Bildirim
Seat Toledo Geri Dönüyor ... [Foto+Resmi Video]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gelirse satılırmı bilmem ama eski toledodan sonra aman aman bir vaov dedirten bir tasarımı yok,sanırım a4 platformu kullanılarak üretilir ama exeo tutmadı bunun da çok tutacağını sanmam,tip olarak eski Toledo'lar hala hoşuma gidiyor. -
Dostum toledo demissin ama skoda rapid bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: edec
Dostum toledo demissin ama skoda rapid bu
Yok yav dikkatli bak :) -
uygun fiyatlı olursa neden satmasın ki -
VW jetta
Skoda rapid
Seat Toledo
Anladınız siz onu -
fiyat konusunda yakın zamanda bilgi sahibi olan var mı?zaten aynı konu bir ay önce başka bir başlıkta yeralıyor.ama bu sürede belki fiyat konusunda yeni bilgiler gelmiştir.araç yorumuna gelince ben çok beğendim.tabi b sınıfı için düşündüğümde .alınabilir bir araç olduğunu düşünüyorum.clio 3 ü satıp toledo veya skoda rapid düşünüyorum.gelsinler bir bakalım -
Beğenmedim, 2001 kasası vardı bende, hala tasarım olarak bundan güzel bir kasa.. -
Arkadaş anlamıyorum neden bu adamlar passatı jettayı audi a4'ü toledoyu skodayı birbirinin kopyası yapıyorlar.sanki hepsi aynı banttan çıkmışta üzerlerine farklı marka amblemleri takılmış gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberKnight -- 3 Eylül 2012; 20:31:19 > -
ben beğeniyorum o sanırım efsane olan kasasını da çok severdim.. -
gayet güzel bundan önceki kasada yeni bir tarz belirlemişlerdi ve hiç hoş olmadı -
Fiyatı uygun olursa satışıda uygun olacaktır. -
Kasa Jetta
Farlar İbiza
Stoplar Mondeo
Al Sana Toledo -
quote:
Orijinalden alıntı: jdmworks
Gelirse satılırmı bilmem ama eski toledodan sonra aman aman bir vaov dedirten bir tasarımı yok,sanırım a4 platformu kullanılarak üretilir ama exeo tutmadı bunun da çok tutacağını sanmam,tip olarak eski Toledo'lar hala hoşuma gidiyor.
1.6 102hp motoru koyarsa birde otomatik şanzıman koymazlarsa tabiki satmaz Exeo... Ama 1.4tsi,1.6tdi olsaydı daha fazla satabilirdi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_388 -- 15 Eylül 2012; 17:05:52 > -
Seat iyice bozdu.Birbiri ardına dandik tasarımlar.Önce Leon şimdi bu.Ibiza yenilendiğinde ortaya ne çıkacak görmek istemiyorum -
B sınıfı ama gerçekten çok güzel bir araç. Seat kalite algısını da yükseltiyor ama;
ENJOYNEERING felsefesine uymayan bir araç olmuş, çok sade bir aile arabası, bu sınıfa farklılık getirmesini beklerdim. Clio Symbol rakibi olduğu için bu sınıfa JETTA kalitesi getirmek devrim gerçi de, daha dinamik özellikler beklerdim. -
İçi çok sıradan. Kalite algısını düşürüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
B sınıfı ama gerçekten çok güzel bir araç. Seat kalite algısını da yükseltiyor ama;
ENJOYNEERING felsefesine uymayan bir araç olmuş, çok sade bir aile arabası, bu sınıfa farklılık getirmesini beklerdim. Clio Symbol rakibi olduğu için bu sınıfa JETTA kalitesi getirmek devrim gerçi de, daha dinamik özellikler beklerdim.
Toledo mu B sınıfı? -
Seat exeo dan çok bir farkını görmedim -
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
ENJOYNEERING felsefesine uymayan bir araç olmuş, çok sade bir aile arabası, bu sınıfa farklılık getirmesini beklerdim. Clio Symbol rakibi olduğu için bu sınıfa JETTA kalitesi getirmek devrim gerçi de, daha dinamik özellikler beklerdim.
Toledo mu B sınıfı?
yeni toledo da rapid de b sınıfı, linea gibi düşünün.
Benzer içerikler
- opel movano hakkında yorumlar
- 1.3 cdti motor
- egea arka cam rezistans düğmesi nerede
- frene basınca takır takır ses gelmesi
- katalizör temizleme
- q4 e tron menzil
- trafik cezası itiraz
- basık araç cezası ne kadar
- elektrikli araba fiyatları
- honda fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X