Şimdi Ara

Sebebi Olmayan Hüzün! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ufak aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

Bilmem ki mesela örnek vereyim; arkadaşlarla 3-4 saat birlikte olduk.Eve geldim mutlu idim.ama birden hüzünlendim.saçma sebepler yaratıyorum."Neden dostum yok?" gibi saçma şeylerden hüzünleniyorum :(

Bence kendin biraz abartıyosun öle hissettiğinde ara bi arkadaşını, dostunu konuş rahatla
  • söylediğimi ciddiye alan yok ama msn de arkadaş edinmenin ne zararı olabilir ki ? geyik atarsın vakit geçer

birde şu olabilir mi ? eğer sevgilinden ya da çok ii bir arkadaşından ayrıldıysan bunlar normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakari_

dinlediğin müzikler

Genelde depresif şeyler dinliyorum ama müzik dinlemediğim de olan şeyler bunlar.Müzik dinlediğimde sebebi müziği bağlıyorum ancak müzik olmadığı zaman?
  • quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

bi ufak aç

şimdi içiyorsun içerken iyi oluyorsun 5 dk sonra birden beynin dönüyo çok enterasan bir havaya giriyosun ne alaka falan demeye kalmıyo bi bakıyosun kahkahalar havada uçuşuyo bi anda aklına gelmicek şeyler düşünüyosun alakasız şeylere dalıyosun. kendine geldiğini geç fark ediyosun ama yaşadığın sıkıntı yanına kalıyo sonra o sıkıntılar birikip birikip sinir stres kat sayını arttırıyo sinir = vucutdaki elektrik odanı oda eğer olursa = 50mA bilinç kaybı baygınlık veya tramva falan böyle yani yaşadım biliyorum yaşamayın bilmeyin içmek çoğu zaman işe yarıyo gerçi ama yanındaki arkadaşına çok dikkat ediceksin içinde hüzün değil makara yapan adamla içiceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

pm den yolla msni konuşalım biraz rahatlarsın

Hızlısın
  • sagopayı fazla kaçırmışın bence
  • Mutlu olmak için de,mutsuz olmak için de çok fazla seçeneğimiz var.

Demek ki sen mutsuz olmak için olanları değerlendiriyosun.Biraz mutlu olmaya çalış adaş.Arkası gelir,benim taiktik "salla her şeyi takma kafana"
  • Ruhunu aç bırakmışsın ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Ruhunu aç bırakmışsın ondan

katılıyorum

benim tahminlerim ;
    1) yakın zaman da çok sevdiğin sevgilinden ayrıldın fkat arkadaşlarınla birlikteyken onlarla dertleşip içini rahatlatıyosun veya eğlendiğin için hatırlamıyosun
    2) şimdiye kadar hiç sevgilin olmadı birinden ilgi görmek sevgiyi tatmak istiyorsun

kafamd şimdilik bu 2 htimal var tabii senin yorumlarınlada yeni şeyler çıkabilir ortaya çözüm ise ;

eğlendirici şarkılar dinlemek -kendi tarzına uygun- slow şarkıları bırakmak
  • quote:

benim tahminlerim ;
    1) yakın zaman da çok sevdiğin sevgilinden ayrıldın fkat arkadaşlarınla birlikteyken onlarla dertleşip içini rahatlatıyosun veya eğlendiğin için hatırlamıyosun
    2) şimdiye kadar hiç sevgilin olmadı birinden ilgi görmek sevgiyi tatmak istiyorsun

kafamd şimdilik bu 2 htimal var tabii senin yorumlarınlada yeni şeyler çıkabilir ortaya çözüm ise ;

eğlendirici şarkılar dinlemek -kendi tarzına uygun- slow şarkıları bırakmak

Süpersin! Aklıma bir şey geldi çıkmam gerek! Herkese teşekkür ederim :)
  • hüseyin turan-acayip hayvanlara benziyersen indir dinle kendine gel
  • Her sabah kahvaltıdan sonra 1 ölçek prozac

Bende okulun ilk günleri içerim acayip stres olur. Ama aç karnına içme hoş iyi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Mutlu olmak için de,mutsuz olmak için de çok fazla seçeneğimiz var.

Demek ki sen mutsuz olmak için olanları değerlendiriyosun.Biraz mutlu olmaya çalış adaş.Arkası gelir,benim taiktik "salla her şeyi takma kafana"

sen yine mi burdasın
  • Dinlediğin müziklerin buna etkisi olabilir. Mesela ben bir aya yakındır paso Dark Tranquility, Slipknot ve Amon Amarth dinliyordum ve son haftalardaki psikolojik durumum psikopatlara şenlikti, ta ki iki gün öncesine kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammetaksoy

farkında olmadığın bir problem vardır bu genel anlamda bir sıkıntıdır ya bir isteğin vardır fark etmiyorsundur ya da içindeki sıkıntıyı giderecek sorunu tanımlayamıyorsundur , bu herkeste zaman zaman olur , en güzeli biraz kendine zaman ayırıp ne olup ne bittiğine bir göz atmak hayatında eksik hissettiğin bir konuyu gözden kaçırıyor olabilirsin .

Haklısın hocam bana olur bu zaman zaman ve çok kötü bişeydir , özellikle bir şeye çok yoğunlaşınca olur örneğin sevdiğim filmleri ard arda izlediğimde , bi romanın üstüne çok düştüğümde ya da sevdiğim şarkıları sürekli dinleyince olur... Problemimi farkedemem ama içimde hüznün doldurmaya çalıştığı bi boşluk hissederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda. -- 10 Ağustos 2007; 23:03:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ed@

Selam! Yaşım 19

Hiç bir derdim yok,ailem çok anlayışlı,genelde mutluyum ama bazen sebepsiz yere hüzünleniyorum.Mutsuz olmak için bahane aradığımı fark ettim.Sizce yaştan mı kaynaklanıyor yoksa psikolojik sorunlarım mı var?

şimdiden teşekkür ederim

senin de derdin var
    dertsiz olmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

prozac günde bi tane

Arkadaşım resimdeki kişi kim? Çok tatlıymış..

• eda konuyu tam yerine acmisin...dikkat et abaza team le karsi karsiyasin....
    quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

pm den yolla msni konuşalım biraz rahatlarsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.