Şimdi Ara

Seagate 2 Tb Devre Kartı Lazım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aşağıdakinin Aynısı Olucak Seri numaraları fln Elinde Olan veya Bulucak Olan Varmı ?

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Harddisk devre kartı değiştirme sebebimide yazayım belki anlarsınız.

4-5 ay fln badsector yaptı yedek alacağım hdd olmadığı için bir şey yapamıyordum.
    en son çöktü birden hiç açılmamaya başladı içinden tıkırtılar geliyor ilk elektrik geldiğinde sonra tıkırtılar kesiliyor.
    bios görüyor fakat pc görmüyor araştırdım devre kartını değiştirmem yeterliymiş sanırım.

fakat seagate sitesinde garanti sorgulamasında 2013 Aralık ayına kadar garantili görünüyor ne yapayım sizce

2 tb veri var içinde full dolu anlıyacağınız.

Teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• // güncell

• Garantiye gönderin verilerin kurtarılma durumu mevcut.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridw0n

2 Tb hdd Devre Kartı
    Aşağıdakinin Aynısı Olucak Seri numaraları fln Elinde Olan veya Bulucak Olan Varmı ?

Yardımlarınızı Bekliyorum.

Harddisk devre kartı değiştirme sebebimide yazayım belki anlarsınız.

4-5 ay fln badsector yaptı yedek alacağım hdd olmadığı için bir şey yapamıyordum.
    en son çöktü birden hiç açılmamaya başladı içinden tıkırtılar geliyor ilk elektrik geldiğinde sonra tıkırtılar kesiliyor.
    bios görüyor fakat pc görmüyor araştırdım devre kartını değiştirmem yeterliymiş sanırım.

fakat seagate sitesinde garanti sorgulamasında 2013 Aralık ayına kadar garantili görünüyor ne yapayım sizce

2 tb veri var içinde full dolu anlıyacağınız.

Teşekkürler.

Aynı 2 tb seagate barracuda hdd bende de aynı sorun var.
    İlk önce tıkırtı geliyordu açılırken şimdi ise dıt dıt dıye surekliş bir uyarı sesi geliyor.Sanırım dediğin gibi devre kartından kaynaklanıyor.Nette bir site bulmuştum , yabancı bir site ama linkini kaybettim.

Garantiyte göndermekten korkuyorum.Genelde tamir yerine değişim yapıyorlar ve içinde önemli bilgilerim var.Bende bekliyorum belki bi şekide bir çözümünü bulurum diye.

Hiçbir düşme falan olmadı , durduk yere gitti.Sizin nasıl oldu acaba?

• @nfsworld Uzun Bi Süre Bad sector Yaptı Birden Gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Garantiye gönderin verilerin kurtarılma durumu mevcut.

Kendi Garantisi Yok Fakathttp://support.seagate.com/customer/warranty_validation.jsp Burdan Baktırınca aralık 2013'e Kadar Garantisi Var.

Fakat korktuğum şey hddyi direk değiştirmeleri içindeki 2 tb dosyam var full dolu almadan onu kullanamam ama devre kartı denemek istiyorum inş. bulucam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncelledim

• hdd lerin fiyatı uçmamış olsa gidip alacam bir tane sıfır hdd sırf devre için ama şu an çok masraf olur
  • benimde 2 adet wd green diskim arızalandı, bundan sonra seagate alayım dedim konuyu okuyunca gördüm, herhkesin başına gelebiliyormuş. büyük diskin derdide büyük oluyor...

yazık günah, milletin günlerce aylarca emek verdiğini arşivi bir anda ucup gidiyor.
  • // güncelledim.

• harddsiki bios görüyor windows görmüyorsa devre kartını değştirmeniz gerekmiyor

devre katının değişmesi biosta hardiski görmediği zaman bir çözüm olabilir ancak.

donanım bölümünde hardisk arızalı başlıkları bakarsanız belki sorunuza bir çözüm bulabileceğinizi düşünüyorum
    benim tavsiyem hardiski çalışan bi bilgisayrda 2. harddisk olarak takın ve veri kurtarma programlarıyla verileriizi kurtarmayı deneyin
    windows harddiski görmüyebilir ama partition kurtarma vb. işlemler yapan programlar hardiskini görebilir.

