Şimdi Ara

Seat Ibiza 1.2 TSI DSG (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
7
Favori
105.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba.anladığım kadarıyla performansa yönelik araçları tercih ediyorsunuz.ibiza 1.2 tsi dsg bu konuda sizi oldukça memnun eder.torkunun şu anda kullandığınız araç ile aynı olması,ve bu torku düşük devir aralığında vermesi,aracında daha hafif olması ve hondadaki gibi atmosferik motorlorundaki v-tech sisteminin yüksek devirlerde açıldıktan sonra oluşan yakıt tüketimi dezavantajlarıda olmayacak.ancak şu da varki bu araç b sınıfı sizin aracınız c sınıfı bir araç.şu da var aracın bg/ağırlık orantısından dolayı 0-100 ü gayet iyi 105 bg olmasından dolayı 170-180 km leride çok rahatça görürsünüz ondan sonra çok bir şey beklemeyin,honda bu konuda da daha iyidir 140 bg araç muhtemelen 210-220 kmleri görür.biraz karışık oldu ancak merak ettiğiniz asıl konularda yardımcı olmaya çalışırım.syg.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carierer

    merhaba.anladığım kadarıyla performansa yönelik araçları tercih ediyorsunuz.ibiza 1.2 tsi dsg bu konuda sizi oldukça memnun eder.torkunun şu anda kullandığınız araç ile aynı olması,ve bu torku düşük devir aralığında vermesi,aracında daha hafif olması ve hondadaki gibi atmosferik motorlorundaki v-tech sisteminin yüksek devirlerde açıldıktan sonra oluşan yakıt tüketimi dezavantajlarıda olmayacak.ancak şu da varki bu araç b sınıfı sizin aracınız c sınıfı bir araç.şu da var aracın bg/ağırlık orantısından dolayı 0-100 ü gayet iyi 105 bg olmasından dolayı 170-180 km leride çok rahatça görürsünüz ondan sonra çok bir şey beklemeyin,honda bu konuda da daha iyidir 140 bg araç muhtemelen 210-220 kmleri görür.biraz karışık oldu ancak merak ettiğiniz asıl konularda yardımcı olmaya çalışırım.syg.

    Yakıt tüketimide önemli benim için. Şuan aracım 50.000 km de. 100 km de 9,8 litre gösteriyor. Çok büyük rakam bence. İbizada ortalama 7.0 lt imiş. Güvenlik paketi ve xenon istiyorum. 3 ay sonraya mı tarih veriyorlar.




  • İyi akşamlar arkadaşlar.Bayiden Seat İbiza Sport Tourer 1.2 TSI 105 beygir DSG fiyatı aldım.Style donanım+ park sensörü ekleyecekler..Opak renk olursa 39.200 TL metalik renk olursa 39.900 TL..Sizce nasıl fiyatlar başka illerden daha iyi fiyat alabilir miyim? Aslında benim istediğim donanım copa plus..bu konuda yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • ben honda civic hb 1.8 140 bg 174nm tork var. civicin süspansiyonlar sert, birde başıma akü problemi çıktı. aracı elden çıkarmak istiyorum. tsi dsg ikilisi çok iyi. 0-100 ü 9,8 sn. benim araçtan iyi. 105 bg 175 tırk fena değil. sizce bu araçtan alırsam memnun kalırmıyım?

    _____________________________


    cagrıemir yaklasık 3 ay boyunca honda baktım bir honda hastası olmama ragmen suan seat 1,2 tsi dsg kullanıyorum cokta memnunun honda almadıgım için ama beklentilerin nelerdir onları yazarsan yardımcı oluruz.
  • Yakıt tüketimide önemli benim için. Şuan aracım 50.000 km de. 100 km de 9,8 litre gösteriyor. Çok büyük rakam bence. İbizada ortalama 7.0 lt imiş. Güvenlik paketi ve xenon istiyorum. 3 ay sonraya mı tarih veriyorlar.

    _____________________________

    cagrı ben ankarada sehir içi kullanımda trafik 6,5 litre ile dolanıyorum(trafik cok yogun degıl) ki agresif kullanırmıyım kullanırım nasıl diye sorarsanız sadece kalkıslarda zaten arac en cok benzını dur kalk yaptıgın zaman yiyor ibiza en sevdigim olay compressor cok ii calısması arac hareket halındeyken gazdan ayanı cektıgın anda compressor devreye gırıyor ve (0) tüketim ile devam ediyorsun bu da senin diger tarafta yaptıgın sert kalkıslarda yaktıgın benzını telafi ediyor.Ama biraz trafigin oldugu yerde ortalama 7lt buna emin ol.
    ayrıca araca bırak güvenlık paketi yada xenonu 15' jantı 16 tak desen siparişe giriyor(opsiyonel fiyattan istersen) diger durumda zaten gider dısardada yaptırırsın 14 hafta ortalama sipariş süresi istediğin özellikteki aracı zaten seat bayilik olarak cok yok türkiyede bayileri aracıp bu özelliklerde arac varmı yokmu diye sordurabilirsin aracın satısını bulundugun ilden yapıyorlar.....




