ama çok kalın bu cihaz diğer go lar gibi gibi ince değil
bende bunun 1tb olanı var kalınlığına bakmayın çok şık ve kullanışlı bir cihaz azcık kalın olsun nolacak
bence bu ürünler bu kadar etmez. yakında fiyatlar düşer bekleyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: sites1980
bence bu ürünler bu kadar etmez. yakında fiyatlar düşer bekleyin derim.
aylardır bekliyoruz daha bi düşüş yok sürekli artıo
Bu hdd fiyatlari ne olduda boyle uctuboyle
başlıcam bu taylandlıların örekesine ama ulan sel dediler eyw dedik madur adamlar bekledik aylar oldu hala pahallı almıyorum!!! cd yazdırcam eski sisteme dönücem uyuz oldum bunlara
başlıcam bu taylandlıların örekesine ama ulan sel dediler eyw dedik madur adamlar bekledik aylar oldu hala pahallı almıyorum!!! cd yazdırcam eski sisteme dönücem uyuz oldum bunlara
çinlilerin bu işe el atmasını bekliyoz
hazirandan sonra düşecek diye açıklama yaptılar ama
quote:
Orijinalden alıntı: themimarist
Kim,ne zaman,nerde açıklama yaptı? Link verebilirmisiniz? merakımdan soruyorum bende almayı düşünüyorum taşınabilir de o yüzden haziran ise gerçekten de o kadar bekleyemem bende yarın carrefoursadan kapayım bi tane
quote:
Orijinalden alıntı: 34istanbul34
quote:
Orijinalden alıntı: themimarist
Kim,ne zaman,nerde açıklama yaptı? Link verebilirmisiniz? merakımdan soruyorum bende almayı düşünüyorum taşınabilir de o yüzden haziran ise gerçekten de o kadar bekleyemem bende yarın carrefoursadan kapayım bi tane
gazetede okumustum 2 ay önce fiyatların ilk yükseldiğinde
yarın carrefoursada kampanya olmasaydı büyük bir ihtimalle bunu alırdım çünkü iyi fiyat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme