Şimdi Ara

Seagate Harici Disk İçeriğine Girilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 TB Seagate taşınabilir hdd var. Bitlocker ile korumalı. Fakat hdd'yi bilgisayara takınca bilgisayar donuyor, içindeki dosyalar gözükse bile tıklayamıyorum. İçerisinde fotoğraflar, videolar vb. hatıralar var. İçerisindeki bilgileri kurtarsam bana yeter hdd umrumda değil. HDD'yi takıyorum ışığı yanıp sönüyor, bilgisayar donuyor. Açılsa bile içindeki her şeyi görüyorum fakat ne dosya atılıyor ne de alınıyor. Farklı kabloyla denedim, başka bilgisayara takıp denedim fakat nafile. Birde laptop'a Win7 kurup deneyeceğim, hiç sanmıyorum ancak denemekte yarar var.

    Daha öncede 1 TB HDD'de Bitlocker şifresini unutmuştum ancak onu kurtarmak için 2 TB HDD almıştım, ancak o şekilde olmuştu. Yine aynısını yapmayı düşündüm ancak 2 TB üstü depolama alanına ihtiyacım var. Çünkü kurtarılan disktten daha fazla depolama alanı gerektiyor. Benim dosyaları kurtarma şansım yok mu? Yardımcı olabilecek kimse var mı?







  • Diskte fiziksel hasar var. Zorladıkça sorun daha da büyür. Veri kurtarma işlemi için özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.