|
|
|
Kia Rio 1.4 Elegance Tekno 6AT // Renault Fluence 1.5 dCi Business 2011 // OnePlus 8 Pro Glacial Green // Samsung Galaxy Watch 3 45 MM // OnePlus 9 Pro // Apple Airpods 2 // Asus ROG Strix G531GU-AL059 Gaming Laptop // Philips 55PUS7304 LED TV Grey // LG 32LB652V LED TV Grey // Samsung UE40B6000 LED TV Rose Black // LG 47LM660S LED TV Black // LG HB1100RE 3D BluRay Home Theatre System Black // LG D2342PN 3D LED Monitor Black // Acer Nitro QG221Qbii 1MS Monitor // Steam ID: aramazmert // Origin ID: aramazmert1905 // Uplay ID: aramazmert // Rockstar Social Club ID: aramazmert
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
|
2011 model 1.2 tsi manuel modelini ilk aracım olarak satın aldım şimdilik oldukça memnunum gitmez diyenler vardı biraz bindikten sonra içleri çekildi :D aracın gidişi falan iyi otoban faresi değilseniz herkesi tatmin eder ama yüksek hızlarda savrulma olayı doğru 190 ile giderken tırın yanından geçtim araç havaya bile kalkmış olabilir anlamadım valla.. şehir içi kullanıma çok uygun.. motor sesi vs hiç yok benim ihtiyaçlarımı olduğu gibi karşıladı bunu almsaydım 1.3 linea alacaktım iyiki bunu almışım linea hem gereksiz büyük hemde traktör gibi çalışıyor, özellikle kışın.. ama onun da gidişi çok iyi.. ibiza kalabalık aileler için uygun değil.. 2-3 kişilik ailelerin şehir içi ihtiyacını karşılayacak emsallerine göre konforlu bir araç.. başlangıç arabası olarak da ideal bence elektrikli tam kapanır aynalar 4 cam tam otomatik direksiyon.. hız sabitleyici yakıt tüketimi (uzun yolda 3.8 gördüm ortalama 4.2 yakıyor sakin gidersen, şehir içi 5.5-8 arası değişiyor) arabanın şehir içi şehir dışı kullanımı ve bastı mı gitmesi.. bunlar memnun oldugum konular torpido ÇOK küçük süspansiyonlar çok sert direksiyon arkasında saçma sapan bi multimedya kontrolü koymuşlar??.. yüksek hızlarda uzun süre gitmek kesinlikle güvenli değil bunlar da memnun olmadıklarım |