Şimdi Ara

Seat ARONA siparişi verildi. Sizce nasıl bir karar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
32.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer bir SUV şu 3 özelliğe sahip değilse benim gözümde boşu boşuna yerden yükseltilip performansı düşürülmüş, yakıt tüketimi arttırılmış bir çöptür:

1) 4 tekerlekten çekiş
    2) Takviye vitesi
    3) Diferansiyel kilitleme mekanizması

Hem fiyatların uçtuğu bu devirde 0 km otomobil almak gerçekten çok mantıksız. 100000 liraya Mercedes W204 kasa C180'in sıfırı alınıyordu be. Hatta çocuk, yaşlı ve hasta anne baba, toplu taşıma kullanmayı zorlaştıracak bedensel engel gibi mecburiyetler yoksa 0, 2., 3. el farketmeksizin otomobil almamak lazım bu devirde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorda sıkıntı yok 1.0 tsi gayet güzel motor ama ben aronaya 100 bin hayatta vermezdim.
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    Biz 2 ay önce aldık fr donanımını araç babamın önceki arabamız motor kıran kronik sorunlu bir subaru legacy di ondan sonra alman arabası dertsiz derstsiz benzini doldur git hesabı çok iyi araç teknolojileri olsun performans ve yakıt ekonomisi olsun herşeyi çok iyi 1.0 ecotsi aşağılanacak bir motor değil yeni nesil teknolojilere çok uygun. Aracın tek sıkıntısı bence aksesuarı olmaması bi cam rüzgarlığı bulamadık yeni ibiza ile ölçüleri aynı ibiza adına soruyoruz yine yok neyse

Arona ile merak edilenleri cevaplayabilirim sormak isteyen varsa

• (10 yıl sonra)

ciddi ciddi bu yorumdan gina geldi. 0.6 tsilara bi binin test yapin sonra gelin suraya ezber ezber konusun rica ediyorum.

ulkenin en buyuk sorunu bu. fikri yok zikri var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suan 2.elde 160 binden baslayan bi arac

• 162 bin tl, 23.800km, 2018 dizel otomatik.
    159 bin tl, 55.000 km, 2018 benzin oto.

Ciddi kafam karıştı. Qashqai, reno falan :/

Bazı markalarda sıfır dizeller benzinliden ucuz bu arada, uzun süre kullanacaksak dizel almam sıkıntı mı acaba ? Kanunlar falan ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcinar78 -- 10 Mart 2020; 20:38:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz. Biraz daha demokrasi ister misiniz?

100.000'e 1.0 kutu kadar arabaya vermezdim, giderim ikinci el alırım daha iyi. O nedir öyle yahu?
    Selam :D

• Yakınlarda bu araçtan alan var mı. ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.