Şimdi Ara

Seagate garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Seagate Expansion 4TB 3.5" USB3.0 Taşınabilir Disk'im arzalandı arkadaslar.Bilgisayara taktığımda usb aygıtı olarak taktığım gözüküyor fakat bilgisayarımda gözükmüyordu ve kutuda sabit mavi ışık yanıyordu. Ürünü hepsiburadadan aldığım için tüm eşyalarını jilatinlerini eksiksiz kutu içine koyup hepsiburadaya yolladım (aras kargo ile yollayın dediler).Bana gelen yanıt bunlar ; birkaç günde bir mail atılıyor yetkili serviste biz ekstra kontrol ediyoruz diye

Bu mail 16.08.2018de geldi

Merhaba Doğukan
    numaralı siparişinizde bulunan Seagate Expansion 4TB 3.5""
    USB3.0 Taşına ürününüz teknik serviste olup işlemleri devam etmektedir.
    Ürünün yasal teknik servis süresi tarafımıza ulaştıktan sonra en fazla
    20 iş günüdür.Ürününüz şuan 4. iş günündedir.
    Yasal süre içerisinde ürününüzle ilgili tüm teknik servis işlemleri
    Hepsiburada tarafından günlük olarak takip edilmektedir.
    Yetkili servise giriş tarihi: 12.8.2018

Bu mail de bugün geldi ;

Sayın Doğukan,

no'lu sipariş numarasına ait hepsiburada.com’dan satın aldığınız ve arızalı/kusurlu olduğu için geri gönderdiğiniz Seagate Expansion 4TB 3.5" USB3.0 Taşına isimli ürünün kontrol ve teknik servis işlemleri devam etmektedir.

Ürünün teknik servis süresi yasal olarak 20 iş günü olup ürün işlemleriniz teknik servis tarafından henüz sonuçlandırılamamıştır. Bu sebeple ürününüz tarafımızdan özel takibe alınmıştır. Bu aşamada ürününüz ile ilgili sonuç bilgisi tarafımızdan iletilecektir.

Dilerseniz, "Hesabım" sayfasındaki "İade ve Geri gönderim" bölümündeki “Başvuru Takibi” nden bu süreci siz de takip edebilirsiniz.

Hepsiburada.com İade ve Geri Gönderim Başvuru Takibi

Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.www.hepsiburada.com

Sizce hdd tamir edilir mi veya yenisini yollarlar mı 20 iş günü içinde ? 20 iş günü geçerse ne yapmalıyım ? Lütfen cevaplarsanız sevinirim..

• Her zaman söyledim yine söylüyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde garanti servisleri çöp. Garantiye gönderdiğimiz ürün için hiçbirşey söylenmez ve sadece beklemenizi isterler. Bir aciklama yapmak zorunda hissetmezler kendilerini. Altına yaz iste segment arızası tespit edilmiş ya da bad sector olmuş vs. Diye tamir süreci su su tarihler arasi olmazsa ürün değişimi ve ya para iadesi şeklinde. Muhtemelen para iadesi veriyorlar zaten euro bazından kar etmek için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KitapAyracı kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok hocam indirimdeydi 390 tl civarına almıştım 4tb hdd yi Sizce 20 iş günü içerisinde yenisini yollarlar mı ya da para iadesi yaparlar mı ? 20 iş gününü geçerse direk tüketici hakem heyetine başvuracağım. Tavsiyeleriniz var mı?
  • Öncelikle iletişim kısmından bir iletişime geç mail ya da telefon ile gönderdiğin yerle iletişime geç ve sert konuş aynen bu sekilde bu kadar uzun neyi tutuyorsunuz zaman mı geciriyorsunuz de. Sonrasında tüketici mahkemesine başvuracagım de. Eşyanın alıkonuldugunu ve zaman geçirildiğini söyleyeceğini belirt

• KitapAyracı kullanıcısına yanıt
    Hocam 2-3 kez ben sitelerinde mail atmıştım da şimdi aradım işte karşıma hb müşteri hizmetlerinden bir bayan çıktı. Anlattım durum aciliyetimin olduğunu ve şuanki durumunu öğrenmek istiyorum diye vs vs.. Bayan talebinizi şuan oluşturuyorum dedi dediklerimi sisteme yazdı bir bir. Talep oluşturmuş bakalım ne cevap gelecek. Üniversitem 24ünde açılıyor açılmadan önce bilgisayara temiz bir kurulum yapacaktım içindekileri atmam için bir hddye ihtiyacım var suan elimde yok. Bakalım hayırlısı .. Seagate garanti

• Evet anladım dostum umarım kısa süre içinde problemin çözüme kavuşur. Gerçekten rahatsız edici birşey çünkü. Durumun gidişatını buraya yazarsan bizim de başımıza gelirse neler yapabileceğimiz hakkında bilgimiz olsun.

• iade için mi göndermiştin hocam direk iade almaları lazım. peşini bırakma bence.
    Samsung/Seagate HDD rezilliği
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Ürünün onarılmasını onarılamıyor ise yenisinin verilmesini o da olmuyorsa para iadesini istemiştim. Bu hddyi alalı 5 ay olmuştur.Bakalım bugün 30 ağustostu bayram sebebiyle cevap vermediler , yarın ne cevap gelecek servis durumu ile ilgili..

numaralı siparişinizde yer alan Seagate Expansion 4TB 3.5" USB3.0 Taşınabilir Disk (STEB4000200) ürünü ile ilgili işlemleriniz teknik servis bünyesinde devam etmekte olup, işlem süresi 20 iş günüdür. Ürün servis işlemlerinin 04.09.2018 tarihine kadar tamamlanmasını bekliyoruz. Bu tarih geçmesine karşın işleminiz sonuçlanmazsa bilgi vermenizi rica ederim.

Sürecinizin takibini üyelik sayfanızın sağ üstünde yer alan Hesabım menüsünden " Hesabım / Kolay İade /Başvuru Takibi- bildirim / takip numarası” adımlarını izleyerek yapabilirsiniz.

Hepsiburada'ya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim.

İyi günler dilerim.

Son durum bu 8 gün geri almışlar 12 Eylül diyorlardı 4e çekmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 31 Ağustos 2018; 10:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ürün yenisi ile değiştirilmiş hocam. Çok sevindim ya sıkıntı yaratmadı hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 6 Eylül 2018; 13:51:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.