Şimdi Ara

SEAGATE FREE AGENT GO 880 GB 2.5'' TAŞINABİLİR HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 205 TL HAVALE FİYATI 20 TL HEDİYE ÇEKİNİ HESABINIZA YÜKLEDİYSENİZ DAHA ÖNCE 185 TL'YE GELİYOR.

seagate'nin bu serisi diğer giriş seviyesi modellerine göre çok daha sağlam.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/seagate-free-agent-go-880-gb-2-5-tasinabilir-disk-st908804fad2e1-rk_30.031.1276.0099.htm

• ama çok kalın bu cihaz diğer go lar gibi gibi ince değil
  • bende bunun 1tb olanı var kalınlığına bakmayın çok şık ve kullanışlı bir cihaz azcık kalın olsun nolacak
  • bence bu ürünler bu kadar etmez. yakında fiyatlar düşer bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sites1980

bence bu ürünler bu kadar etmez. yakında fiyatlar düşer bekleyin derim.

aylardır bekliyoruz daha bi düşüş yok sürekli artıo
  • Bu hdd fiyatlari ne olduda boyle uctuboyle
  • başlıcam bu taylandlıların örekesine ama ulan sel dediler eyw dedik madur adamlar bekledik aylar oldu hala pahallı almıyorum!!! cd yazdırcam eski sisteme dönücem uyuz oldum bunlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

başlıcam bu taylandlıların örekesine ama ulan sel dediler eyw dedik madur adamlar bekledik aylar oldu hala pahallı almıyorum!!! cd yazdırcam eski sisteme dönücem uyuz oldum bunlara

çinlilerin bu işe el atmasını bekliyoz

• hazirandan sonra düşecek diye açıklama yaptılar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: themimarist

hazirandan sonra düşecek diye açıklama yaptılar ama

Kim,ne zaman,nerde açıklama yaptı? Link verebilirmisiniz? merakımdan soruyorum bende almayı düşünüyorum taşınabilir de o yüzden haziran ise gerçekten de o kadar bekleyemem bende yarın carrefoursadan kapayım bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

quote:

Orijinalden alıntı: themimarist

hazirandan sonra düşecek diye açıklama yaptılar ama

Kim,ne zaman,nerde açıklama yaptı? Link verebilirmisiniz? merakımdan soruyorum bende almayı düşünüyorum taşınabilir de o yüzden haziran ise gerçekten de o kadar bekleyemem bende yarın carrefoursadan kapayım bi tane

gazetede okumustum 2 ay önce fiyatların ilk yükseldiğinde

• yarın carrefoursada kampanya olmasaydı büyük bir ihtimalle bunu alırdım çünkü iyi fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.