Şimdi Ara

Sebamed sabun hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cene altinda ve alnimda kucuk sivilceler cikti kirmizi renkte
    sebamed sabun aldim Sebamed kompakt diye rengi beyaz sabunun bi arjadas tavsiye ettiginde sabunun rengi yesil demisti arada ne fark olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • merak ettim up. Bu arada fiyati ne kadar
  • farkı bilmiyorum ama yeşil olanı fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

merak ettim up. Bu arada fiyati ne kadar

yeşil olanı 12.5 ya da 13.5'a almıştım eczaneden. daha önce de beyaz olanı aldım sanırım o da aynı fiyattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuberculus

quote:

yeşil olanı 12.5 ya da 13.5'a almıştım eczaneden. daha önce de beyaz olanı aldım sanırım o da aynı fiyattı.

Azalma varmi benim icldim yagli arada çikiyor . Çikolata filan aşırı yiyince ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çikolata, yağlı vs. şeyler fazla yemiyorum haftada bir. Ama sivilci çıkınca yani hafiften çıkmaya başladığında sivilceyi kurutuyor 2 güne sivilce kalmıyor. Ama benim yüzüm sivilceli değil tek tük sivilce izleri var o kadar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çikolata, yağlı vs. şeyler fazla yemiyorum haftada bir. Ama sivilci çıkınca yani hafiften çıkmaya başladığında sivilceyi kurutuyor 2 güne sivilce kalmıyor. Ama benim yüzüm sivilceli değil tek tük sivilce izleri var o kadar.

Benimde yüzüm sivilce degil senin gibi arada çikiyor. Sivilceyi kurutuyor derken ? sivilce izlerini etkisi varmi ? akne vs?

Kulllanımı nasıl sabah aksam ılık su ilemi yıkıyorsun ?

eczane sebamad sabun dedimi verirler demi ?

• Yani bildiğin kurutuyor 2 güne de dökülüyor sivilce, en azından bende böyle oluyor. Sivilce izleri fazla kalmadı bende, fazla da yoktu zaten. Sabah kalkınca ve akşam yatarken soğuk su ile yıkıyorum..
    Eczaneye sebamed sabun dersen verirler.
  • Sebamed ürünleri hakkında http://www.sebamedurunleri.gen.tr/ bu siteden bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.