Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (944. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58.388
Cevap
359
Favori
2.627.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tamırlenk

Merhabalar,
    Dün itibarıyla 1.6 TDI DSG aracımı teslim aldım ve yaklaşık 150 km şehir içi kullandım.

İlk izlenimlerim:

eksileri:

Yan aynalar dışarıdan çok güzel görünse de biraz dar geldi bana, istediğim açıyı bir türlü yakalayamadım, zamanla alışırım herhalde

Lastiklerden kaynaklanıyor olabilir ama yol ve lastik sesini beklediğimden biraz daha fazla duydum

artıları:

Arka cam açısı hb bir araç için oldukça iyi

Start&stop sistemiyle ilgili bir sıkıntı yaşamadım, kırmızı ışıkta en önde olunca biraz tetikte olmak gerekiyor sadece arkadan korna yememek için 

Ben açıkçası aracın dış tasarımına bayılmıyorum, evet temiz ve hoş çizgileri ve özgün bir havası var ama çok da dikkat çekici olduğunu düşünmüyorum, dış tasarımda en dikkat çekici şey led farlar ama ben bilinçli olarak ledsiz aldım. Ancak iç tasarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, eşim de ben de hayran olduk diyebilirim, bence biraz haksızlık yapılıyor aracın iç tasarımına, başta göstergeler olmak üzere kesinlikle çok güzel görünüyor.

Konfor öğeleri de kesinlikle çok başarılı, kararan dikiz aynası, kol dayama çok iyi, kol dayamanın iki yönlü ayarlanabiliyor olması ciddi bir artı. Koltuklar mükemmel değil ama iyi. Dikkatimi çeken bir nokta kapı içlerindeki tutacak bölümleri de kol dayama işlevi görüyor ve otomatik kullanan ve sol kolunu dinlendirmek isteyenler için gayet kullanışlı.

Bagaj hacmi de iyi, C segmenti bir sedana sığdırdığıma yakın eşya alır hissi verdi

Tüketim ve performans için bir şey demek için erken ama iki konuda da beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum. Çok yoğun trafiğe girmeden ama tamamı şehir içi 5,8 litre şu anki yol bilgisayarında görünen.

Ses sistemi çok iyi, denemek için ses seviyesini yükselttiğimde bile çok netti ve cızırtı veya rahatsız edici bir sesle karşılaşmadım.

Sıfırken olmaması zaten normal ama araç içinden gelen olağandışı herhangi bir ses duymadım.

Özet:

İlk gün itibarıyla beklediğimi buldum ve tatmin oldum, iyi ki leon almışım dedim ve her kullandığımda daha fazla ısınıyorum  Umarım ilerleyen zamanlarda da sorun yaşamam.

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız iyi Günlerde kullanın Aramıza hoşgeldiniz :) öncelikle aynalara alışırsınız ilk zamanlar ufak gelmesi normal. Lastik olayında havasını kontrol edin servisten çıktığı gibi bndede bir dan dunluk vardı hava bastım biraz şuan canavar.. Onun dışında Aracın iç Tasarımı bnmde en çok Hoşuma giden yerlerinden biri o konuda size katılıyorum ama Aracın dış tasarımıda çok güzel çok ufak oynamalar istyor özellikle style arka tamponu mat siyah boyatmak Şart :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: phaser123

mahkemeye gitmek türkiyede yapılabilecek en kötü hareket astra classic 3 dizel hb aracımda ilk aydan motor arızası var stop etmekte olur olmaz yerde çoğunda da var 2012 modellerde.
    2 ayrı bilirkişiden fabrikasyon hatası raporuna rağmen Sonuç 3 . yılımız hala devam ediyor hak aramak güzel şey ama türkiyede maalesef mümkün değil mahkemelerde sermayenin kölesi olmuş artık .
    ne satabiliyosun atabilyorsun burda tartışılıyo araçlar kıyaslanıyor ama araçlarınızın keyfini sürün otomobillerimiz bizim için amaç değil araç olmalı.

Yüzlerce olumlu örnek var, boyalı çıkan,
    Gizli ayıplı satılan,
    Garantili süre içerisinde mağdur olan vs. Sonuç olumlu oluyor ama süreç uzun olabiliyor, hak alınmalı ki haksızlık yapan doğru yola gelsin

Led buğulu, kiminde var kiminde yok aynı zamanda uretim li araçlarda ve yaşanılan iklime gore farklılıklar ortaya çıktığı kesin,

Değişim yapıldığı örneklerde var bu mahkemenin baz alacağı husus,
    Bizim ne kadar servise baş vurduğumuz ve sonuç alamadığımıza bakacak, sabır etmek sonunda haklılığımızı ortaya çıkaracaktır

O haklılık ise ben daima hakliyimci zihniyeti adam edecektir.

