Şimdi Ara

SEAT LEON 1.6 REFERENCE ÖNERİRMİSİNİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazdığım aracı kullananlar binenler hakkında bilgisi olanlar yorum yapabilirmi ?
    Araç nasıldır yakıtı yol tutuşu vs nasıldır ?

İlandaki araçla ilgileniyorum sizce fiyatı kmsi vb her yönden yorumlayabilirmisiniz ?

https://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=427566&v=ikinciel-SEAT-LEON-1.6-REFERENCE-102-HP

BİRDE KONYADAN SIKINTISIZ ARAÇ ALABİLECEĞİMİZ GÜVENİLİR GALERİ VS BAŞKA YER ÖNERİRMİSİNİZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindkzyzuc -- 24 Nisan 2014; 17:58:45 >

• Guzel arabadir komsuda vardi ama pahali gibi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet biraz pahalı ama dod un güvenilir olduğunu söylüyorlar yazdıkları gibi temizse araç fiyat çok da uçuk değil bence .
  • Fiyat pahalı. Piyasasını bilmiyorum ama o aracın ederi o değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Sizce araç nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bindkzyzuc

Sizce araç nasıl ?

Açıkcası tasarım dışında bir esprisi olduğunu düşünmüyorum. Fiyatta pahalı. 6 yıl önce neydiki şimdi bu paralar isteniyor anlamadım. Bu paralara dizel astra h, focus 2, megane 2, pug308 alınabilir. Benzin +lpg için mazda 3&6 alınabilir. Hatta 30 bine temiz bir accord bulabilirsiniz. Civic fd6 kasanin boş paketleri var 30 a. Lancer alabilirsiniz. Hatta zorlarsanız 30 civarı 1.8 lancer alabilirsiniz. 2005/2006 mondeo çok rahat bulabilirsiniz. Avensıs bulabilirsiniz.

Yani aklıma gelenleri yazıyorum. Kendime alacak olsam leon ilk 5e giremezdi. Yinede şöyle söyleyeyim, ikinci elde model bazına inerek kendinizi sınırlandırmayın. Hangi modeli alacağını belirleme kararlaştırma işi sıfır araç alanlara aittir. İkinci elde önemli olan temiz ve uygun fiyatlı araç denk getirmektir. Örneğin benim cebimde 30 bin olsa yukarıda yazdığım bütün araçlara hatta fazlasına bakardım leonda dahil. Düşeş bir şey denk gelincede kapatır alırdım. Sahibinden.comdan almamaya çalışırdım. Farzı misal komşum daha bir kaç gün önce 99 1.6ies sedan boyasız lpgli mis gibi arabasını sattı 15 bine. İnternere baksanız dilinizi ısırırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracın konsolunda doluluktan çok boşluk var sanki.
    Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim .
    Bende aynen sizin gibi düşünüyorum model bazlı değil temiz araç arıyorum ama bulamadım malesef.
    Astra H,Golf,Leon,307,308 vs gibi uzun zamandır araç bakıyorum ama malesef istediğim temizlikte bir araç bulamadım .
    Peki hocam araç için nereye bakmamızı önerirsiniz .Araba pazalarına da çok fazla güven olmaz bence.Konyada tanıdığımız bir galerici de yok malesef .
  • bindkzyzuc B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek. İstanbul'da olsanız bir kaç yer önerirdim otopazarı için ama maalesef. Eşe dosta haber verin hocam. İllaki denk gelir çevrenizden. Yolda giderken dikkat edin araçların camlarına. Şansınıza kalmış gerisi.

Sahibinden.com'ada bakın tabi bakmayın demiyorum ama şunuda aklınızda bulundurun, 7/24 sahibinden.comda "Konya" kategorisini yarım saatte bir yenileyip bakan bir dünya galerici, al satçı ve sizin gibi araç bakan dostlarımız var. Bunu aklınızda bulundurun derim.

Birde fiyat yorumlarken şöyle bir prensibiniz olsun. Atıyorum 2006 seat leon 1.6 referance 28 bin istenmiş. Siz diğer leonlara bakarsanız yanılırsınız. Çünkü sahibinden.com böyledir. Herkes birbirlerinin ilanını yorumlayıpta kendi aracına fiyat koyar. Siz şöyle yapın,

2006 leon. C sınıfıdır deyin. 2006 yılındaki diğer C sınıflarına bakın. Mesela 2006 benzinli megane 2 23 lira yada 2006 benzinli focus 2 25 lira. Bu durumda sizin 28lik leonun fiyatı şişik demektir. Çünkü 2006 yılında megane2de focus2de leonda benzer fiyatlara satılıyordu. Bu durumda 2008 benzinli focus tercih edilebilir mesela.

Aracı almadan gerekli sorgulamaları yapın tabiki. Hasar kaydı vb. Mümkünse iki farklı yerde expertize sokun. Konya'da olduğunuza göre, mekanik ve kaporta için toplam 60tan fazla vermeyin expertize. Satıcıdan elindeki evrakları isteyin. Varsa kaza-sürtme fotoğraflarını yada yaptırıldığı yerden alınan faturayı isteyin. Örneğin ben aracımın dosyasında saklarım her şeyi.

Ufak tefek tampon hasarlarını kafaya takmayın. Hava yastığı açılmamış olmasına, aracın dolu veya sel yememiş olmasına ve kilometrenin orijinal olmasına dikkat edin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Tekrardan çok teşekkür ederim yorumunuz için .
    Aynen dikkat ediyorum dediklerinize hocam .
    307 bulduk bir tane iki parça boyası varmış çizikten dolayı o da .
    usta konusunda da sıkıntı yok tanıdıklar var gösteririz .
    Ücret konusunda 25.750 istiyor ama aracın lpg si işlenmemiş muayene yanmasın diye sizce bu araç nasıldır lpgsi işlenmediği için başım ağrırmı ne önerirsiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-tertemiz-307-xt-80-000-km-de-orjinal-kazasiz-sanruflu-159249233/detay/

• bindkzyzuc B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fiyat ciddi anlamda çok yüksek hocam. 307 bakacaksanız mutlaka makyajlı kasa bakın, makyajda çok şey değişti. Başınız ağrımaz. Yakın arkadaşımda var makyajlı 2006 yılında sıfır almıştı 30.000 liraya 1.4 boş paket...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 25 Nisan 2014; 12:49:10 >
  • Şuda mesela iyi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-1.5-dci-extreme-162267767/detay

Ama dediğim gibi eğer bu araçlar söylendikleri gibiyse çoktan kapış kapış gitmesi gerekti.
  • Apaçilerin en sevdiği araçlar arasında TOP 5'e girer bu kasa Leon.

Ben beğenmiyorum,polisler bu tür araçlara mimlenmiş bir şekilde.Eğer genç bir tipseniz ceza yazmak için arayışlara girebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.