Şimdi Ara

Seagate SV35 Serisi Harddisk Deneyimi Olan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,500GB PATA harddisk almayı düşünüyorum birkaç gün içerisinde.
    Alacağım ürün en az 16MB Cache olacak ve kesinlikle PATA olmak zorunda.

Marka da Seagate olmak zorunda.

SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache, PATA, SV35 SERIES 7200.2
    SEAGATE 500 GB, 7200 RPM, 16 MB Cache, PATA, Barracuda 7200.10

2 tane tercihim var,ama hangisini alayım bilmiyorum.

SV35 cihaz Kdv dahil : 193,04 YTL
    Barracude ise Kdv dahil : 179,97 YTL

SV35 hakkında bir bilgim yok,Seagate resmi sitesinde ise SV35 serisinin yorumu şöyle...

quote:

Seagate® SV35.2 Series™ sabit diskleri, dijital video gözetim endüstrisi için ideal hale getirilmiş olup, hız, depolama kapasitesi ve güç tasarrufu sunar.

Dijital video gözetim endüstrisi, video sıkıştırma, depolama ve şekil/yüz tanıma yazılımı alanlarındaki son gelişmeler sayesinde büyük ölçüde ilerleme kaydetmiştir. Gözetim çözümleri pazarı, analog bant tabanlı sistemlerden dijital sabit disk tabanlı sistemlere geçmiştir. Seagate SV35 Series sabit diskleri, dijital video gözetim sistemlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır.
    Temel Özellikler ve Yararları

* 160, 250, 320, 500 ve 750 GB kapasiteler
    * Bir defada birden fazla video akışı yazılabilir
    * Video okuma/yazma profilleri ATA 7 akış komutlarının kullanılmasıyla daha üstün uygulama kontrolü sunar
    * Dönüş hızını düşürme ve PowerOn kontrolü, daha az ısınmasını ve güçten tasarruf edilmesini sağlar
    * Yüksek kapasiteli diskler, 217 günlük veriyi saklayabilirler (jpg 640 x 480 sıkıştırılmış, 10 kare/sn)
    * 5 yıl garanti

Barracuda serisi zaten standart.Şimdi ben SV35'i mi almalıyım sizce Barracuda'yı mı?Aradaki fiyat farkı benim için problem değil verebilirim yeter ki daha iyi olsun.

http://www.seagate.com/docs/pdf/tr-TR/marketing/po_sv35_7200_2.pdf

Şu adreste de ürün hakkında bilgi yazılmış.Dikey kayıt teknolojisi ve 1 Milyon saatten fazla MTBF süresi tanımış adamlar.

Ben bu harddiski ikinci disk olarak kullanmayı düşünüyorum,müzikler,filmler,oyun imajları felan hep bu diskte olacak.Sistem geneli ve oyunlar ise ana diskte olacaklar.

Kararsız kaldım,sizce masaüstü sistemde bu cihazın performansı nasıldır?

• Yok mu arkadaşlar hiç bu harddiski gören duyan !?
  • SV35 serisi disklerde donanım özellikleri ön planda tutulmuştur barracuda da ise performans... Seçim size kalmış....
  • Yabancı bir forumda açtığım konular üzerine gelen tavsiyeler Barracuda 10 serisi almam yönünde oldu.
    SV35 diskleri performanstan ziyade kullanım ömrü,ve uzun süreli kesintisiz çalışma için tasarlanmışlar.
    Aradaki fiyat farkından ve performans düşüklüğünden başka bir getirisi olmayacağını belirttiler.

Artık yine standart Barracuda 10 alıyım napıyım...

İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • Bana sorarsanız Western Digitale bakın.. Rica ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.