|
Nerde o araç fiyatları düşecek almayın bekleyin diyen ''akıl küpü'' arkadaş??? |
|

|
Nerde o araç fiyatları düşecek almayın bekleyin diyen ''akıl küpü'' arkadaş??? |
|
ben bu sistemi değiştireceğim diyen bir çıksın SEÇİLEMEZ ! Net! löpçülük, kayıtrmacılık halkın içine işlemiş işçide biliyor patronun çaldığını, patronda biliyor işçinin çaldığını. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
'Siz verin yetkiyi bu kardeşinize, bakın nasıl döviz lobisi ile uğraşıyorum.' 'Ya ekonominin sorumlusu benim ben, yerel belediye başkanları ekonomiye ne yapabilir.' 'Faiz haramdır.' 'Eyy Amerika.' 'Eyy İsrail.' 'Dış güçlerin işi bunlar hep.' 'Siz de Fiat'a binin o zaman.' 'Diyanet Başkanına 300-400 bin liralık bir Mercedes alınabilir bence, uygundur.' 'Biz kimsesizlerin kimsesiyiz.' 'İtibardan tasarruf olmaz.' |
|
Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
|
O yarın dediğini 1 senedir yaşıyoruz. hatta diyorlar ki peynire ,süte ,ekmeğe, ayçicek yağına zam geleceğine diğer şeylere gelseydi... Diğer şeyler 10 yıldır geliyor sıra gıdaya geldi...Keşke hep içkiye sigaraya otomobile gelseydi zamlar diyorlar hala < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gelişmiş ülkelerde vergi zenginliğin paylaşılmasına yarar. ABD olsun Almanya olsun apple, siemens,mercedes ,amazon gibi değerli şirketlerin gelirlerinden bir kızmı vergi ile ihtiyacı olan halka dağıtılır Oysa ülkemizde zenginlik yüksek değildir birde yandaş olan şirketlerin vergileri silinir Almanya'da devlet esnafa ciroya göre yardım etti denmiş Türkiye'de esnaf eksik beyan verdiği için verilmedi değil öyle olsa eksik beyana göre verilirdi. Devlet emekliye-memura para bulamıyor ki zaten. Esnaf tam vergi ödese zaten gideceği yer yandaş şirketler ile emekli memur ödemeleri. Ayrıca devlet küçük esnaftan vergi almak istese rent a car'larda olduğu gibi kart zorunluluğu getirebilirdi rahatlıkla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Mart 2021; 2:28:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
seçilmeyeceğini bilirse de seçim arenasına çıkmaz ,boşuna para ve zaman harcamayayım bari der < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Mart 2021; 2:27:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
dolarla geliri olana aslında cennet gibi bu ülke, hakkını yemeyelim damatişkonun |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 29 Mart 2021; 9:58:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kısaca araba almak YASAK demiyor ama yasağın demokratik hali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Adam nerden bilsin bir gece vakti merkez bankası başkanının görevden alınıp doların patlatılacağını. Bilse varı yoğu satar dolara yatırırdı herhalde Görevden alınan kişi de Naci AĞBAL, kendi içlerinden birisiydi hemde. |
|
Nisan zamları ile %50'den %80'e ilerleyerek 60.000 TL zamlanacak olan araçlara dikkat çekerim. Sadece LEON değil, Scala, Octavia, Golf, Polo gibi B segmenti dolu araçlar ile de devamı gelecek. . . C segmentinde %50 ÖTV ile satılan manuel araba bile kalmayacak. B segmentinde dolu olanlar bile %80 ÖTV dilimine adım atacak. Bkz. Polo |
|
An itibariyle fiyatlar yine güncellenmiş.. YENİ LEON 1.0 TSI 110 HP Style - 231.000 ₺ YENİ LEON 1.0 eTSI 110 HP DSG Style Plus - 305.000 ₺ YENİ LEON 1.5 TSI ACT 130 HP FR - 299.000 ₺ |
|
|
Ben senelerden beri derim biz bütün paramızı erdoğan’a verelim o isteyince bize harçlık versin böyle vergi mergi işlerine gerek kalmasın ! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|