Şimdi Ara

Seagate de yeşil pembe farkı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü vatandan 2 tane 620AS 250 lik disk kaptım(şansıma biri yeşil biri pembe motorlu çıktı ). eve geldim taktım sesliydi baya.. forumda okuduklarım üzerine yeşil olanın cidden dahamı sesli olduğuna bakayım bi dedim eğer öleyse iade edip bi pembe daha alırım diye düşündüm. Fakat HD TACH ile yaptığım testlerde ikisindede aynı sesin olduğunu farkettim ayrıca diğer seagate 200 gb 7200.10 dada neredeyse ikisine yakın bir ses var... Yani yeşil ve pembe farkı yok... En azından bendekilerde.. Şimdi bu ikisini verim 2 WD yada 2 Samsungmu alıyim kalsınmı napiyim bilemiyorum...
    Birde bendeki seagatelerin performansı 8 mb lık seriden düşük olabilirmi? bizim forumda bir arkadaşın 820AS ile aldığı değerlerden düşük sonuçlar elde ediyorum... SATA kontrolcüsü ile alakalı bir şey olabilirmi sizce.. Anakartım Biostar 690G

• diskleri değiştirirseniz samsung öneririm baya sessizler
  • yaza yaza klavye eskidi . pembe motorlu sessiz , samsung süper , wd ultra sessiz diye birşey yok .
    sessiz disk , sahibi ballı olan disktir .
  • samsunglar gerçekten seagatelerden sessizler ama bi sorunları var biraz fazla ısınıolar dier hdd lere göre
  • karıştırdın galiba kardeş samsung daha serin , bendeki seagate 33 iken samsung 28
  • Ya birde şöyle bir sorun var mesela program kurarken filan disk çat diye sanki kafa vururcasına ses çıkarıyor bi arkadaşımda daha var 620AS onunki 320GB lık ondada aynısı oluyomuş. bu seriden elinde olanlar acaba yazabilirmi sizdede böylemi oluyor?
  • bende seagate var çalışıp çalışmadığını anlamam için kulağımı dayamam gerekti rengine bakmadım vala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

bende seagate var çalışıp çalışmadığını anlamam için kulağımı dayamam gerekti rengine bakmadım vala

+1453
    bendede 1 adet samsung 1 adet seagate var ikiside aynı birbirinden farkları yok sessiz sedasız çalışıyolar
  • Bence bu ses olayına fazla takıyorsunuz bende dizüstüne yeni Seagate aldım Samsung bozuldu Seagate hem daha hızlı geldi hem de çok daha az ısınıyor ortalama 3-5 derece fark ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinalhan
    diskleri değiştirirseniz samsung öneririm baya sessizler

Kesinlikle samsung almayın.. Diskler sessiz ama kesinlikle ugulduyorlar..
    Ben kafayı yedim ve yeni aldigim seagatelerden birtaneside zırıldıyor..
    Disk degistirmekten gına geldi bana, nerde o sessiz quantumlar yada
    takoz sesli maxtorlar ( en azindan sadece veri i$lerken ses cikariyorlardi )
  • Bende yeni Seagate aldım 320 gb 16mb bellekli pembe renkli açıkçası forumda abartıldığı gibi ses yok işlem yaparken zaten her hdd de duyulan hafif gıcırtı sesi var oda normal öyle rahatsız edici bir sesi yok memnunum
  • samsung sessizmi
  • External var bende...En sessizi onlar...(Bendeki Maxtor)
  • 300GB Samsung var çalışıp çalışmadığından şüphe ediorum walla ancak elimi koyunca çalıştığına dair titreşim duyuyorum
  • bende maxtor var Allah düşman başına vermesin.Harddisk ışığı yanmaya bi başladımı tır tır tır tır başlıyor traktör gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.