Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (2460. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57.736
Cevap
368
Favori
2.584.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24582459246024612462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi gunler gecenlerde kucuk bi kaza gecirdim sag ayna cami ve dis kabi kirildi bu parcalari nerden bulabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogus_83 kullanıcısına yanıt
    Resimden yüzük sürtmesi gibi duruyor.Ben de yüzükle buna benzer bir çizik oluşturmuştum.Red yemenizin akltında yatan sebeb bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 14 Mart 2017; 11:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ognemir

    Resimden yüzük sürtmesi gibi duruyor.Ben de yüzükle buna benzer bir çizik oluşturmuştum.Red yemenizin aktında yatan sebeb pu

    baştan aşağı rezalet, ret yemeyen tek bir kiş bile yokki herkes mi hatalı? nasıl üretim bandından cıkıyor bu araçlar. Ayıplı mal satıyorlar insanlara.
  • Q-7 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle? bilmeden araştırmadan hemen kesinlikle
  • dogus_83 kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun, ama benim önceki aracımda da vardı bu sorun, onda saat kayışındaki metal parça çizmişdi, bu deri direksiyon çok narin, çizilmeye çok musait,
    tırnak, yüzük, saat, herşeyden etkileniyor, bence uğraşmanıza değmez..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunlab

    kesinlikle? bilmeden araştırmadan hemen kesinlikle



    bence siz bir araştırın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q-7 -- 14 Mart 2017; 12:7:44 >
  • Q-7 kullanıcısına yanıt
    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

    bahaneleri alalım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunlab

    SEAT LEON MK3/5F ANA KONU

    bahaneleri alalım?

    Sizin sct nickiniz ne ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunlab

    öncelikle geçmiş olsun, ama benim önceki aracımda da vardı bu sorun, onda saat kayışındaki metal parça çizmişdi, bu deri direksiyon çok narin, çizilmeye çok musait,
    tırnak, yüzük, saat, herşeyden etkileniyor, bence uğraşmanıza değmez..

    teşekkür ederim ayıplı mal satıyorlar tabiki uğraşacağım kimse uğraşmadığı için bu doğuş oto bu kadar şımarık bir hale geldi zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk_fb


    quote:

    Orijinalden alıntı: VaqoL


    quote:

    Orijinalden alıntı: as2642

    direksiyonu sağa sola çevirirken benim araçtan da ses çıkıyor. hatta arkaya birisi oturunca bile gıcırdıyor. yay gıcırtısı gibi. durum canımı çok sıksa da üşeniyorum daha doğrusu para vermek istemiyorum biliyorum kimi garanti kapsamında yapıp buyrun demeyecekler. 15 000 bin bakımına gidince söylerim artık

    Direksiyonu sağa sola çevirme kronik sorun ve kartal doğuş otoya gittiğimde söylemiştim bu sorunu ve istediğiniz zamana randevu alın ücretsiz yağlıyoruz demişlerdi

    Valla çok garip aynı sorun için 2 kere Kartal Doğuşa gittim ve 2 kez bana sesin normal olduğunu söyleyip hiç bir işlem yapmamışlardı. Sizdeki seste videodaki gibi değil midir?



    https://youtu.be/m0iHsopCob4





    Buna benzer ama bu değil hocam benim dediğim direksonu sağa sola kırdığınızda oluyor. Sizdeki farklı bir sorun sanırım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cesc_

    Yağlayınca geçiyor mu hocam? Sadece frene basılı tutup direksiyonu çevirince geliyor bu ses. Bizim ön tekerler açılı dönüyor sağ sol yapınca, o yüzden fren diskleri kapalıyken açı farklılaşınca bir gerilme oluyordur doğal olarak, ondan ben fren disklerinin yaptığını düşünüyordum.

    Salıncakları yağlıyorlar hocam evet geçiyor bu dediğiniz sorun. Ben daha yaptırmadım yaptırma fırsatım olmadı havalar biraz daha düzelsin yaptırmaya götüreceğim
  • merhaba arkadaşlar. 1,2 tsi leon aracım var 105 beygirlik 2015 model aracım sanki bu ara gaz tepkimeleri yavaşladı gibi oldu. Hep Shelden alıyodum bu son zamlarla birlikte TP den almaya başladım. Bunun Sebebi olabilirmi sizce. Sizler nerden alıyosunu benzini ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kirei

    merhaba arkadaşlar. 1,2 tsi leon aracım var 105 beygirlik 2015 model aracım sanki bu ara gaz tepkimeleri yavaşladı gibi oldu. Hep Shelden alıyodum bu son zamlarla birlikte TP den almaya başladım. Bunun Sebebi olabilirmi sizce. Sizler nerden alıyosunu benzini ?

