Şimdi Ara

SEAT LEON MK3/5F ANA KONU (1860. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (6 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
58.404
Cevap
358
Favori
2.689.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18581859186018611862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

Herkese merhaba, bir tane seat leon buldum. 1.2 Tsi Style Plus + 17 Fr jant 2014 aralık çıkışlı 11 bin km'de yetkili bayi satıyor.

53.500'a anlaştık fakat İstanbul'dan Samsun'a gidince bir süprizle karşılaştık, araba kış lastikli çıktı.Bir de lastik derdi çıktı başımıza iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum.

Sizlere sormak isterim fiyat nasıl diye.Ayrıca 225/45/17 için lastik önerisi istiyorum, aslında ContiSportContact5 vardı bir aracımızda ve 4 sene 35 bin km kullandık çok da memnunduk.Aradığım fiyatlar tanesi 350 civarı.

Pirelli ya da Dunlop da düşünüyorum hangisi daha iyidir?

1 hafta önce aldım Eagle F1 Asymmetric 3 Çok memnunum tavsiye ederim. Peşin 1.300
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Emrahgms kullanıcısına yanıt
    Yok ben çekmedim. Araç kamerası olarak kullanmadım.
    USB ile bağlamak en mantıklısı. Yedek batarya alsak bile onu değiştirmek dert.
    Ama kamera Xiaomi Yi den iyi. Daha net video çekiyor. Bütün aparatları da kutuda mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinize de teşekkürler bilgi için, bakalım artık seçeceğim ikisinden birini ama tahminen Continental olacak.Bu arada belki bilenler vardır, bayideki test aracında leon yazılı key cover görmüştüm.Daha önce Ebay, Aliexpress gibi sitelerden bulup da alan var mı? Şu şekilde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 29 Mart 2016; 19:55:26 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracım 1.2 tsı dsg. Maalesef yağ eksilmesi oluyor. Daha önce forumda çok bahsedildi. Geçen gün kontrol ettim alt çizginin hizasındaydı. Yağ araştırıyorum kendim biraz ekleme yapayım diye. Castrol edge 5w30 alacağım fakat 1 lt mi 4 lt mi alayım karar veremedim. 4 litre daha uyguna geliyor ama fazlasını ne yapacağım. Beklese sorun olur mu?

Kedilerden nefret eden bana bile sevdirdin yahu helal olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dynamic 30/2 jantlara rastladım;

Yakından görüntüsü çok hoş, düşünenler için ilan no: 285775371

FR act dsg
    Donanım olarakda
    F1 vites
    6.5" ekran
    18" performans jant lastik
    Fiyatı 83.500 en dip fiyatı verdiler ama ötv muafiyetten yararlanıp aracı daha uyguna alıcam allah kısmet ederse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okkabaz -- 29 Mart 2016; 21:33:36 >

Hocam önerdiğiniz xiaomi yi yi bnde düşündüm ancak. Bahsettiğiniz kameranın araç için olanı ile aksiyon kamerası olark kullanılacak olanın bataryası farklı diye biliyorum.araç için olan adaptör ile çalışıyor bataryalı değil.Aksiyon kamerası olarak satılan ise bataryalı adaptör ile çalışmıyo,ancak taşınabilir batarya ile kullanılabilir.Birde line assit diğerinde yok.Siz iki işi aynı anda yapabilmek için line assit özelliği olmayan aksiyon kamerası olan modeli alarak arabada kullanmaya planlıyosanız bişey diyemem ancak araç için satılana batarya takılabiliyorsa o çok iyi olur ama ben öyle bir özelliği varmı bilmiyorum açıkcası..