Bad sectorler için bir rus yazılımı "Hdd regenerator " adlı program işine yarayabilir. bazı bad sectörleri temizliyor bildiğim kadarıyla ve oldukça da başarılı.

Hiren boot cd bu şekilde bir cd var için de pek çok veri kurtarma partition kurtarma ve pek çok program var
    Hdd regenaretor de bu cd nini içinde mevcut yanılmıyorsam hiren 14. versiyonda bu yazılım yok daha önceki versiyonlarında var ama işine yarayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: haldemir

harddsiki bios görüyor windows görmüyorsa devre kartını değştirmeniz gerekmiyor

devre katının değişmesi biosta hardiski görmediği zaman bir çözüm olabilir ancak.

donanım bölümünde hardisk arızalı başlıkları bakarsanız belki sorunuza bir çözüm bulabileceğinizi düşünüyorum
    benim tavsiyem hardiski çalışan bi bilgisayrda 2. harddisk olarak takın ve veri kurtarma programlarıyla verileriizi kurtarmayı deneyin
    windows harddiski görmüyebilir ama partition kurtarma vb. işlemler yapan programlar hardiskini görebilir.

Bad sectorler için bir rus yazılımı "Hdd regenerator " adlı program işine yarayabilir. bazı bad sectörleri temizliyor bildiğim kadarıyla ve oldukça da başarılı.

Hiren boot cd bu şekilde bir cd var için de pek çok veri kurtarma partition kurtarma ve pek çok program var
    Hdd regenaretor de bu cd nini içinde mevcut yanılmıyorsam hiren 14. versiyonda bu yazılım yok daha önceki versiyonlarında var ama işine yarayabilir

Öncelikle Cevabın için teşekkür ederim.

dediklerini uyguladım hiren boots cd sindeki bütün hdd araçlarını revoeryleri uygulamama rağmen hiç bir sonuç alamadım ve en sonunda olan oldu

battım kaldım işin içine.. pc yi açtıkdan sonra hdd den ilk başda mekanik sesler geliyor sonra bitiyor sesler. ve aşağıdaki görüntüyle karşı karşıya kaldım

ne yapmalıyım lütfen yardım edin

2 Tb lık Hdd 4 Gb oldu.

• Banada lazım.
  • selamlar. Biraz geç kaldım galiba, diğer mesajını gördüm harddisk öldü yazmıssın.

bende şu an bir tane, okuyucu kafaları ölmüş Seagate Barracuda Green 2 TB hdd var. devre kartı sağlam, hdd hiç kullanılmadı, hepsiburada dan
    aldığımdan beri uğraşıyorum değişim veya iade için ama artık vazgeçtim. bari devre kartını değerlendireyim diyorum. ilgilenen varsa pm yada email. (email tercihimdir)

iyi akşamlar...
  • Pm attım.
  • bu devre kartlık bir şey değil diye düşünüyorum artık

• AYNISORUN BENIM LANET SEAGATE 1,5 tb DİSKTEDE VAR ST_M13FQBL 3,86 GB HATASSI KIMSE ÇÖZÜMBILMIYO HAFTAYA BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRCEM KART TAMIR OLUR DEDİ LANET OLSUN SEGATE DEN SOĞUDUM. SSD LER YAYGINLASIRSA BOYLE SORUNLARIMIZ KLAMAYACAK. bu problemi nası çözeriz internete o hata kodunu yazınca bişiler çıkıyo ama ben bi sitede bi yazı buldum bi bakın. biz yapamayız ama belki yaptırız elektrik bilgisi gerek. devre bilgisi
    içinde ne oldugunu hatırlamıorum kurtarmaya çaalışacam segate maıl atacak kımse yokmu?

http://farkbul.net/harddiskler/1369-seagate-barracuda-st31000333as-diski-cokenler-icin-kurtarma-yontemi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 4 Ekim 2012; 21:52:18 >

• 2 sene oldu hala bir çözüm bulamadım
  • Arkadaşlar benim de segate hdd nin küçük usb portu koptu. Sanırım lehim olamayacak, acaba devre kartı alınabilirmi?(Satılıyormu ki?).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.