Servisle ne kadar işim olmuşsa son 15 yılda hep sorunludur,
    Anahtarı verip çıkıp gidip,
    Sonra gelip hesabı ödeyip çıkıp gitmekten ziyade verilen paranın sonucunda yapilan iş ve işlemleri baktığımdan bilinçli müşteri olmaya çalıştığımdan sevilmek zorunda değildim.

Hak aranmalı ki, haksızlık bitsin.

• tamırlenk T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız, kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marqnued

Leon u diğer hblerden ayıran birkaç üstün özellik sayar mısınız ?

Tipi yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas35

quote:

Orijinalden alıntı: marqnued

Leon u diğer hblerden ayıran birkaç üstün özellik sayar mısınız ?

Tipi yeter...

Estetik, düz kesimsiz fiyat ve performans Lideri...

Ön yargısız Delikanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 13 Ocak 2015; 10:59:18 >

Hoşgeldin..alışma süresince aynalar dar gelecek..öncamı açayım derken arka camı açacaksın...koltuğu her bindiğinde yeniden ayarlamak isteyeceksin..dokunmatik ekranda bir şeyi ararken yahu az önce görmüştüm berde bu menü diyeceksin...vs vs..

Amma araçtan inip eve çıkacaksın bir bahane bulup tekrar araca binmek isteyeceksin.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..

Hayırlı olsun iyi seçim, doğru karar

• tracksster T kullanıcısına yanıt
    Hocam fotografları hala bekliyoruz

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

• Merhaba arkadaşlar.
    Bende aranıza katıldım artık.şuanlık doğrumu yaptım yoksa yanlışmı hala kararsızım ama bunun sebebi şuanda skoda superb kullanmış olmam.superb nin konforunu tamamen yakalayamacak olmamdan emin gibiyim ama aradığım ve detaylı araştırdığım kadarıyla Leon 1.6 tdı da karar kıldım ve 2014 aralık sonunda kapora ödeyip eski fiyattan sipariş verdim.Ocak ayının sonuna doğru 2015 model otomatik hariç full bi aracım olacak.
    Geçen sene kardeşime 2013 ibiza 1.2 tsi almıştık arada bir bende kullanıyordum ama en rahatsız olduğum kısım ön konsolun dar ve aynalardan görüş açımı yakalayamamış olmamdı.Umarım bu araçta bunları yaşamayacağım.
    Herkese iyi forumlar

• evet konuşmuştuk benim güvenim biraz limoni
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkerss

Hocam fotografları hala bekliyoruz

Daha tan istedigim gibi degil tam bitsin oyle : ))

• quote:

Orijinalden alıntı: Geh

Hoşgeldin..alışma süresince aynalar dar gelecek..öncamı açayım derken arka camı açacaksın...koltuğu her bindiğinde yeniden ayarlamak isteyeceksin..dokunmatik ekranda bir şeyi ararken yahu az önce görmüştüm berde bu menü diyeceksin...vs vs..

Amma araçtan inip eve çıkacaksın bir bahane bulup tekrar araca binmek isteyeceksin.

Eve cikip bir Bahane bulup tekrar araca binmek isteyeceksin koptum buna demek tek bende olmuyormus : ))

geçtiğimiz hafta sıcak su ile garajda duran temiz arabayı yıkadım yav var mı ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkerss

geçtiğimiz hafta sıcak su ile garajda duran temiz arabayı yıkadım yav var mı ötesi

Sabah Sabah sogukta yikatmaya gittim bnde bgn abi yagmur yagcak yikamayalim dedi sen yika biraderim oldu cevabim : ) anlasilan doyamicaz biz bu arabaya

• bir önceki kasanın agra jantları da yakışıyor kerataya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Leon -- 13 Ocak 2015; 17:44:02 >
    Sırf ledlerin yanışını izlemek için aracı uzaktan kumanda ile açmakta vardı yazmadım

• quote:

Sırf ledlerin yanışını izlemek için aracı uzaktan kumanda ile açmakta vardı yazmadım

Hepsi bizzat uygulandı :D bu arada Marşpiyer spoiler yaptıran var mı özellikle marşpiyel istyor sanki araç siz ne diyorsunuz

• Peki bu aracın sakin kullanan biri için uygun olmadığını sizde doğruluyo musunuz ?

-

• quote:

Aracı alalı 1 sene geçmesine rağmen ben halâ arada bir arka camı açıyorum ön diye

• 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.