|
Seat Ateca (ANA KONU) (136. sayfa)
-
-
2023 aralık çıkışlı Seat Ateca aracımdan yolda ilerlerken 40 km/s hızın üstüne çıkınca uğultu gibi (bazısı tırlarda ki retardar sesine benzetiyor) ses geliyordu, şuan 6 aylık ve 6100 kmde araç. 2 haftadır bu ses geliyor. hızlandınça uğultu artıyor, hareket halinde vites boşta olsa da olmasa da ses geliyor. yavaşlayınca ses azalıyor ve 40-30 km/s dan aşağıya düşünce ses duyulmuyordu.
Servise götürdüm, sesin kaynağının şanzıman olduğunu tespit ettiler ama hangi parça olduğunu çözemediler. servis ana merkez ile görüşmüş ve aracı 13000 km ye kadar kullan daha sonra tekrar servise getirmemi söylemişler. Aracın yürüyeninde sorun yok ama araçta retardar varmış gibi ses geliyor hız ile orantılı olarak artıyor azalıyor.
Sizin başınıza böyle birşey geldimi Nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim.
-
400. Gönderimiz 🥳🥳🥳, Herkesten beğeni, yorum, destek bekliyoruz 😊
https://www.instagram.com/p/C-ChjvLOkBM/?igsh=M2ljYW81ajE0YjZt -
-
Buluşmamızdan arta kalanlar:
-
Selam arkadaşlar,
vcds için kablo kullanan var mı aranızda ?
Aliexpress ten klon kablo aldım. 24.5 versiyon ancak çalışmadı. Araca bağlanıyor. Autoscan da sorun yok ancak adaptation kısmı tıklanabilir değil. 5f information elect. Kısmında sadece security access seçilebilir.
46 central conv. tıkladığımda da "No response from controller" hatası veriyor. Kısaca çöp.
Araç 2021 Ağustos üretim FR, sorunsuz kullanan varsa link, kablo versiyonu vb. bilgi verebilirse çok sevinirim. -
-
merhaba ateca 1.4 150hp awd araç inceliyorum. bu araçlar sürekli 4 çeker mi yakıt nasıldır. 2017 2018 lere bakıyorum xcellence
-
Sıfırı alınır mı ne diyorsunuz Xp Cam tavanlı 1780
-
Merhabalar,
Araç hk genel kullanıcı yorumu paylaşabilir misiniz?
2023 yada sıfır 2024 almayı düşünüyorum.
Dsg den yana çekincem var. Yok dsg patlıyor, çatlıyor vs.
Yada gidip 2022 1.6 3008 alacağım neredeyse aynı paraya. -
Sürekli 4 çeker -
Fiyat/performans aracı. -
Garanti kapsamında olduğu sürece korkmayın dsg den, eski nesillerinde sorun vardı. Donanıma bağlı olarak tatmin eder. -
Sıfır ateca xperience bu araca sonradan adaptif corise control takılabiliyormu? Birde takılıyorsa yazılımlamı çözülüyor sök tak işlemler varmıdır? -
Yazılımla acc yapılıyor -
1695 olmuş. 250 bin 6 ay sıfır faiz var. Siz aldınız mı?
-
Yok almadım daha. Kasa tipi eski, fabrika kapanıyor vs gibi yorumlardan sonra listemden çıkardım gibi bir şey oldu.
-
ben aldım :)
-
Bende ateca alarak aranıza katıldım. Whatsapp linki paylaşa bilir misiniz?
-
Selamlar ben de aranıza katıldım wp linki iletir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X