< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2919. sayfa)

-
-
Ben de mga taktırdım usta tavsiyesiyle ama memnun kaldım her türlü. Diskleri de tornalattığım için olabilir uyumlu ve sorunsuz hallettik bu işi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin de çok iyi gitmiş.
Benim balata baya baya bitmiş. 500 bile zordu diyelim.
Aslında bujileri de değiştirecektim ama ustam burada sahtesi çok sen bildiğin yerden internetten al dedi. Dün sipariş geçtim.
Bosh İridyum Buji Seti (2072+100kargo= 2172 tl)
www.otosupermarket.com
Seat Leon 3 İridyum Buji Seti 1.4 TSI 125 Beygir 4 Adet 2013-2020 BOSCH | otosupermarket.comhttps://www.otosupermarket.com/urun/seat-leon-3-buji-seti-1-4-tsi-125-beygir-4-adet-2013-2020-bosch
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 23 Temmuz 2025; 10:21:3 >
-
-
Maşallah iliğini kemiğini sömürmüşsünüz balataların.
sadece bir cızlamamı ilk basmada sonra bastıkca kesiyor mu yoksa basmaya devam ettikce devamlı mı geliyor o ses hocam
-
Pedalın ezilme mesafesinde ortalarda diyelim. Yani frene basıyorum ilk üçte birlik mesafede bişey yok ama o baskı da durdurmaya yetmiyor. Üçte ikilik mesafeye gelince ötmeye başlıyor ama nasıl ötmek. Çığlık kopartıyor. Sonra üçte üçlük mesafede yani pedala tam basınca ses kesiliyor. Fren pedalını orta mesafede tutarsam ses te devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lektonstar -- 26 Temmuz 2025; 0:10:52 >
Arkadaşlar merhaba, 2019 1.5 EcoTSI FR Leon'um var. Sağ arka kapıdan ya da kapının içinde bir yerlerden tıkırtı sesi geliyor sanki bir şey boşta da tıkır tıkır ediyor giderken. Kötü yollarda çok daha belirgin iken düz temiz yolda bile geldiği oluyor. Kapının dilinin geldiği demire siyah elektrik bandından sardım 1-2 kat ama değişiklik olmadı.
Bu genel normal trim seslerinden farklı bir tıngırtı. Servis bakmamız lazım kapıda bir yerleri sökmek gerekebilir dedi. Onlarında yapacağı işleme tam güvenemiyorum.
Benzer bir sorun yaşayan oldu mu?
-
Kapıda değilse arka sağ koltuk katlama kilidine de bakın derim. Benim aracımda çok yavaş hızda lık lık lık sesi geliyordu kontrol ettim koltuk kilidine bant sardım geçti.
Benim leonda öyleydi hocam aşırı değil ama bir cız yapıyordu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X