yok?" gibi saçma şeylerden hüzünleniyorum :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.