Şimdi Ara

Seagate taşınabilir harddisk nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
15.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2tb olanından alıcam fiyatı gayet cazip sizce nasıl bir markadır almalımıyım kullanan duyan sorun yaşayan herkes cevap atarsa sevnrm

• Seagate, Western Digital, Samsung hdd konusunda isim yapmış markalardır. Rahatlıkla alabilirsin ama yine de ne olur ne olmaz alacağın ürün hakkında yorumlara bak bazı serilerde sorun olabiliyo
  • iyidir güzeldir
  • Fiyatı ne kadar ki? Varsa linkini koyar mısın?
  • bende seagate 1 tb var..kaç kere yere düştü maşallah bişey olmadı çok sağlam. ama bir ucu fişe takıyosun bir ucu pc ye..usb bağlantılı bişey alsan daha iyi.
  • Bundan 8-9 ay önce arşiv için bu piyasayı biraz araştırdım en son Seagate ve Samsung 1.5 TB lıklarda karar kıldım , Seagate 20 lira daha ucuz ve daha yüksek RPM ye sahip olmasına rağmen Samsung aldım niye diyeceksin? çünkü araştırırken gördüm ki Seagate eskiden iyiymiş yeni çıkan bütün harddiskler durup dururken bozuluyormuş ve Samsunga oranla ısınma sorunu varmış.Bir çok sitede kullanıcı yorumlara baktım bu iki sorunu çok duydum o yüzden Samsung 1.5 TB story station ı aldım kullanıyorum hiç bir sorun yok + olarak samsungun dış kasası çok daha güzel duruyor tabi karar senin ama unutma ben araştırırken Seagate durup dururken bozulupta verileri çöpe giden insanlardan çok fazla negatif yorum okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 4 Temmuz 2011; 18:25:07 >
  • dandik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 1 Tb Seagate hd vardı.Aldıktan 1 yıl sonra sizlere ömür.Durduk yere gitti.
  • Geçtiğimiz yıl 1.5 TB lık aldım, daha taksitleri bitmeden bozuldu ve bütün arşivim uçtu. Sonrasında da kullanılmaz durumda kaldı, dosya yazabiliyordum ama kopyalama ya da kesme yapamıyordum, yani hiçbir anlamı yok. Ben kesinlikle ama kesinlikle alma derim...
  • WD harici hiçbir markaya güvenmem
  • Seagate ve özellikle Maxtordan uzak dur derim

en iyisi Western Digitaldir benim için , Samsungda fena değil şimdiye kadar ikisinide kullandım bi yamuklarını görmedim ama seagateyle maxtoru kullandım ve maxtor hdd resmen gözlerimin önünde pert oldu içindeki tüm resimlerim gitti seagate ise bozulmaya çok meyilli bi hdd ve çok sesli çalışıyor o sürekli bi bad sektör sürekli bi mavi ekran seagate ile maxtora kocaman bi ban

zaten ikiside aynı firma maxtorun hddlerini seagate üretiyo ne kadar kaliteli olduğu belli ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 4 Temmuz 2011; 15:17:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.