Şimdi Ara

seagate vs wd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben 7 sene 320 gb seagate kullandım hala çalışıyor 3 ay önce topladığım yeni sistemime de seagate aldım o da tıkır tıkır çalışıyor.Ben bir firmadan ağzım yanana kadar hep o bildiğim sorun yaşamadığım firmayı kullanırım.

Green serisi öneren bilgisizleri de boşver bişey biliyomuş gibi konuşuyolar green serisi depolama amaçlıdır işletim sistemi kurulmaz.Wd'de back performans serisi blue gunluk kullanım serisi.Black'in sesli çalıştığı söyleniyor ve sanırım daha az dayanıklı.O yuzden wd blue yada seagate barracuda'dan birini al çok farkları yok elektronik işi şans işi iyi marka diye alırsın elinde kalır 2 ay sonra.Şansına ne çıkarsa artık butçene uygun olanı al
  • Seagate in 1 tb hddsi çok hızlı ancak zamanla health bölümünde çeşitli sorunlar oluşuyor wd daha stabil gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: III. Çavuş

Hocam kusura bakma kafanı iyice karıştırdım heralde. Blue ve barracuda yazma hızı,ısı fan dengesi falan eş ürünler birbirlerine pek üstünlükleri yok, fazla da teknik bilgiye sahip değilim gerçi yanlışım varsa düzelten olacaktır illa ki. F/p yönünden ben olsam barracuda alırdım ikisi de uzun ömürlü ürünler çünkü neden fazla para vereyim böyle düşünürdüm. (Teknik servis kısmında iki firmaya da yolum düşmedi o konu hakkında birşey diyemem) Hatta almak içinde biraz doların düşmesini beklerdim ya da sıcak fırsatlar bölümünde bazen ssdler paylaşılıyor, orayı bi takip ederdim. Yani sana bunları önerebilirim hocam, eğer istersen yarın detaylı bi karşılarştırmayı pm atabilirim. Nike nixe benzetmesiyle yanlış algıya sebebiyet verdim heralde kusura bakmayın o işin espri boyutuydu benim için

hocam teşekkür ederim açıklamanızı çok beğendim eğer zahmet olmazsa araştırma yaparsanız sevinirim eğer zahmet olcaksa önemli değil tekrar teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Ben 7 sene 320 gb seagate kullandım hala çalışıyor 3 ay önce topladığım yeni sistemime de seagate aldım o da tıkır tıkır çalışıyor.Ben bir firmadan ağzım yanana kadar hep o bildiğim sorun yaşamadığım firmayı kullanırım.

Green serisi öneren bilgisizleri de boşver bişey biliyomuş gibi konuşuyolar green serisi depolama amaçlıdır işletim sistemi kurulmaz.Wd'de back performans serisi blue gunluk kullanım serisi.Black'in sesli çalıştığı söyleniyor ve sanırım daha az dayanıklı.O yuzden wd blue yada seagate barracuda'dan birini al çok farkları yok elektronik işi şans işi iyi marka diye alırsın elinde kalır 2 ay sonra.Şansına ne çıkarsa artık butçene uygun olanı al

acaba teknik servisle alakalı bi sorununuz oldumu herhangibi firmada ilgililermi

• quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

Seagate in 1 tb hddsi çok hızlı ancak zamanla health bölümünde çeşitli sorunlar oluşuyor wd daha stabil gibi görünüyor

zaten wd almak istiyorum garantisi 1 yıl uzun ama para veriyoruz arştırıyım genede dedim
  • playkinq kullanıcısına yanıt
    Hiç bi zaman bozulmadı o yuzden yolum dusmedi.Aslında şimdiye kadar aldığım hiçbir pc malzemesi bozulmadı mouse ve yıllar önce aldığım bir zotac ekran kartı hariç.O yuzden o konuda bişey söyleyemicem
  • quote:

Hiç bi zaman bozulmadı o yuzden yolum dusmedi.Aslında şimdiye kadar aldığım hiçbir pc malzemesi bozulmadı mouse ve yıllar önce aldığım bir zotac ekran kartı hariç.O yuzden o konuda bişey söyleyemicem

Hocam bn dedimki kendime madem sistem toplucaksin o kadar para verip 50tl daha verde caviar black 1tb al sizce mantiklimi almak sadece ses sorun olabiliyormus bn hem depolama hemde yazma olarak kullancam diski??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

seagate daha hızlı 2 yıl garantili wd blue daha yavaş 3 yıl garantili.Aralarındaki en önemli farklar bunlar.Ucuza bulduğunu al.

Wd blue değişmişti geçen sene.Son haliyle seagatedene iyiydi diye hatırlıyorum.

Zaten hdd bunlar ve aynı segmentteler.Çok fark olmaz aralarında hangisi ucuzsa o alınır.Fakat ben marka olarak WDnin daha iyi olduğunu düşünüyorum bir seagate kullanıcısı olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

seagate daha hızlı 2 yıl garantili wd blue daha yavaş 3 yıl garantili.Aralarındaki en önemli farklar bunlar.Ucuza bulduğunu al.

Wd blue değişmişti geçen sene.Son haliyle seagatedene iyiydi diye hatırlıyorum.

Zaten hdd bunlar ve aynı segmentteler.Çok fark olmaz aralarında hangisi ucuzsa o alınır.Fakat ben marka olarak WDnin daha iyi olduğunu düşünüyorum bir seagate kullanıcısı olarak.

Hocam caviar black1 tb alacagim depolama oyun oynama ve yazma amacli olacak sizce iyimidir ses sorunu var diyolar 50 tl daha verip almak mantikli geldi

• Black için ne desem yalan olur.Ama o işler için blue da yeterli gelir.Zaten hdd bunlar.Ciddi fark görmek için ssd kullanmak gerek.
  • blue yada barracuda her işini görecektir öyle black ile aralarında çok fazla zaten fark yok.Black serisinde azex serisi daha sorunluymuş fzex serisi yenilenmiş onlara bak illa black alacaksan.Bir de 5 yıl garanti varmış heralde ama Turkiye'de 2 yılı geçerli sanırım.2 yıldan sonra western digital ile yazışman gerekiyor anladığım kadarıyla.Uğraşırım dersen alabilirsin.Senin 50 tl fark dediğin eski seri blacklar 100 tl fark var yeni seri ile.Garanti konusunu da bir araştır ama dediğim gibidir muhtemelen.5 yıl Tr garantisi görunmuyor satıcılarda.

@Propus
    Olabilir,dediğim gibi zaten farkı hissetmez ama ben sorun yaşamadığım firmayla devam ediyorum bir gun sorun yaşarsam firmayı değiştiririm alırken kafam rahat olsun diye seagate aldım tık yok memnunum şimdilik test değerleri de guzel çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yumurtalı Pide

1 terabyte disk alanlar hepsini doldurabiliyorlarmı yoksa özentiliktenmi alıyorlar.

Özentilikle ne alakası var acaba.Herkesin ihtiyacı farklı kimine 250 gb fazla gelir kimine 4 tb az gelir.
    Benim 1 tb tıka basa doldu dün bitane daha almak zorunda kaldım.İhtiyacım olmasa almazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wd caviar blue tavsiyemdir seagate bana cok cektirdi

• Beyler black almimmi bazilari deger o paraya diolar black almazsan wd caviar blue mu aliyim black ne icin uretildiki bnde zaten ssd var 120 gb (pc yi toplayinca olcak yani)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.