  • Emrahfb bayiden ne koparırsan kar olur ama kolçak koydurmayı unutma 460tl sonradan istersen
  • kocamaz_06 teşekkür ediyorum.Yakın zamanda ibiza sport tourer fiyat alan yada araç alan arkadaşlar hangi bayiden veya fiyat konusunda yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    Ayrıca style donanım ile copa plus arasındaki farkları söyleyebilecek var mı?
  • İbiza 1.2 TSI Manuel vites ve full opsiyonlar ile aldım, iyi ki almışım diyorum, çok memnunum..
  • KARAr

    İbiza 1.2 TSI Manuel vites ve full opsiyonlar ile aldım, iyi ki almışım diyorum, çok memnunum..







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocamaz_06 -- 1 Aralık 2011; 11:20:15 >
  • yakın zamanda ibiza sport tourer alan arkadaşlar düşüncelerini ve en iyi fiyat aldıkları bayiyi paylaşırlarsa sevinirim.
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, bende İbiza 1.2 TSI almayı düşünüyorum işlemleri yaptıktan sonra aracı kaç günde teslim aldınız paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir

    ben honda civic hb 1.8 140 bg 174nm tork var. civicin süspansiyonlar sert, birde başıma akü problemi çıktı. aracı elden çıkarmak istiyorum. tsi dsg ikilisi çok iyi. 0-100 ü 9,8 sn. benim araçtan iyi. 105 bg 175 tırk fena değil. sizce bu araçtan alırsam memnun kalırmıyım?




    Seat İbiza 1.2 Tsi DSG-7 kullanıyorum yaklaşık 4 aydır.5.000 km'yi geçtim.Araçla ilgili ilk izlenimlerimi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.Belki size fikir verebilir.

    http://forum.donanimhaber.com/m_51627511/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51763239

    Bu da 0-100 km hızlanması.
    9,5 sn
    http://www.youtube.com/watch?v=pDZ-OkG0XM0




  • biz de şu an otomatik bir araç araştırıyoruz aracı eşimin de kullanacağını varsayarsak yokuşlarda çok mu kaydırıyor gerçekten kullanan arkadaşlar kesin bir şekilde ifade edebilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Aracı ben de test ettim . Araç 1.2 motora göre gerçekten çok güzel ivmeleniyor.
  • 700 TL farkla ESP paketlesini alın. Hill Holder sistemi sayesinde en dik yokuşlarda bile araba civa gibi yere yapışıyor kayma gibi bir problem yok. Performans olarak harika ötesi. Gerçektende şiddetle tavsiye ederim. Benimde eşimin aracı. Eşe dosta tavsiye ediyorum ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NateHuffman

    700 TL farkla ESP paketlesini alın. Hill Holder sistemi sayesinde en dik yokuşlarda bile araba civa gibi yere yapışıyor kayma gibi bir problem yok. Performans olarak harika ötesi. Gerçektende şiddetle tavsiye ederim. Benimde eşimin aracı. Eşe dosta tavsiye ediyorum ;)

    ibiza gerçekten sınıfındakilere nazaran harika bir araç. biz de tam alacakken yakıt yüzünden dizel bir araca döndük. test etmiştim tatlı yokuşlarda çok kayma yapmıyor, zaten ayağınızı frenden çektiğiniz gibi gaza basıyorsunuz araç gidiyor. hild hold da olsa böyle tatlı yokuşlarda devreye girmiyor zaten. çok dik yokuşlarda hild hold gerekli yoksa el freni ile kalkmak lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feelhurricane

    biz de şu an otomatik bir araç araştırıyoruz aracı eşimin de kullanacağını varsayarsak yokuşlarda çok mu kaydırıyor gerçekten kullanan arkadaşlar kesin bir şekilde ifade edebilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler

    Merhabalar,ben çok dik yokuşların olduğu bir ilde aracı kullanıyorum.Yokuş kalkış desteği yok.Olması gerekir mi derseniz dik yokuşlarda kesinlikle.Evet el freni ile pek sorun olmuyor ama eşinizin rahat kullanabilmesi açısından yokuş kalkış desteği şart.
    Araçla ilgili detaylı bir inceleme yazmıştım elimden geldiğince diğer mesajımda linki var belki faydası olabilir.
    Saygılar...
  • TSİ motorla ılgılı yakıt tuketımı tamamen kullanıma baglı....


    eger sakın kullanan biri isen sehır içi 7 .lt nın uzerıne cıkaramassın.....uzun yoldada 120 km sabıt hızla mak.6 litre yakar...


    ama yok ben heyacanlı .gazı kökler asfaltı aglatırım dıyosan dedıgını yaparsın ama sehir içi 10 lt de yakarsın...

    uzun yolda 120 km. uzerınde gıdersen ort 140 km . 8 lt yakarsın gıne...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NateHuffman

    700 TL farkla ESP paketlesini alın. Hill Holder sistemi sayesinde en dik yokuşlarda bile araba civa gibi yere yapışıyor kayma gibi bir problem yok. Performans olarak harika ötesi. Gerçektende şiddetle tavsiye ederim. Benimde eşimin aracı. Eşe dosta tavsiye ediyorum ;)

    2-3 ay bekletiyorlar ne yazık ki
    Stoklarında hiç yok bu opsiyonlu arabalardan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonic1002


    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, bende İbiza 1.2 TSI almayı düşünüyorum işlemleri yaptıktan sonra aracı kaç günde teslim aldınız paylaşırsanız sevinirim.

    parayı verdikten sonra aynı gün içinde arac stoklarında varsa alabilirsin ama araça herhangi birşey ekletmek istiyorsan yani sipariş olarak alınırsa bu süre baya uzun 13-15 haftalık bir süre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.