Şimdi Ara

Seat leon mu Opel astra mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu iki araba karşılaştırıldıgında bir çok konuda Astra-H üstün durumda .

Tasarım konusunda leon un fark yaratan bi tasarımı var ama Astra-H sınıfının en iyi tasarımlarından birine sahip.

Benim seçimim Stylance Leon ve Njoy Astra Arasında olsa ve bunları bu şekilde orjinal kullanma zorunluluğum olsa Astra yı seçerdim.

Onun dışında Hangi durumlarda Leon Hangi durumlarda Astra ;

Sport-Up Donanımlı Seat Sport kit li olursa Leon .
    Gtc 1.6 115 bg lik olursa Astra

Bu arada 1.3 CDTİ Astra fiyatı ile 1.6 benzinli leon aşagı yukarı bayağı yakın birbirine , bi yerde dizel bi yerde benzinli motor var bunuda göz ardı etmemek lazım , benim gibi günde min 100 km araç kullanan biri iseniz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURcan L23

Vw kalitede Opel değilmi bu arada Opelin yanında Seatın lafı bile geçemez

Ya böyle fanatikleri görünce deli oluyorum kardeşim ya sana Opel dandik diyen oldumu ?

Şimdi bende Seat kullanıcısıyım seninle kavgamı edeyim ?

İki aracında + ve - lerini yazarsın ona göre Leon yada Astra dersin..

Bu kadar da fanatiklik olmazki ya..

Leon'a gelince Golf ve A3 ile aynı alt yapıya ve parçalara sahip kaputunu açarsanız tüm parçalarının üzerinde Audi & Vw yazıyor..

İç mekan Astra kadar iyi değil ama abartıldığı gibi çürük v.s hiç değil fazla sade yapmışlar o kadar..

Motorun fazla yaktığı doğru ama sakin kullanımda fabrika verilerinin altına düşüyor..

Bence git ikisinide test et çok fazla performans aramıyorsan Leon düşünebilirsin, Astra 115 ps kullanmadığımdan aradaki performansı farkını bilmiyorum ama sonuçta iki araçta 1.6..

Bu arada Astra dizelmi yoksa benzinlimi dizelde bir avantaj..

Bende 2-3 ay önce çok düşündüm Leon FR yada 2.0 TDI ama sonra Sedan gereksinimi duydum ne yazık vazgeçtim

Belki yeni Toledo Sedan çıkarsa onu düşünürüm

• Bence

Yüreğini dinlersen Leon Stylance,
    Mantık kullanırsan Astra al. Ben yüreğimi dinlerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

sonunda bu iki araba arasında kaldık. İkiside "0" km yeni kasa. Leon stylance mı astra enjoy mu ? sizce hangisi ve neden?

İki araca indirmen gayet iyi olmuş da ikisi de yeni kasa falan değil.

yeni kasa araç arıyorsan eylül de yeni fiat bravo geliyor.

1.4 turbo 120 hp 200 Nm tork 6 ileri.

benden söylemesi.durumun pek acil gibidurmuyor zaten

Seat leon mu Opel astra mı?

Seat leon mu Opel astra mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: motorcuERCAN

leon nun içindeki parçalarla golfte kullanılan parçalar aynı kalitededir.nedeni doğuş grubu olmasıdır

olayın doğuşla ne alakası var eyy Allahım.. seat kullandım arkadasım fena degil ama arac herseye ragmen sadece şekiliyle öne çıkıyo.. yoltutuşu hızlanması direksiyon tepkileri falan astra kadar kesinlikle olamaz.. hem astra daha saglam bi araçtır heryönüyle.. gerçek bi araç istiyorsan astra, şekil diyorsan leon...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

quote:

leon nun içindeki parçalarla golfte kullanılan parçalar aynı kalitededir.nedeni doğuş grubu olmasıdır

olayın doğuşla ne alakası var eyy Allahım.. seat kullandım arkadasım fena degil ama arac herseye ragmen sadece şekiliyle öne çıkıyo.. yoltutuşu hızlanması direksiyon tepkileri falan astra kadar kesinlikle olamaz.. hem astra daha saglam bi araçtır heryönüyle.. gerçek bi araç istiyorsan astra, şekil diyorsan leon...

