Şimdi Ara

searing gorge da veya burning steppes de flight pet nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
21.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün bir konu açmıştım mount konusunda ve yine aynı ciddiyetle bu mount işine ciddi ciddi kafayı taktım çünkü dreadsteed görevini aldım ama bu görev searing gorge a git diyor bende aradım dolaştım gitim gezdim girmediğim delik kalmadı ama yok arkadaş sanki yerin dibine girdi

Etrafın ideolojisine baktım ama hiçbir tarafta geçiş yook

DAğlardan tırmanmaya çalıştım ama dağlar geçit vermiyor

En sonunda kara kara düşünürken aklıma loch modan geldi az önce oraya da gittim orada da yok flight pet de yok

loch modan da bir kapı var ve bu kapı kilitli anahtarını da bulamadım ismi key to searing gorge

sizce oraya nasıl geçebilirim

Ayrıca bu acil bir durum zamanımı yemeyin

pardon ama gitmem gereken yer burning steppes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Haziran 2009; 17:42:47 >

• Hayal gücünü kullan sonra bir bakmışsınki oradasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Hayal gücünü kullan sonra bir bakmışsınki oradasın.

Ya zamanımı yemeyin bari bir şeyler yazın 40 yılda bir quest sorarız onDA DA muhattap olan olmaz
  • delikanlı sen gınayttonline oyna, orda "aga pls, gold pls, görev yapalım pls" de hemen götürürürler görev yapılacak yere... hade...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

delikanlı sen gınayttonline oyna, orda "aga pls, gold pls, görev yapalım pls" de hemen götürürürler görev yapılacak yere... hade...

ben zaten Knight dan geliyorum niye geri döneyim

Akıllı adam tekrar aynı hataya düşmez
  • Senin Penis konusunu silmişler =DD
  • quote:

Orjinalden alıntı: kertemeyenkele

AHAHAHAHAA HHASFDHSAFFLB NEYDİ AGA ETRAFIN İDEOLOJİSİ, LİBERAL DEMOKRATTIR BENİM BİLDİĞİM LOCH MODAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Güntülü

quote:

AHAHAHAHAA HHASFDHSAFFLB NEYDİ AGA ETRAFIN İDEOLOJİSİ, LİBERAL DEMOKRATTIR BENİM BİLDİĞİM LOCH MODAN

• quote:

quote:

ya ne bileyim ideoloji miydi strateji miydi jeostrateji miydi öyle bir şeydi bana da ideoloji daha uygun geldi

•  searing gorge da veya burning steppes de flight pet nerede

Horde musun alliance mı?

horde isen undercity -> silverpine forest -> hillsbrad foothills -> arathi highlands -> wetlands -> loch modan -> badlands -> searing gorge

alliance isen ironforge -> loch modan -> badlands -> searing gorge
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToughGui

Horde musun alliance mı?

horde isen undercity -> silverpine forest -> hillsbrad foothills -> arathi highlands -> wetlands -> loch modan -> badlands -> searing gorge

ya arkadaş badlandsdan searing gorge a geçiş yok

Ha şu var ama haritada orada geçiş var gibi gözüküyor ama aslında orada tepeler var yani oradan searing gorge a geçiş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 16 Haziran 2009; 14:22:35 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ToughGui

Horde musun alliance mı?

ya arkadaş badlandsdan searing gorge a geçiş yok

Ha şu var ama haritada orada geçiş var gibi gözüküyor ama aslında orada tepeler var yani oradan searing gorge a geçiş yok

arkadaşım biraz dolaş bulucaksın geçidi. horde mekanının yanında. kargattı sanırım adı oraya gelmeden sola doğru gidince görürsün.

• biraz ciddi olalım ya ben yaklaşık 15 saattir bunu arıyorum yaa
  • 15 saatte tüm explorer achivmentını yaparsın yau nası geçidi bulamadın anlamadım. bide eğer bulamıosan burning steppese geç ordan blackrockın içinden dolaş öyle git.
  •  searing gorge da veya burning steppes de flight pet nerede

İşaretlediğim yerden gidiliyor. Dağ gözüktüğüne bakma ince bir geçit var orda. Burning Steppes için de Stranglehorn-Duskwood-Redridge Mountains-Burning Steppes yapıcaksın. Bu arada Carbonite indir, haritadaki her yerin birbirine bağlantı yerlerini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 16 Haziran 2009; 14:45:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

İşaretlediğim yerden gidiliyor. Dağ gözüktüğüne bakma ince bir geçit var orda. Burning Steppes için de Stranglehorn-Duskwood-Redridge Mountains-Burning Steppes yapıcaksın. Bu arada Carbonite indir, haritadaki her yerin birbirine bağlantı yerlerini gösteriyor.

ya ben de yeni buldum o yolu ama o yol üzerinde hiç flight master yok mu
  • Ne yazıkki. :( Sadece Burning Steppes'de var bir tane. Blackrock simgesinin sağında ufak kamp gibi birşey var, orda Horde FP var.

Edit: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 16 Haziran 2009; 15:01:56 >
  • Var benim bildiğim Fp kuzeyde kule gibi gözüken yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Ne yazıkki. :( Sadece Burning Steppes'de var bir tane. Blackrock simgesinin sağında ufak kamp gibi birşey var, orda Horde FP var.

Edit: İmlâ.

nerde bu kamp bir wow haritasında gösterir misin bana lütfen
  • quote:

quote:

AAAAAAAAAAASDASDAAJSDJKASDJKASJKASJKAJKAJK JKJKJKPUAHAHAHAAHAH

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.