Şimdi Ara

Seagate harddisk sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar inş konuyu doğru yere açmışımdır umarım elimde 2tb lik hard disk bulunmakta hard disk üzerindeki kart kısa devre yapmış ve bazı devreleri yanmış hard disk usb 3.0 bağlantılı ve bu durumda malesef hiç çalışmamaktadır. Bende aynı model aynı seri aynı 2 tb lik hard disk aldım kartını söktüm diger arızalı olan hard disk'e taktim lakin hard disk çalışmaya başladı ses geliyor içinden ama donanım olarak görmüyor bunun nedeni nedendir, internette uzun araştırmalar sonucu tekrar hard disk için firmware update yapmak gerekiyor diyorlar yada başka ne yapabilirim hard disk içindeki verilere mutlaka ulaşmam gerekiyor bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden teşekkürler.

seagate hard disk modelidir.

• HDD'yi çıkarıp herhangi bir pc'ye direk sata kablosu ile bağladığınızda görüyor mu?

Ek olarak, diski pc'ye taktığınızda disk yönetimini kontrol edermisiniz. Belki disk'e harf atamanız gerekiyordur ve görmüyorsunuzdur.
  • Baktım bu yazdıklarınıza malesef olmuyor sata olarak baglıyorum bios dahil hiç birini görmüyor hard disk çalışıyor ama ne bios ta nede disk yönetiminde hiç bir türlü görünmüyor.
  • Kartını değiştirdiğinizde çalışmaması gayet normaldir. Panik yapmayın pm atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYNIADAM

Kartını değiştirdiğinizde çalışmaması gayet normaldir. Panik yapmayın pm atın.

pm gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.