Bildirim
Seat Leon hakkında # Fikir ve görüşleriniz #

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
www.seatclubturkey.com adresinden araç hakkında daha çok yoruma ulaşabilirsin.
FR donanım seçeneğiyle iyi bir tercih -
Bu fiyata bu araca rakip olacak yeni civic var sanırım. FR donanım leon da çok güzel görünüyor fakat yüzü çok eskidi ve yeni kasası çıkacak yakın zamanda. Tercih sizin -
araba güzelde bence 2. el az kullanılmısını kovala 40 bin tl ye alabılırsın 48300 tl çok fazla .
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-beyaz-melek-sifirdan-farksiz-gti-4-kapi-full-69570950/detay
bence gti -
Diğer beklentilerini de belirtirsen daha fazla yardım edebiliriz... Sınıf takıntın var mı? Benzin+LPG'ye soğuk musun, performansı önemsiyor musun? Dizel alacak kadar uzun yol yapıyor musun vb v... -
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
Bu fiyata bu araca rakip olacak yeni civic var sanırım. FR donanım leon da çok güzel görünüyor fakat yüzü çok eskidi ve yeni kasası çıkacak yakın zamanda. Tercih sizin
Katılıyorum leon fr güzel bi seçim ama yeni kasasıda gelcek leonun artık tabi yeni kasayı görmeden yorum yapmakta çok zor -
İscilik pek iyi degil. 1.6 102 Stylance 2006 var cam acma tuslari soyuldu. Onun disinda cok iyi arac motor sesi vb. -
2007 model Leon kullandım, yaklaşık 1 yıl kadar. 1.6 mpi motordu ve bir daha Leon alacak olsam, sıfırı için imkanımda olsa 1.6 mpi yok diye sıfır almam. O motorun sesine hastaydım Yol tutuşu çok iyiydi. Koltuğu en alt seviyede kullandım sürekli, oturuş pozisyonu harikaydı. Dışardan bakıldığında sadece bir kafa görünüyordu, o da gizem yaratıyo :) (boyum 1.80) yolda kullanıcıya güven veren bir araç, kesinlikle. Otobanda 160 km hız ile giderken yanımda oturan arkadaşımın "gaza bas lan kaçla gidiyosun" dediğini bilirim, sürati hissettirmez
motorunu bilmdiğim için yorum yapamıyorum, ama araç olaran çok güzel bir arabadır Leon. her bineni kendine aşık edebilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: SejanRuby
2007 model Leon kullandım, yaklaşık 1 yıl kadar. 1.6 mpi motordu ve bir daha Leon alacak olsam, sıfırı için imkanımda olsa 1.6 mpi yok diye sıfır almam. O motorun sesine hastaydımYol tutuşu çok iyiydi. Koltuğu en alt seviyede kullandım sürekli, oturuş pozisyonu harikaydı. Dışardan bakıldığında sadece bir kafa görünüyordu, o da gizem yaratıyo :) (boyum 1.80) yolda kullanıcıya güven veren bir araç, kesinlikle. Otobanda 160 km hız ile giderken yanımda oturan arkadaşımın "gaza bas lan kaçla gidiyosun" dediğini bilirim, sürati hissettirmez
motorunu bilmdiğim için yorum yapamıyorum, ama araç olaran çok güzel bir arabadır Leon. her bineni kendine aşık edebilir
Ses var görüntü yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
Orijinalden alıntı: SejanRuby
2007 model Leon kullandım, yaklaşık 1 yıl kadar. 1.6 mpi motordu ve bir daha Leon alacak olsam, sıfırı için imkanımda olsa 1.6 mpi yok diye sıfır almam. O motorun sesine hastaydımYol tutuşu çok iyiydi. Koltuğu en alt seviyede kullandım sürekli, oturuş pozisyonu harikaydı. Dışardan bakıldığında sadece bir kafa görünüyordu, o da gizem yaratıyo :) (boyum 1.80) yolda kullanıcıya güven veren bir araç, kesinlikle. Otobanda 160 km hız ile giderken yanımda oturan arkadaşımın "gaza bas lan kaçla gidiyosun" dediğini bilirim, sürati hissettirmez
Ses var görüntü yok.
O konuda şüphe yokolsun, ben onu hantallığıyla seviyordum :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X