Bildirim
Seagate 7200RPM mi, SSD mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende 2 adet WD 7200 RPM raid 0 hard disk vardı ve performanslarından çok memnundum. Birini çıkarıp yerine 240 GB SSD aldım ve hâlâ şaşkınım hızı karşısında. Diğer slotta takılı olan hard diski görmemesi hariç bilgisayardan çok memnunum. Hard diski görmeme sebebi de raid 0 olması, SSD ile ilgisi yok yanlış anlaşılmasın.
SSD olsun derim ben. Ama çift slot varsa olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
Bende 2 adet WD 7200 RPM raid 0 hard disk vardı ve performanslarından çok memnundum. Birini çıkarıp yerine 240 GB SSD aldım ve hâlâ şaşkınım hızı karşısında. Diğer slotta takılı olan hard diski görmemesi hariç bilgisayardan çok memnunum. Hard diski görmeme sebebi de raid 0 olması, SSD ile ilgisi yok yanlış anlaşılmasın.
SSD olsun derim ben. Ama çift slot varsa olsun.
Tek işte o kötü. 13.3 inch tam benlik. evde 25.5 inch takarım, kafede fln o şekilde. ama ivy bridge degil. çok fark olur mu. 3 sene kullanicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunlarda cidden farkı hissediyorsunuz, yani şöyle açıklamaya çalışayım, hani oyun yüklemelerinde böyle ara ara durmalar olur ya, SSD'de sürekli yükleme yapıyor. Hızlı da yüklüyor. Bana da mantıklı geliyor, hatta ilginçtir ki yıllardır bilgisayar ve laptop kullanırım, bu sıralar ben de 23" ya da üzeri bir monitöre 15.6" ekranlı hayvan laptopumu takmayı düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X