Şimdi Ara

SEAGATE ST2000DM008 BOZULDU İADE KONUSU-EDİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 6 ay önce aldım bu hdd yi pc kapalıyken çıkarttım bir süre sonra takmak istedim falan elektrik almıyor hiç tepki vermiyor takarken de kapalıydı pc işin acemisi değilim 15 yıldır uğraşıyorum bu işlerle fakat buna bir anlam veremedim.

    ürünü sıfır almıştım bir arkadaş yurt dışından alıp getirmişti. şimdi iade etmek istediğimde aldığınız yere iade edin diyor fakat maalesef öyle bir yer yok.



    anladığım kadarıyla

    diğer şekilde masrafları benim karşılamam koşuluyla Hollandaya göndermemi istiyor ürünü

    bunun başka bir yolu yok mudur içinde verilerim de vardı gönderebilsem yardımcı olurlar ama gönderme masrafı ne tutar bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

    Edit: arkadaşlar ürünü 30 TL ye gönderdim fabrikasına Hollanda'ya. 2 TB olan ürünümü 3tb olan versiyonu ile yenileyip yollamışlar. Seagate i tebrik ettim ve çok memnun kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 25 Haziran 2020; 15:20:1 >







  • up
  • Kablo, elektrik, soket sorunları olmadığından eminseniz Seagate'in sitesinden garantisini sorgulayın, devam ediyorsa büyük ihtimalle Hollanda'ya göndermeniz gerekecek.
  • hocam çok acil bana PM'den döner misiniz? UPS bana 1000tlye yakın fiyat çıkardı hollandaya gönderim için acil yardıma ihtiyacım var!!! Çok teşekkür ederim.ç..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.