Şimdi Ara

Seat Leon hakkında soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer bir topikte de sordum ancak herhalde gözden kaçıyor o nedenle tek boşına sormak daha uygun olacak.
    Aracımız seat leon 1.4 TSi stylance .
    Cruise control aktifken bizde ön panelde cruie control ışığı yanmıyor. O nedenle kullanımında sorun oluyor .
    Lambanın şeklini de aşağıda fotograftakine benzer.
    Sorun bizde mi yoksa leonlarda cruise control ışığı yok mu?

Seat Leon hakkında soru

• Leon'larda yanıyor diye biliyorum. Leon sahibi arkadaşlar aydınlatırsa daha kesin olur. C.Control çalışmıyorsa servise bir gösterin derim...

DH 2006 Üyesi

2014 Renault Clio 4 1.5 dCI EDC 90 hp Icon - 2012 BMW 3.20d 184 hp M Sport

Geçmiş: 2015 Seat Leon 1.6 TDI DSG, 2012 Renault Fluence Dynamiuqe 1.5 dCI EDC 110 ps, 2007 Volkswagen Caravelle 2.5 TDI 174 ps, 2011 Renault Megané Sport Tourer 1.5 dCI, 2007 Mercedes Vito 111 CDI, 2012 Passat 1.4 TSI, 2001 Passat 1.9 TDI, 2009 Seat Leon 1.4 TSI, 2004 Hyundai Santa Fe, 2011 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI, 2004 Seat Cordoba 1.4 TDI
  • @erulu arkadaşımın cevabını buraya yapıştırıyorum,sanırım gözünüzden kaçmış.

quote:

''Sağ koldaki trip düğmelerine basarak ........km/h kısmına geliyosun... Alttaki "ok-reset" düğmesine basınca kadranda CC ışığı beliriyo, bilgi ekranında da hızın dijital olarak görünüyo... Tabi bu işlemi seyir halinde yapıyosun .. Tam hatırlayamadım ama galiba 1 kere de sol koldaki + düğmesine basıyorduk...
    Bana da serviste göstermişlerdi..''
  • leonlarda maalesef c.kontrol ısığı yokk neden yapmamışlar bılmıyorum sanırım unuttular cıddıyım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.