Şimdi Ara

Seat ibiza cupra mı? Polo gti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlisinin arasindayim. Polo beni biraz aşıyor ama performans olarak farklari yok diye dusunuyorum.
    Sizin dusunceniz nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı motor aynı şanzıman, zamanında eren tekin denilen arkadaş bu araçları kıyaslamış dragda polo gti almış, ama 1 tam pist turunda değerleri eşit çıkmıştı.
    Polo görüntü itibariyle sert alman disiplinli duruşundan taviz vermiyor, ama cupra biraz daha haylaz çocuk konumunda, GTI iç malzeme olarak 1 tık daha yukarıda ama.. Ben cupra derim , daha haylaz çünkü
  • Cupramız var sorularınızı alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • polo gti de güvenlik sistemleri kapatılmıyor ama cupra da kapatılabiliyor
  • 4 kapi secenegi oldugu icin gti derdim
  • 4 kapı isteniyorsa Polo GTI, farketmez ise Cupra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

4 kapı isteniyorsa Polo GTI, farketmez ise Cupra.

Gti 4 kapi ve bir kac donanim eklendi mi 70bin tl oluyor.
    Cupra ise 65 oluyor.
    Simdi hem 4 kapi hem panaromik tavan hemde guzel bir ic mekan icin 5 bin e deger mi?
    Hemde yarin satmak istesen gti daha kolay elden cikar. Sonucta vw.

Sanirim
    Gti alıcam gibi lakin ilisinedr test surusu yapmam lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    Honda accord mu Passat mı?
    10 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıfır alacaksınız GTI artık gelmiyor. BlueGT geliyor. GTI 1.4 TSI 180 HP, BlueGT 1.4 TSI ACT 150 HP.
    BlueGT'nin fiyatı 61.000 TL 4 kapı +1450, panoramik cam tavan +2700 toplamda 65150'ye geliyor.
  • Tip olarak cupra daha güzel duruyor.

• 2. Eli olsun dersen polo daha mantıklı duruyor ama o fark etmez diyosan cupra derim. Buda benim fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Sıfır alacaksınız GTI artık gelmiyor. BlueGT geliyor. GTI 1.4 TSI 180 HP, BlueGT 1.4 TSI ACT 150 HP.
    BlueGT'nin fiyatı 61.000 TL 4 kapı +1450, panoramik cam tavan +2700 toplamda 65150'ye geliyor.

Bende onu fark ettim. 150-180
    Tabiki 180. Yerim polosunu 😂

• Cupra alırım bakarım keyfime, görüntüsü polodan çok daha güzel. Daha sportif duruyor, amacına uygun bir kasası var.
  • polo gti
    cupradan daha kaliteli. ikisinin de içine bir otur sonra cuprayı alacağını sanmıyorum.
  • ibizanın orta konsolu nedir ya. O teyip cok kötü karışık. Tek kapi olmasida bir eksi.
    Polo bildigin polo hele hele gti cok agresif duruyo kalitede bi tik yukarda ve 4 kapi. Motor şanzıman desen aynı zaten. Ben polo derim.
    Not : hangisini alirsan al bi xenon suz alma

• quote:

Orijinalden alıntı: Meitu1

polo gti de güvenlik sistemleri kapatılmıyor ama cupra da kapatılabiliyor

Yazılım atılıyor hocam. Sonrasında ekrandan kapatılabiliyor
  • Kalite için polo diğer şeyler için ibiza 'bana göre'
  • ekonomi öncelikli araçlar değil burada sözkonusu olan.150bg mi 180bg mi sorusunun cevabı açık.tabiki 180bg olan cupra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

ekonomi öncelikli araçlar değil burada sözkonusu olan.150bg mi 180bg mi sorusunun cevabı açık.tabiki 180bg olan cupra.

Aynen oyle.
    Gti zaten artik yok. Blue olarak geliyor oda 150hp.

Cupra nin ic dizayn evet kotu ama guzel bir navigasyon aleti alip orta tarafa sabitlenirse. Tv mps gibi ozelligide olursa. Alt konsolun kullanilacagini dusunmuyorum.

• Yazılımsız hali için demiştim.
  • Cupra sahibiyim . Öncelikle Esp tamamen kapatılmıyor .

Icine oturunca Polo Gti evet ancak dışarıdan bakınca da Cupra cok farklı . Ben ikisine bakarken GTI normal Polo gibi gelmişti ve o igrenc ekose koltukları .

Ayrıca o eklediğiniz donanımlarla arac 4-5 aya anca gelir cunku ozel siparişe giriyor . Arac icine ekran takınca garantiden çıkıyor . Ancak serviste bir ara 900 Euro ya necvox takıyorlardı . Cunku normal ekran takarken sorun var Esp ve Dörtlü tuşlarını Aşağıya taşıyorlar ancak serviste yapılanda dokunmatik olarak ekrana taşıyorlar

Ayrıca tek kapı bu Eksidir ne demek ya ? Bu araclari aile arabası alan diye var miymiş ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Mart 2015; 20:00:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.