Şimdi Ara

Seat Cordoba 2007 Model 1.4 TDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
24.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erakcora
    Sıfır km 2009 fiesta yı 23 e aldım ben , gerisini sen düşün.

    23 bine:
    - Ya çok sıkışık birinden almışsınızdır ve bomboş donanımdır
    - Ya da benzinlidir

    Piyasa fiyatından konuşalım, 23 bine kapattığınız 2009 model 1.4 tdci yeni kasa Fiesta trend donanım 26 bin civarıdır. 2009 model 1.4 tdi Cordoba Stylance de 25-26 bin civarı.

    Şimdi aynı kilometrede aynı modelde bu iki araç arasında tercihte devreye zevkler, renkler, ihtiyaçlar girer.

    Aynı paraya daha donanımlı, Passatla eşit bagaj hacmine sahip VW Polo ile aynı parçaları kullanan dolayısıyla VW kalitesinde bir araca binmek mi
    Yoksa yeni kasa diye Fiesta'ya binmek mi.

    Kimsenin Seat'ı Mercedes yaptığı yok, sezarın hakkı sezara.




  • motorun 3 silindir olması ne gibi sıkıntı çıkarır saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joker_1905

    motorun 3 silindir olması ne gibi sıkıntı çıkarır saygılar

    Motor sesinin fazla olması dışında hiçbir dez avantajı yok, 1.4 dizel 4 silindirlilerden daha seri ve atak bir araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joker_1905

    motorun 3 silindir olması ne gibi sıkıntı çıkarır saygılar

    Sıkıntı çıkarmayla alakasını çözemedim. Neden aklınıza sıkıntı çıkarma ihtimali geldi 3 silindir diye? Sıkıntı çıkarmasını gerektirecek herhangi bir eksiği yok dolayısıyla da sıkıntısı yok. Tereddüt etmeyin.

    1.4 6v 80hp 195nm 3 silindir bir motordur. Tüketimi çok düşüktür buna rağmen performansı iyidir.
  • quote:

    Sıfır km 2009 fiesta yı 23 e aldım ben , gerisini sen düşün.

    Dizel mi aldın?
  • bende de cordoba tdi var styanlce mıdır nedır burayı okudum yok bir depo ile 1000 km gidermişşş nereye gidio anlamadım arabayı benzincide fulledım 160 tl yol bilgisayarının gösterdiği 760 km hadi yavas kullandıım 120 geçmedim araba 850 km bir depo mazot yaktı artı aşırı az da yakmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damalis

    bende de cordoba tdi var styanlce mıdır nedır burayı okudum yok bir depo ile 1000 km gidermişşş nereye gidio anlamadım arabayı benzincide fulledım 160 tl yol bilgisayarının gösterdiği 760 km hadi yavas kullandıım 120 geçmedim araba 850 km bir depo mazot yaktı artı aşırı az da yakmıyor


    9 nisan cumartesi ankaradan osmaniye ye 2008 cordoba 1.4 tdi stylance ile gittim. depoyu istanbul yolunda çiftlik kavşağındaki PO dan fulledim.araçta tek ben vardım, bagaj dolu halde. çoğunlukla cc ile kullandım ve sabırla 90-100 arası hız ile gittim. yol bilgisayarı 3,9 litre yaktığını gösterdi. 580 km yol yapmışım, gidebileceği yol olarakta 660 km gösterdi. yakıt göstergesi yarım deponun üzerinde kaldı.
  • bu aracı baya bir araştırmıştım seat ın kapanma dedikoduları (bloomberg seatı kar marjı en kötü şirketi felan seçmişti) süspansiyon sertliği (yapılan yorum kalas gibi arabadır) ve wv parçası kullandığı için fazla masraf çıkarır muhabbetleri beni istemeye istemeye bu araçtan uzaklaştırdı imzamdaki araca yöneldim bende keşke içine binip bir kaç tur atsaydımda sonra karar verseydim ama malum ülkemizde zevkimize göre araca binmek (çok zengin değilsek) mümkün değil.

    bildiğim bir şey varsa bu aracı kullanan herkez aracın ne kadar az yaktığını savunuyor hatta yukardaki arkadaşı saymassak hiç çok yakıyor diyeni görmedim
    benim araçta aux girişine şükür ederken cordobada esp mevcut 4 cam otomatik (bu benim için çok önemli) arkadaşların dediği gibi bu araç piyasadaki çoğu c segmentinden daha donanımlı.

    kendi kararıma sebeb olan artı ve eksileri yazdım karar tabiki sana kalmış

    şimdi gelelim benim soruma arkadaşlar 3 silindirli bir araç tamam az yakarda nasıl 4 silindir kadar performanslı olur koskoca 1 silindiri sadece ses için mi koyuyorlar tüm araçlara?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 11 Nisan 2011; 16:07:45 >




