Şimdi Ara

SEAT TOLEDO VOLKSWAGEN BORA BOĞAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ (FOTOĞRAFLI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
6.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar basit iş. rölanti dalgalanması yaşıyorsanız temizleyin rahatlasın araba.. sorunuz varsa cevaplarım. şimdi vaktim yok detaylı açıklama yaparım zamanım olunca..

• Ben denedim bir defasında, benzin hortumunu çıkarınca benzin fışkırmaya başladı. Tesisatta kalan benzin midir bu yoksa depo boşalana kadar akacak mı o benzin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Ben denedim bir defasında, benzin hortumunu çıkarınca benzin fışkırmaya başladı. Tesisatta kalan benzin midir bu yoksa depo boşalana kadar akacak mı o benzin?

ne benzini hocam yahu!!! devir daim boruları onlar.. çıkartınca biraz akar doğal olarak, fışkırmaz.. motor soğuk iken sökün boğaz kelebeğini..

• motor sogukken yaparsak boyle bir sey olmaz diyorsunuz? musait bir zamanda oyle deneyim madem. ama gercekten baya baya her yer benzin olmustu :)
    balata spreyi yeterli midir peki temizlik icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

motor sogukken yaparsak boyle bir sey olmaz diyorsunuz? musait bir zamanda oyle deneyim madem. ama gercekten baya baya her yer benzin olmustu :)

hocam benzini nerden çıkardınız benzinle alakanız yokki. siz benzin hortumunu mu çıkardınız yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

quote:

motor sogukken yaparsak boyle bir sey olmaz diyorsunuz? musait bir zamanda oyle deneyim madem. ama gercekten baya baya her yer benzin olmustu :)

hocam benzini nerden çıkardınız benzinle alakanız yokki. siz benzin hortumunu mu çıkardınız yoksa

Ustam boğaz kelebeğinin yanında küçük hortumlar var daha doğrusu 1 ya da 2 adet var. O hortumu sökünce benzin dökülmeye başladı şakır şakır, hava güneşliydi motor da sıcaktı dökülür dökülmez buharlaşıyordu ve baya baya yarım litre kadar boşaldı. Muhtemelen de benzindi su olması mantıklı gelmiyor dedim lan yanmayalım geri taktım hemen

Şu fotonuzdaki ucu açık kauçuk hortumlardan bahsediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

quote:

Ustam boğaz kelebeğinin yanında küçük hortumlar var daha doğrusu 1 ya da 2 adet var. O hortumu sökünce benzin dökülmeye başladı şakır şakır, hava güneşliydi motor da sıcaktı dökülür dökülmez buharlaşıyordu ve baya baya yarım litre kadar boşaldı. Muhtemelen de benzindi su olması mantıklı gelmiyor dedim lan yanmayalım geri taktım hemen

Şu fotonuzdaki ucu açık kauçuk hortumlardan bahsediyorum.

hocam benzin olacağını sanmıyorum.. benzin olsaydı ben kesin anlardım çünki benzin kokusunu severim çok :) motor soğukken yapın yoksa elinizi yakarsınız.. hortumları sökünce azıcık borudan sıvı aktı o kadar.. zaten fotoda da görünüyor akan bişi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım hortlatmış olacağım ama bu temizlik sonrası adaptasyon gerektiği ile ilgili birşeyler okumuştum bu nasıl yapılmalı?

• Zaten onune gelen temizligi basit sok spreyle tak diye yazmis ama kimse adaptasyondan bahsetmemis. Onemli olan adaptasyon zaten onuda kendiniz yapamazsiniz. Adaptasyon yapilmazsa rolantide dalgalanma dahada artabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.