Şimdi Ara

Seasonic x-850 vs CORSAIR CMPSU-850AX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    corsair 7 yıl garantili ama öbürü de 5 yıl garanti ve marka yani
    ne dersiniz arkadaşlar hangisi daha iyi olur?
    ben aralarında fark göremedim
    fark varsa söylerseniz iyi olur
    sessiz , kaliteli ve sertifikası iyi olan psu istediğimden bu 2 ikisi arasında kaldım
    yoksa platinum psuları mı beklesem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Temmuz 2011; 20:12:52 >

• Fiyatlara bakmadım ama ucuz olanını al, sonuçta ikisi de seni üzmez
  • corsair ax850'yi zaten seasonic üretiyor tasarımlarından başka bir farklılık olduğunu sanmıyorum.

seasonic alman daha mantıklıdır..
  • Corsair AX850'yi de Seasonic üretiyor yani ikisi aynı ürün.Corsair 7 yıl garanti veriyorken Seasonic 5 yıl veriyor.Corsair ürettirdiği ürüne o kadar güveniyor ki üreticinin verdiği süreden 2 yıl fazla garanti veriyor, sanki bir nebze daha dikkatli üretilmiş gibi!!! Benim ki tamamen tahmin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Corsair AX850'yi de Seasonic üretiyor yani ikisi aynı ürün.Corsair 7 yıl garanti veriyorken Seasonic 5 yıl veriyor.Corsair ürettirdiği ürüne o kadar güveniyor ki üreticinin verdiği süreden 2 yıl fazla garanti veriyor, sanki bir nebze daha dikkatli üretilmiş gibi!!! Benim ki tamamen tahmin!!

Bu garantiler türkiyede geçerli mi? Ben Seasonic M12 II-620W aldım garanti belgesinde 2 yıl yazıyor.
  • sağolun yorumlar için
    corsair yaklaşık 50tl daha pahalı ama 2 yıl garanti var
    seasonic daha ucuz bir de bir daha değiştirmem herhalde psu yu
    o yüzden de 7 yıl garantili ürünü olmak istiyorum ama seasonic in de isim var yani
    arada kaldım neyse zaten eylulde alıcam psu yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 5 Temmuz 2011; 21:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Corsair AX850'yi de Seasonic üretiyor yani ikisi aynı ürün.Corsair 7 yıl garanti veriyorken Seasonic 5 yıl veriyor.Corsair ürettirdiği ürüne o kadar güveniyor ki üreticinin verdiği süreden 2 yıl fazla garanti veriyor, sanki bir nebze daha dikkatli üretilmiş gibi!!! Benim ki tamamen tahmin!!

Bu garantiler türkiyede geçerli mi? Ben Seasonic M12 II-620W aldım garanti belgesinde 2 yıl yazıyor.

5-7 garantiler corsair ve seasonic in konunun başlığında yazdığım ürünleri için geçerli bir de corsair in 1200w lık ax1200 modeli için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CORSAİR CARBİDE 200R 550W 227 TL
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

quote:

5-7 garantiler corsair ve seasonic in konunun başlığında yazdığım ürünleri için geçerli bir de corsair in 1200w lık ax1200 modeli için

ax 1200 seasonic tarafından üretilmiyor. soru içinse hangisini alırsanız alın önemli değil. corsair in bişey ürettiği yok sadece müşteri memnuniyeti için 2 yıl fazla garantisi var. bu garantiler için de şüphe duymayın, hem corsair hemde seasonic nerde satılırsa satılsın, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmalardır. bu konu için distribitör falan dinlemez her zaman yanınızda olur. ayrıca ne akortek ne de dijitaltrend bu firmaları kaybetmek istemez...

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

quote:

quote:

Teşekkürler. Gerçi 2 ay içinde 2 tane Seasonic M12 II-620W aldım birincisi hiç çalışmıyordu iade edip başka yerden aynısını satın aldım sistemi topladım bir hafta sonra elektrik kaçağı tesbit ettim psu'yu söküp kontrol ettiğimde psu'nun kasasında elektrik vardı servise gönderdim. şu anda serviste bekliyorum.

• Tamamen aynı modeller, güç kaynağını bir kere alıp çok uzun süre kullanıyorsun. O nedenle az daha fark verip garantiyi 7 yıl yapman çok daha mantıklı bir hareket olacaktır. Corsair AX850 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LUZz

Tamamen aynı modeller, güç kaynağını bir kere alıp çok uzun süre kullanıyorsun. O nedenle az daha fark verip garantiyi 7 yıl yapman çok daha mantıklı bir hareket olacaktır. Corsair AX850 derim.

bende oyle dusundum hocam
    aradaki fark olan 2 yil garanti az degil ki bu normalde diger parcalara verilen garanti suresidir
    hemde kargo falan olmayacak 50TL daha verip inventustan kaparim olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 6 Temmuz 2011; 9:18:25 >
  • Çok doğru bir hareket olur!!
  • 7 yıl kullanacağınızı sanmıyorum 5 yıl içinde bile neler geçicek elinizden..

ax750 ile ax850'yi seasonic ax1200'üde Flextronics üretiyor diye biliyordum belki ben yanlış biliyorum..
  • corsair tabikide, heralde daha iyi bir ürün ki etrafta seasonic ten daha fazla görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

7 yıl kullanacağınızı sanmıyorum 5 yıl içinde bile neler geçicek elinizden..

ax750 ile ax850'yi seasonic ax1200'üde Flextronics üretiyor diye biliyordum belki ben yanlış biliyorum..

o da dogru
    5 yil bile fazla gelir
    olmadi degistirip yeni platinum psu alirim
    teknobiyotik ten eylul gibi alirim seasonic i
    yorumlar icin sagolun arkadaslar
  • Seasonix X-850 kullanıyorum.Sessizlik için almıştım.Aldım alalı fan sesi vs.yok.Tavsiye ederim.
  • bu arada fsp epsilon 600w urununu 4 yil kullandim
    tas gibi psuydu hic bi sey olmamisti
    bu da oyle olur ins
  • Golddan platinyuma geçiş pek fark yaratmaz, zaten alınabilecek en iyi modellerden. Daha fazla watt ihtiyacı yaşayıp değiştirmek isteyeceğini de sanmıyorum.
  • quote:

Golddan platinyuma geçiş pek fark yaratmaz, zaten alınabilecek en iyi modellerden. Daha fazla watt ihtiyacı yaşayıp değiştirmek isteyeceğini de sanmıyorum.

daha fazla güce ihtiyacınız olacağınızı ben de sanmıyorum. bırakın gold dan platinuma, bronze dan platinuma bile fark elle tutulan cinsten olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Golddan platinyuma geçiş pek fark yaratmaz, zaten alınabilecek en iyi modellerden. Daha fazla watt ihtiyacı yaşayıp değiştirmek isteyeceğini de sanmıyorum.

daha fazla güce ihtiyacınız olacağınızı ben de sanmıyorum. bırakın gold dan platinuma, bronze dan platinuma bile fark elle tutulan cinsten olmaz..

o zaman bozulana kadar seasonıc ı kullanıcaz demektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.