    Benzinden olabilir veya psikolojiktir. Ben de bir kere kalan benzin hesabını iyi yapmamışım PO'dan almak zorunda kaldım, araba gitmiyormuş gibi geldi o benzin bitene kadar. BP'nin Ultimate benzini gayet iyi bir benzin. Doğuş BP kampanyası başlayana kadar Shell'den alıyordum. Normal benzini normal bir benzin, Nitro performanslı ama menzil azalıyor bu sefer de. BP normali yine normal ama Ultimate hem peformanslı hem de menzil normal benzinden farklı değil. Üstüne %5 puan da cabası.
  • graywolf1907 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim en yakın zamanda göstereceğim servis bununla ilgili bilgi bile vermedi zaten aracı satacağım inşallah euroleague yazık cidden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M1A2Abrams


    quote:

    Orijinalden alıntı: phaser123

    Hocam geçmiş olsun. Buna benzer bir olayı opel ile yaşamıştım aldığım ilk günden beri araç stop ediyordu . Servis kayıtları( 4 defa aynı arızayı verdiğine dair) mevcuttu yani kanunda yazan herşeyi sağlıyordu. Dava açtım 2 defa bilirkişi fabrikasyon hatası raporu vermesine rağmen dava 5 YIL sürdü ve geçen sene para iadesi alabildim. 5 yıl öncesindeki fatura tutarı + Dava masrafları . Hak aramak ülkemizde çok zor bir konu bunu bizzat tecrübe ettim . Biliyorum dediğim diğer arkadaşlar için vicdansızlık gibi algılanabilir ama şimdiki aklım olsaydı hemen satardım. Size de tavsiyem satabiliyorsanız elden çıkartın derim .
    Ayrıca dava süresince (Benim 5 yıl) aracı satamıyorsunuz. Bu durum aslında sadece doğuş oto için düşünmemek lazım tüm markalar sistemin açığını bildikleri için ona göre davranıyorlar sonuçta dava sonunda size ödenen x yıl sonraki paranın değeri değersiz olacak. 2011 yılında sıfır 40 bin TL dizel astra hb almıştım . 2016 yılında dizel araç almayı geçtim benzinli Fabia almak için 10 bin lira ekstra para vermem gerekti.

    Edit:İmla

    hadiya sizinki gibi ciddi bir durumda bile bu işleyiş olmadıysa vay benim halime.
    ağustos gibi aracı satacağım.


    Benim ki hem ciddi hemde arıza kaydı olan bir arızaydı.Bende ona güvenip dava açmıştım açmaz olaydım tam dava sonlandı diyordum hop yargıtaya gidiyorlardı şimdi bitecek derken yok bilirkişi aracı görmemiş diye iade ettiler kirli ilişkiler olduğuna inanıyorum o yüzden geç gelmiş adalete güvenim yok . 4-5 Yıl boşu boşunuza canınızı sıkmayın başka modele geçin hayat kısa




  • Benimde aracın kasım 2016 çıkışlı direksiyonun sol alt tarafında 2 ay kadar önce farkettim sonra bir hissettimki dönüşlerde direksiyonu avuç içinde tutarken kaysın diye boşta bırakırım o sırada yüzüğe sürtüyor yapacak bişey yok dedim o kısmı kremle ovalayıp çıkıntılarını düzeltiyorum başka yapacak bişeyim yok çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogus_83 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun.. maalesef bu deformasyon genellikle var bende de var ama allahtan arka tarafta kalıyor gözüme çarpmıyor.. Kullanıcı hatası diyorlar ya sadece o konuda haklılar bunu biz yapıyoruz ama bu kadar adi bir malzeme kullanmış olmaları tabiki her türlü vag ın suçu.. Başka bir arkadaşta senin gibi ispanyaya mail atmıştı ve sonuçsuz kalmıştı diye hatırlıyorum.. Ben bi ara yüzük takmasam mı diye düşündüm eşim açık açık söyledi "zaten araban kumam gibi bir de onun için yüzüğünü çıkart tam olsun" dedi.. Açık ve net araban mı ben mi dedi hocam :) Genellikle yüzükten dolayı oluyor ama anladığım kadarıyla direksiyonun düz alt bölümünde olmuş belki inerken binerken bişey taktırdınız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cesc_ kullanıcısına yanıt
    hocam sorun mu yoksa olması gereken mi bilmiyorum ama dediğiniz sorunun aynısı bende var.frene basıp direksiyonu sağa sola çevirince gacur gucur ses gelio..
    yakın zamanda servise uğrayacağım bundan bahsetsem mi acaba ? bir sorunmudur bu ?
  • punto evonun deri direksiyonu çok daha kaliteliydi açıkçası, 6 senede ufak çatlak bile oluşmadı.. yağmur sensörü de keza öyleydi :)
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam. Benim araç 2.5 yıllık. Bir sıkıntısı yok. Ama üstlerde bir arkadaş salıncaklar yağlanınca gıcırtı kesiliyor demiş. Boş vaktiniz varsa bir servise uğrayıp bu işlemin yapılmasını isteyebilirsiniz.

    Bu arada, bir serviste yapılan işlemi başka bir servis yapmak istemiyorsa veya gerek yok diyorsa serviste işlem yaptıran aracın plakasını referans gösterip aynı işlemi yaptırabiliyorsunuz. Benim arka cam su fıskiyesi su kaçırıyordu. Bir seride kronik sorundu bu. Ve servis bunun için yapılacak bir şey yok diyordu hep. Ancak forumda 1-2 arkadaş fıskiye borusunun değişimini yaptırmış ve sorun çözülmüş. Ben de o arkadaşların plakalarıyla servise gittim ve garantiden aynı işlemi gerçekleştirdiler sorun düzeldi. Bu gıcırtı olayında da yapılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 24582459246024612462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.