Şimdi Ara

SEASONIC X760 GOLD POWER SUPPLY - indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha üst bir modele geçeceğimden , 760 WATT GOLD SERTİFİKALI POWER SUPPLY'm satılıktır. Ürünü birkaç senedir kullanıyorum , şu ana kadar herhangi bir takılmasını görmedim , elektrik gidip gelmesinde de malum en ufak bir sorun yaşamadım. Kondisyon olarak gayet temiz durumdadır.FİYAT 490 TL dir. Gereksiz fiyat polemiklerinden kaçınılması önemle rica olunur. Ürünün kutusu ve kutu içeriği eksiksiz , ve tertemiz durumdadır. Resimler temsili , içerik aynıdır. Herkese iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 17 Ocak 2019; 19:36:24 >

• Merhaba, fatura garanti durumu hakkında bilgi yok bir de pazarlık payı var mıdır, çok güzel psu, seasonic favorimdir bu işte.
  • Alınma tarihi 21 / 02 / 2012.. ( Arada 1,5 sena kadar boşta durdu bilgisayarımı sattığımdan , psu yu satmamıştım ) , sitesinde 5 yıl garanti yazıyor. Yani daha uluslararası garantisi var demektir. Şayet Seasonic'e göndermek gerekebilir arıza durumunda. Kaldı ki kolay bozulacak bir ürün değil. Onun dışında 1 sene daha garantisi var demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 23 Ocak 2016; 11:31:11 >
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    ürün ile gelen garanti belgesinde de 5 sene yazıyor olabilir isterseniz kontrol edin. bende x-750 watt olanı var. ve garanti belgesinde 5 yıl yazıyor. teknobiyotik faturalı.
  • Fatura tarihini yazdım zaten ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P.M
  • "Gereksiz fiyat polemiklerinden" vs yazmışsınız. Gerekli olduğu için yazıyorum.

İlana Ocak 2016'da yorum gelmiş. Yani neredeyse üç senedir satılık. Burada bir yalnızlık var. Siz başka bir dünyada yaşıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.