  • kalas gibi olmasının getirisi,virajlarda tran gibi olmasıdır
    ESP yoktur;o EPSdir yani elektrik destekli hidrolik direksiyon,şehir içinde serçe parmak,hızlıyken sert ve direkt..
    4 silindirli 1.9tdi motorun 1 silindiri direkt kesilip monte edilmiyor araca herhalde; en başlıca farkı krank-egzantrik milleri..dezavantajı ise devirsiz kalkışlarda ve rölantide sarsıntılı çalışması motorun,yoksa diğer durumlarda hiçbir farkı yok.. benim araç da 880km gösterdi menzili en fazla, bu da ş.içi ortalamasından kaynaklı..uzun yol yapıp da depo fullendiğinde muhakkak 900küsürlerde olacaktır..
  • arkadas aracini almistir herhalde ama diger arkadaslar icin bir not da ben duseyim..ayni motorlu skoda roomster kullandim.. o da polo ile ayni on takimi paylasiyor ayrica.. hem cok ekonomikti (4,5lt gibi bir ortalama mumkun hem de o aerodinamikle) hem de ara hizlanmalarda uzmuyordu arac.. otoyolda 160dan sonra gitmiyor, ama normal kullanimda problem yasamazsiniz. yol tutusu da sasirtici derecede iyiydi..
  • orjinalinde (polo ve ibiza/cordoba için) 180-185i görüyor; dipgazda.. chipten sonra 195i gördüm ben de.. roomsterin ağırlığından olsa gerek 170tan sonra gitmeme,ya da riske girmeme..
  • Uzun bir süre Polo TDI kullandım. Ne kadar basarsam basayım maksimum 100km/7lt yakıyor. Rahatlıkla 170 li hızlara çıkabiliyorsun. Fakat çok gürültülü ya.
  • bende cordoba almayı düşünüyorum. 1.4 tdi motorlu olanından.
    bazı arkadaşlarım, bu arabanın motoru sorunlu, gürültülü, konforsuz bir araç diyor.
    eşdeğer paralara alınabilecek en iyi ve ekonomik araba olduğunu düşünüyorum.
    yorumlarınızı beklerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: k.c

    bende cordoba almayı düşünüyorum. 1.4 tdi motorlu olanından.
    bazı arkadaşlarım, bu arabanın motoru sorunlu, gürültülü, konforsuz bir araç diyor.
    eşdeğer paralara alınabilecek en iyi ve ekonomik araba olduğunu düşünüyorum.
    yorumlarınızı beklerim.

    Motorunun sorunlu olmasından başka hiç bir dezavantajı yok.. ki sadece dışardan gürültülü bir motor. Ses izalasyonu gayet iyi kabine verdiği ses diğer dizel araçlardan farksız..

    Ayriyetten motor ısındığında ses oldukça azalıyor.

    Haricinde piyasadaki en sağlam dizel motorlardan biridir TDI motor.

    Konforsuz diyen kusura bakmasın aşağılamak için söylemiyorum kesinlikle ama fiat bis araca biniyor herhalde.
  • Merhaba, 1 yıldır 2008 seat ıbıza, ve son 1 yıldırda 2007 seat cordaba kullanıcısıyım... ıkısıde 1.4 tdi modor. 3 silinidir. Bu sekmentte alabılecegınız, en donanaımlı ve en sağlam araba olduğuna garantı verebılırım.. Aracımı deposunu 200 tl fulluyorum ve sehır ıcınde 1000 km, sehır dışında ıse 1300 km cok rahat devırıyor. esım fethıyelı, aracımı doldurup fethıyeye gıdıyor ve tekrarda rahat raht donuyorum. ankataya ındıgınde hala kırmızı ışık yanmamış oluyor. ankara feyhıte 650 km ..

    bu formda bır cok arkadaşımın seat marka arcından memnun olduğunu goruyor ve sonuna kadar katılıyorum. Eger ımkanınız var ıse 2014 clio degıl 2007 cordoba alın . 2007 cordobadakı donanım 2014 clıo da yok. rahatlık ve konfor yok...

    Ben 2 yıldır seaat marka araç kullanıyorum ve yıllarca benzıne verdıgım paraya acıyorum... sevgılerle...
  • Seat cordoba 1.4 TDI Signo araç 200.000 binde ÖZELLİKLER
    ABS-DİJİTAL KLİMA-2 AİRBAG-YOL BİLGİSAYARI-4 CAM OTOMATİK-ELEKTİRİKLİ AYNA
    CRUZ KONTROL ( HIZ SABİTLEME)
    ÇELİK JANT-SİS FARI
    özellikleri vardır fiyatı da 16.900 yazmış rengi beyaz

    Bu araç hakkında hiç bi bilgim yoktur bana yardımcı olursanız bilgilendirir iseniz sevinirim ? Satma durumu da nasıldır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmetefe038

    Seat cordoba 1.4 TDI Signo araç 200.000 binde ÖZELLİKLER
    ABS-DİJİTAL KLİMA-2 AİRBAG-YOL BİLGİSAYARI-4 CAM OTOMATİK-ELEKTİRİKLİ AYNA
    CRUZ KONTROL ( HIZ SABİTLEME)
    ÇELİK JANT-SİS FARI
    özellikleri vardır fiyatı da 16.900 yazmış rengi beyaz

    Bu araç hakkında hiç bi bilgim yoktur bana yardımcı olursanız bilgilendirir iseniz sevinirim ? Satma durumu da nasıldır ?

    yukarıda yazılmıs araçla ilgili çoğu sey satma durumu da alacağınız araç 200k kmde ne kadar binmeyi düsünüyorsunuz 50k km bindiniz diyelim 250k olacak satılır satılmaz diye bir sey yok her aracın alıcısı vardır ama acil sıkıstım paraya ihtiyacım var aldığım rakama hemen satabilir miyim diyorsanız o biraz zor 2-3 ay bekleyebilirsiniz insanlar hala seat markasına temkinli yaklasıyor ama bindiler mi bu düsüncelerden uzaklasıyorlar skoda da aynı sekilde eğer uzun süre binmeyi düsünüyorsanız 16 bine bitirin derim model yılı kaç bu arada?




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.