Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.736
Cevap
98
Favori
284.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2023 aralık çıkışlı Seat Ateca aracımdan yolda ilerlerken 40 km/s hızın üstüne çıkınca uğultu gibi (bazısı tırlarda ki retardar sesine benzetiyor) ses geliyordu, şuan 6 aylık ve 6100 kmde araç. 2 haftadır bu ses geliyor. hızlandınça uğultu artıyor, hareket halinde vites boşta olsa da olmasa da ses geliyor. yavaşlayınca ses azalıyor ve 40-30 km/s dan aşağıya düşünce ses duyulmuyordu.

Servise götürdüm, sesin kaynağının şanzıman olduğunu tespit ettiler ama hangi parça olduğunu çözemediler. servis ana merkez ile görüşmüş ve aracı 13000 km ye kadar kullan daha sonra tekrar servise getirmemi söylemişler. Aracın yürüyeninde sorun yok ama araçta retardar varmış gibi ses geliyor hız ile orantılı olarak artıyor azalıyor.

Sizin başınıza böyle birşey geldimi Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim.

• 400. Gönderimiz 🥳🥳🥳, Herkesten beğeni, yorum, destek bekliyoruz 😊

https://www.instagram.com/p/C-ChjvLOkBM/?igsh=M2ljYW81ajE0YjZt
  • Herkese Merhaba 🤗 SEAT&CUPRA ATECA TÜRKİYE 🇹🇷 grubu olarak “7 EYLÜL CUMARTESİ İSTANBUL BULUŞMASI 🚦” etkinliğini gerçekleştireceğiz. Konum bilgisi sadece katılacak kişilerle paylaşılacaktır. Katılmak isteyenler Mesaj atabilir, E-Posta adresimize yazabilir ya da diğer sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir. Müsait olan herkesi bekliyoruz. Etkinlik afişimiz görseldedir.

Seat Ateca  (ANA KONU)

• Buluşmamızdan arta kalanlar:

SEAT&CUPRA ATECA TÜRKİYE 🇹🇷instagram
    https://www.instagram.com/p/C_uCvh3oBAw/?igsh=NjR4c2JlZXlqYjlj

• Selam arkadaşlar,
    vcds için kablo kullanan var mı aranızda ?
    Aliexpress ten klon kablo aldım. 24.5 versiyon ancak çalışmadı. Araca bağlanıyor. Autoscan da sorun yok ancak adaptation kısmı tıklanabilir değil. 5f information elect. Kısmında sadece security access seçilebilir.
    46 central conv. tıkladığımda da "No response from controller" hatası veriyor. Kısaca çöp.

Araç 2021 Ağustos üretim FR, sorunsuz kullanan varsa link, kablo versiyonu vb. bilgi verebilirse çok sevinirim.
  • gençler selamlar,

ilgisi çeken olabilir..

https://www.youtube.com/watch?v=POe-bo03hmE

• merhaba ateca 1.4 150hp awd araç inceliyorum. bu araçlar sürekli 4 çeker mi yakıt nasıldır. 2017 2018 lere bakıyorum xcellence

• Sıfırı alınır mı ne diyorsunuz Xp Cam tavanlı 1780

• Merhabalar,
    Araç hk genel kullanıcı yorumu paylaşabilir misiniz?
    2023 yada sıfır 2024 almayı düşünüyorum.
    Dsg den yana çekincem var. Yok dsg patlıyor, çatlıyor vs.
    Yada gidip 2022 1.6 3008 alacağım neredeyse aynı paraya.
  • beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Sürekli 4 çeker
  • ICEBERK kullanıcısına yanıt
    Fiyat/performans aracı.
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında olduğu sürece korkmayın dsg den, eski nesillerinde sorun vardı. Donanıma bağlı olarak tatmin eder.
  • Sıfır ateca xperience bu araca sonradan adaptif corise control takılabiliyormu? Birde takılıyorsa yazılımlamı çözülüyor sök tak işlemler varmıdır?
  • garcia1905 G kullanıcısına yanıt
    Yazılımla acc yapılıyor
  • ICEBERK kullanıcısına yanıt

1695 olmuş. 250 bin 6 ay sıfır faiz var. Siz aldınız mı?

• faydin33 F kullanıcısına yanıt

Yok almadım daha. Kasa tipi eski, fabrika kapanıyor vs gibi yorumlardan sonra listemden çıkardım gibi bir şey oldu.

• faydin33 F kullanıcısına yanıt

ben aldım :)

• Harun Bozaroğulları H kullanıcısına yanıt

Bende ateca alarak aranıza katıldım. Whatsapp linki paylaşa bilir misiniz?

• Selamlar ben de aranıza katıldım wp linki iletir misiniz
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.