Şimdi Ara

Seat Ibiza hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçen konumda i20 ile ibiza hakkında sormuştum. bugün biraz daha netleşti gelişmeler.

1.2 tsi dsg modeli style donanım ile geliyor. gözüme en çok batan eksikliği kolçak olmaması. far yağmur sensörleri güzel ama ekstra fiyat maalesef.

bu fiyata sıfır daha mantıklı başka hangi marka var ki?

yorumlarınız için teşekkür ederim.

• 1.4 stayle ,En mantıklı araba fiyat-performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 17 Şubat 2015; 20:08:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün yeni bir dsg sorunu ile ilgili konu açılırken dsg li araç almaya nasıl cesaret edebiliyorsunuz bilmiyorum.

• 208 otomatikde düşünebilirsin

• Şans işi hocam dsg, yapacak bir şey yok ne yazık ki. umarım kimse artık sıkıntı yaşamaz. dikkat etmeye çalışacağız. bu sınıfta dsgnin de alternatifi yok maalesef

208 de yarı otomatik ve güçlü bir motoru yok hocam ondan canımı sıkacaktır donanımı güzel olsa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

Hergün yeni bir dsg sorunu ile ilgili konu açılırken dsg li araç almaya nasıl cesaret edebiliyorsunuz bilmiyorum.

arkadaşa katılıyorum. 1.4 alıp 1.6 vergisi verecen. bide seat bayisine git gör aracı çok küçük arka kısım diğer b araçlara göre. Tavsiye olarak da acelen yoksa skoda fabia yı bekleyebilirsin. Yeni makyajlı kasa rio lar çıkacak onları bekleyebilirsin. Fiesta da bu segmentin en çok tutulan aracı
  • 1.4 Reference kullanıyorum, tam f/p aracı. Dsg belki biraz sorun yaratabilir.Clio Polo olmuş artık 50 küsür, alınacak en iyi araç şuanda. O kadar aksesuara lüzum yok. Bana Esp Abs 2 airbag hidrolik direksiyon yeter. Kol dayamayı ben de arıyorum, yakın zamanda Golf kolçağı gibi orjinal birşeyler uydurmaya çalışacağim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw konusunda düşünceleriniz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Düşündüğüm araç 1.2 tsi hocam. 1.4 değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Düşündüğüm araç 1.2 tsi hocam. 1.4 değil

Pardon hocam dikkat etmemişim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.