Şimdi Ara

seagate 1tb arızalı harici hard disk lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seagate 1tb lık hard diskim yere düştü usb soketi kırıldı. hard diski arızalı olan bir arkadaşım varsa o usb soketine talibim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

seagate 1tb arızalı harici hard disk lazım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Hocam hdd yere düştü ve usb soketi kırıldı diyosunuz inşallah bence sadece onla kalmıştır. Belki denemişsindir bilmiyorum ama önce hdd yi bilgisayara normal olarak bağlayıp denemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü düşmenin etkisiyle hasar görmüş olabilir. Ayrıca sağlamsa ki inşallah sağlamdır o bahsettiğiniz soket için illahaki o hdd den bulmanız şart değil dişi mini usb soketi olarakda arayabilirsiniz daha çabuk bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadonanım -- 16 Aralık 2012; 22:27:25 >
  • sadonanım arkadaş doğru söylüyor. diski önce bir test et. çalışıyorsa konya sokaktan konnektör alıp yerine lehimle. yapamam dersen güvendiğin bir elektronikçiye yaptır diğer türlü hem zor hemde boşa fazla masraf
  • arkadaşlar hdd sağlam sıkıntı yok. o usb soketi dişlerinden kırılmış bana görede kaynak yapılarak takılır ama eski performansını verirmi bilmiyorum ?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.