Doğuş grubu üretiyo ya
    Çok biliyorum sananlar hiçbişey bilmez şu dünya da zaten.
    Herneyse bir liste oluşturursam;

Dizayn-göünüm: Zevk işi, ben leon' u cupra dışında hiç beğenmiyorum.
    Performans, motor: (Astra 115 beygirlik motoruyla avantajlı
    İç Mekan Kalite: Astra çok daha kaliteli, Leon daha ferah olabilir.
    Sürüş Dinamikleri, frenler: Leon kullanmadım ama genel kanı Astra' nın sınıfında en iyi olduğu. Yol tutuşta Focus' la birlikte yine Astra lider, fren performansı da Astra' nın çok etkileyici: 36m. Leon 41 m (fark büyük)
    Fiyat: Astra liste fiyatları daha ucuz, 3.5 milyarlık kampanya var Astra' da. Opel en yüksek donanım Cosmo:38.900, Leon Sport Up 39.300 Fiyatta fark yok.
    Güvenlik: Astra euroNcap' te 5 yıldız almış, Leon kafadan çarpmada zayıf, sürücü 3 yerine sınırda darbe almış. Astra' da mankene hafif darbeler dışında bişey olmamış testte. Astra güvenlikte oldukça üstün, fren performansını da eklersek fark açılıyor.
    Benim tercihim bu şartlar altında Opel Astra olurdu ama tabiki kararı verecek olan biz değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 31 Temmuz 2007; 17:46:06 >

• quote:

ikiside alman,ama seat Vw kalitesinde bir araç +daha oturaklı duruyor

O zaman Skoda alsın. O da VW kalitesinde ona bakarsan..
    Ben Astrayı tek geçerim. Bu devirde VW ve "onun kalitesindeki"(!) araçlar dışında 8 valve motorlu araba satan kaldı mı yaa?
    Koreliler bile 16 valve üretiyorlar. Bizim millet de tuttrmuş bi VW kalitesidir gidiyor. Herif 4 valveli motor getirse onu da alacaklar yani..
  • ben olsam gözüm kapalı seat leon u tercih ederdim birde kırmızı rengi olursa süper
  • Servis yaygınlığını düşündüğünüz zaman opel astra derim. Astra sınıfında daha üst sıralarda bir otomobil. Leon gerçekten albenili bir kasaya sahip, vw teknolojisi barındırıyor, ama golfe yakınk açısından astra daha iyi bir araç ve daha iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

quote:

Doğuş grubu üretiyo ya
    Çok biliyorum sananlar hiçbişey bilmez şu dünya da zaten.
    Herneyse bir liste oluşturursam;

Dizayn-göünüm: Zevk işi, ben leon' u cupra dışında hiç beğenmiyorum.
    Performans, motor: (Astra 115 beygirlik motoruyla avantajlı
    İç Mekan Kalite: Astra çok daha kaliteli, Leon daha ferah olabilir.
    Sürüş Dinamikleri, frenler: Leon kullanmadım ama genel kanı Astra' nın sınıfında en iyi olduğu. Yol tutuşta Focus' la birlikte yine Astra lider, fren performansı da Astra' nın çok etkileyici: 36m. Leon 41 m (fark büyük)
    Fiyat: Astra liste fiyatları daha ucuz, 3.5 milyarlık kampanya var Astra' da. Opel en yüksek donanım Cosmo:38.900, Leon Sport Up 39.300 Fiyatta fark yok.
    Güvenlik: Astra euroNcap' te 5 yıldız almış, Leon kafadan çarpmada zayıf, sürücü 3 yerine sınırda darbe almış. Astra' da mankene hafif darbeler dışında bişey olmamış testte. Astra güvenlikte oldukça üstün, fren performansını da eklersek fark açılıyor.
    Benim tercihim bu şartlar altında Opel Astra olurdu ama tabiki kararı verecek olan biz değiliz.

dinime kufreden musluman olsa dogusmu uretiyo o aracları yoksa turkiyede pazarlıyomu... VW grubunun aracları dese tmm dicem, nasılsa dogus grubunun arabaları aynı diyo mantıga bak.. dogus sadece pazarlıyo anam onları üretmiyo... ey Allahım herkes bişi biliyorum sanıyo halbuki bişi bildikleri yok haybeye konusuyolar akıl ver fikir ver ne deyim.. ( Çok biliyorum sananlar hiçbişey bilmez şu dünya da zaten.)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.