Şimdi Ara

Seat Cordoba 1.4 Tdi Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar herkese merhabalar bugün kendi aracımı sattım. 35.000TL gibi bir bütçem var ve Seat Cordoba 1.4 Tdi düşünüyorum.Aracın genel hakkındaki yorumlarınız nedir birde yol tutuşunu ciddi merak ediyorum.



  • hocam kac model almayi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama arkadasimda 2013 ya da 14 modeli vardi yakiti kokluyordu sadece bir depo ile cok rahat 1100km goruyorudu
  • Ben de 2006 1.4 tdı fabia classic vardı arkadaşımda 1.4 tdı cordoba var halen kullanıyor. Aslında ikisi aynı araba sadece tasarım farklı. İkisini de uzun süre kullanmış biri olarak şunları söyleyeyim. 1.4 tdı 3 silindirli çok sağlam ve çok az yakan bir ünite. Benim araç 80 bg di ve performans gayet yeterliydi. Yol tutuş ve konfor olarak ortalamanın üstünde sayılır fakat bu 3 silindir aracın az yakmasını sağlamakla beraber biraz gürültülü ve sersem çalışan bir motor.
  • Uzun süre 2008 model kullandım. Güzel araba bu fiyata alınacak bir arabadır. Temiz bulursan kaçırma bu fiyata işe yaramaz araba bir dünya tavsiye ederim. Uzun yolda kullanıma alışırsan seni virajlarda üzmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 2 Ekim 2019; 21:19:58 >
  • 300bin kmde pert kayıtlı 1.4tdi cordoba deneme imkanım oldu beklediğimden daha güzeldi
  • 2yıl kadar 2006 modelini kullandım. Ailemizdede halen 2011 den beri 2008 modeli var. Memlekete gittiğide kullanıyorum.

    Bagaj hacmi çok geniş.
    Uzun yolda yakıtı 4.2 gördüm çok uğraşmadan. Şehiriçinde şehire ve mesafeye göre değişir.
    Yol tutuşu çok üst birşey beklemeyin ama tedirginde etmez fena değidir. Tavsiyem mutlaka orjinal lastik ebatları ile kullanılması.
    Eski tip dizel olduğundan hakikaten gürültülü çalışır. Ama benim araçta ailemizdeki araçta can sıkıcı arıza yaşamadık. Bakımlarını aksatmamak gerek.
    Arka diz mesafedi dar. Uzun boylular ve kalabalık aileler için biraz sıkıntı.
    Ön camlar tek tuş ile otomatik açılır kapanırdı. Ve hız sabitleyici vardı.
    Otomatik almak zorunda olduğum için satmıştım yoksa çok memnundum.
  • Yorumlar için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.