Bildirim
seagate 1tb arızalı harici hard disk lazım.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
pm -
Hocam hdd yere düştü ve usb soketi kırıldı diyosunuz inşallah bence sadece onla kalmıştır. Belki denemişsindir bilmiyorum ama önce hdd yi bilgisayara normal olarak bağlayıp denemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü düşmenin etkisiyle hasar görmüş olabilir. Ayrıca sağlamsa ki inşallah sağlamdır o bahsettiğiniz soket için illahaki o hdd den bulmanız şart değil dişi mini usb soketi olarakda arayabilirsiniz daha çabuk bulursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadonanım -- 16 Aralık 2012; 22:27:25 > -
sadonanım arkadaş doğru söylüyor. diski önce bir test et. çalışıyorsa konya sokaktan konnektör alıp yerine lehimle. yapamam dersen güvendiğin bir elektronikçiye yaptır diğer türlü hem zor hemde boşa fazla masraf
-
arkadaşlar hdd sağlam sıkıntı yok. o usb soketi dişlerinden kırılmış bana görede kaynak yapılarak takılır ama eski performansını verirmi bilmiyorum ? ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X