Şimdi Ara

SEAGATE EXPANSION DRIVE 2TB USB 3.0 HARDDISK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    buGÜN VATAN BİLGİSAYAR'DAN SEAGATE EXPANSION DRIVE 2TB USB 3.0 HARDDISK'İ 239tl'YE ALDIM.
    PC'YE USB 3.0'DAN BAĞLADIM, DİSKİN İÇERİSİNDE DRIVER DOSYalARI VS. VARDI. AUTORUN DOSYASINI SİLEMEDİĞİM İÇİN DİSKİ HIZLI BİÇİMLENDİRDİM(AYIRMA BİRİMİ BOYUTU 4096BYT)
    ŞU ANDA DOSYA AKTARIM HIZI 70-75MB/SN CİVARI PEK ÇOK DOSYADA VE FULL HD FİLMDE DENEDİM SONUÇ AYNI. BANA ÇOK YAVAŞ GELDİ? SİZCE NORMAL Mİ? ELİNDE BU DİSKTEN olAN VARSA LÜTFEN BANA YARDIMCI OLSUN??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
  • ben tekrar cevaplayım hocam ben kopyalama testını ssd den yaptım sn de 120 mb hızla atabılıyor
    bılgın olsun 15.6 gb lık dosyayı cok hızlı bır sekılde attı . baska bır normal sata baglantılı hd den kopyalama yaptım 95 mb hızla onuda kopyaladı
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
  • Ben bu diski Usb 2.0 ile kullanıyorum ama ne yazık ki 19 MB'tan yukarı hız alamadım.

laptopumun içinde yine seagate'nin 500 GB'lık 7200 rpm diski var. (sonradan satın alıp takmıştım). ona kopyalama yaparken 25 MB'ı buluyor. Yine Freecom 400 GB'lık harici diskin var. Ona kopyalama yaparken de 25'i buluyor hız. Ama bu meret 19 MB'ı aşamadı ne yazık ki. Ben ciddi ciddi 7200 rpm olmadığından şüpheleniyorum...
  • bende de 1 TB'lık Seagate Expansion var. usb 3.0 destekli sözde.. usb 2.0 WD diske daha hızlı veri atıyorum. bu seagate'e atarken başlangıçta 60-70 MB/sn gibi bir hızla başlıyor gibi görünse de daha sonra ~20 mb/sn civarına düşüyor hız ve orada sabitleniyor.

harici usb3 destekli disk kutusundaki diske 110-120 ile yazabiliyorum. daha hızlı da atabilir sanırım ama burada benim laptoptaki diskin okuma hızına takılıyorum.

sen de okuma hızına takılıyor olabilirsin, ama sonuç olarak expansion pek iyi bir izlenim oluşturmadı bende.

bir önceki mesajda seagate ile yaşadığım performans düşüklüğü o anki kullandığım bilgisayar kaynaklı olduğunu anladım. (lenovo thinkpad x230)

kendi bilgisayarım (Asus n56vz) ile aynı diske 120-130 mb/sn hızı ile yazıp okuyabiliyorum.
    harici hdd kutusundaki 5400 rpm diske de 80-90 mb/sn civarı hızla yazıp okuyabiliyorum.

diski başka bir pc de test edin, veya usb 3 sürücülerinizi güncellemeyi deneyin.
  • Benimkinin USB kablosu bozuldu, 700GB'lık arşivi mi kullanamıyorum. Bende ki hızı 110MB/s ile 130MB/s arası değişiyordu.
  • Bende cavier black sabit diski var ve usb 3.0 aktarım hızı 150 mb civarında geziniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.