Orijinalden alıntı: cuins

Hocam önerdiğiniz xiaomi yi yi bnde düşündüm ancak. Bahsettiğiniz kameranın araç için olanı ile aksiyon kamerası olark kullanılacak olanın bataryası farklı diye biliyorum.araç için olan adaptör ile çalışıyor bataryalı değil.Aksiyon kamerası olarak satılan ise bataryalı adaptör ile çalışmıyo,ancak taşınabilir batarya ile kullanılabilir.Birde line assit diğerinde yok.Siz iki işi aynı anda yapabilmek için line assit özelliği olmayan aksiyon kamerası olan modeli alarak arabada kullanmaya planlıyosanız bişey diyemem ancak araç için satılana batarya takılabiliyorsa o çok iyi olur ama ben öyle bir özelliği varmı bilmiyorum açıkcası..

hocam
    xiaomi yi car dvr ın ufakta olsa bataryası var kapasitif değil.
    erhan olgun hocada power bank ile aksiyon kamera olarak kullanıyor hatta eline ilk geçtiğinde arabaya bağlamadan ilk videoları power bank ile çekti.

• quote:

İkinize de teşekkürler bilgi için, bakalım artık seçeceğim ikisinden birini ama tahminen Continental olacak.Bu arada belki bilenler vardır, bayideki test aracında leon yazılı key cover görmüştüm.Daha önce Ebay, Aliexpress gibi sitelerden bulup da alan var mı? Şu şekilde:

hocam bende var bu kılıftan kullanmıyorum istiyorsan 2 kauçuk ucuz kılıfla takas edebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

AMK7000S incelemesindeki kedili videoyu sen mi çektirdin abi

hocam
    koltuktaki benim oğlan temsili değil gerçek :)
    aslanın üstündekide yazlıkta dışarda baktığım kız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

hocam

Hocam 2. foto tam " #enjoythetechnology " hastag ini hakediyor:)) Fotografi soguk zamanda cektiniz heralde? Araci da yeni kullanmissiniz.. Kediler akilli hayvan vesselam kışın araci park ediyorum bisey unuttugumu fark edip 30sn icinde donuyorum en az 2kedi kaputta sicak sicak oturuyo oluyor.. Bugune kadar en cok ayni anda 3kedi gordum aracimin uzerinde.. Cizilecek diye ödüm kopuyor ama hayvanlara da kiyamiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrahgms

quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

quote:

hocam

Hocam 2. foto tam " #enjoythetechnology " hastag ini hakediyor:)) Fotografi soguk zamanda cektiniz heralde? Araci da yeni kullanmissiniz.. Kediler akilli hayvan vesselam kışın araci park ediyorum bisey unuttugumu fark edip 30sn icinde donuyorum en az 2kedi kaputta sicak sicak oturuyo oluyor.. Bugune kadar en cok ayni anda 3kedi gordum aracimin uzerinde.. Cizilecek diye ödüm kopuyor ama hayvanlara da kiyamiyorum..

Çok soğuk değildildi hocam 2,5 hafta önceydi geçtiğmiz hafata sonundan daha sıcaktı hatta :)
    Bu hafta sonu mangalın altında takıldı arabanın ustunde takılmadı çok.
    Vallaha hocam çizen kedi ve sahibini gezdiren köpekler ( tasmayı tutan iki bacaklı hayvanlar yanda park olsada jantlara zorluyo tuvaletini yapsın diye çocukları) olsun umrum değil. Canları sağolsun ama ne çekiyosak iki ayaklı omuzunun üstünde bişi taşımayan hayvanlardan çekiyoz malesef :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    Yarın aracı alırken istemeyi düşünüyorum eğer olmazsa pmden konuşuruz hocam.

Yarın aracı alırken istemeyi düşünüyorum eğer olmazsa pmden konuşuruz hocam.

İste bastır hocam versinler.
    Ben neler veriyosunuz derken sayıp verdiler gizli özelliköolarakra kadran selamlamayla dönüşe duyarlı sisleri açtılar bunlar içinde konuşun. Hatra gündüz ön ledler açıkken arka ledleride açtırın alırken nekadar açtıra biliyosanız açtırın donra garanti ırt bırt diye sallıyorlar
    Hayırlıdı oldun bu arada kazasız belasız sürüşler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.