Şimdi Ara

Seasonıc 520w platınıum mu? Aerocool 600w Bronze mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ıkı marka bana guvenılır gelıyor ve sessız uzun omurlu verımlılıgı ıyı bı psu alıcam fakat ıkı urunde kalıtelı olmasına ragmen seasonıc platınıum verımlılıkte ama bazı urunelrınde sw sorunu cıkabılıyormus aerocoolda oyle bı sorun duymadım fakat bronze verımlılıkte onemlı olan verımlı aktıf ve sessız bır psu olması onerılerınzı ve goruslerınzı neler ?

• platınıum ile bronze karşılaştırılmamalı eğer güç ihtiyacınızı karşılıyorsa seasonici alabilirsiniz
  • Öncelikle sistem bileşenlerinizi yazmanız iyi olur.

Ürünlere gelirsek, Seasonic bariz daha iyidir, sorduğun Aerocool'un modeli Strike X serisi ise şişirilmiş etikete sahiptir, 600w 80+ olan psu 12v kanalından yine birebir 600w veremez, en üst seviye de bile bu oran da güç yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Öncelikle sistem bileşenlerinizi yazmanız iyi olur.

Ürünlere gelirsek, Seasonic bariz daha iyidir, sorduğun Aerocool'un modeli Strike X serisi ise şişirilmiş etikete sahiptir, 600w 80+ olan psu 12v kanalından yine birebir 600w veremez, en üst seviye de bile bu oran da güç yok.

Seasonic tahminen 500w verir aerocool da 500w verir diye tahmin ediyorum bu durumda seasonicin kalitesi belli
  • Aynen hocam
  • Ocz Zs750
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Seasonci 500 watt mı verir? Yanlışsın. Bu power 593 watt a kadar sorunsuz verebiliyor.
    Ve r9 290 lı 4790k lı sistemi kaldırıyor. Kullanmadan yorum yapmayınız.
    Bizzat kullandım. Oldukça sessiz ve ısınmayan bir powerdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12v kanalından verdiği gücü belirtmek istemiştir arkadaş, aksi halde top değerler de çoğu psu sürekli olmasa da belli seviye de max. değerinin üzerinde güç verebilir.
  • Fiyatlar ne durumda?Sırf plat olsun diye çok para vermeyin 520wlık psuya.Corsair vs650 filan da aynı işi görür.

Marka olarak seasonicle aerocool karşılaştırılamaz zaten.
  • Seasonic'in O güç kaynağı aşırı verimlidir, Baskılı devredeki herşey üst düzey ve sıcaklığa dayanıklı bileşenler ile donatılmışdır ve üzerindeki bakır yüzündende gram ısınma sorunu yokdur 12v'dan verdiği güce bakmaya lüzum bile yok. Bakınız üstdeki berdush42 arkadaşımız i7 4790K ve R9 290 ile kullanmış sorunda yaşamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melkor89 -- 8 Ocak 2015; 13:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Seasonci 500 watt mı verir? Yanlışsın. Bu power 593 watt a kadar sorunsuz verebiliyor.
    Ve r9 290 lı 4790k lı sistemi kaldırıyor. Kullanmadan yorum yapmayınız.
    Bizzat kullandım. Oldukça sessiz ve ısınmayan bir powerdır.

12v yi söylemiştim ama yine de farketmez seasonic her zaman 1 numaradır.
  • Evet 520 watt yazdığına bakmayın maksimum 600 watta kadar çıkış verebiliyor, 5 gün kadar kullandım çok fazla zorlayamadım ama 565 watta kadar çıkış yapabilmiştim, sıcaklık konusunda da gayet iyi bir psu idi 565 watt yükte hafif bir ılıklık vardı.

Yanlız kullanmaya başladıktan 2 gün sonra coil whine başladı, psu resmen bağırıyordu iade etmek zorunda kaldım.
  • bunu soyleyen baskasıda olmustu demekkı cw sorunu kronık bbu modelde :S baska modele yonelıcez demekkı Corsair RM550 YADA RM650 DUSUNUYORUM ONLARDA OLDUKCA SESSIZ İMİŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtuncay

bunu soyleyen baskasıda olmustu demekkı cw sorunu kronık bbu modelde :S baska modele yonelıcez demekkı Corsair RM550 YADA RM650 DUSUNUYORUM ONLARDA OLDUKCA SESSIZ İMİŞ

Onlarıda seasonic ürettiğinden onlardada bu risk var.
  • cw sorunu olmayan baska bır marka varmı pekı cooler masterın urunlerı mesela
  • Aerocool psu devamlı satarim gayet sessiz ve iyidir tavsiye ederim 600watt olanini i7 3770 .hd 7950 li sisteme verdim sorunsuz kullanmakta verdiğim arkadaş
  • xxtuncay X kullanıcısına yanıt
    Bu listeden secim yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.